Nieuw

Feminism: A Cancer on the West

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9290 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Feminism: A Cancer on the West

 1. Vroeger kon ik respect opbrengen voor die groep toen ze opstonden voor gelijke rechten. Nu is deze groep uitgegroeid naar Groen Paars Groen en Geel en daar erger ik me nu groen en geel aan.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 14, 2018 om 11:12 //

  Grappig om te zien en horen hoe mijn mening over feminisme zo rustig en kalm verwoordt kan worden. Hoezo rustig en kalm ? Nou omdat een discussie over vrouwen en feminisme met vrouwen al snel uitloopt op moddergooien.
  Maar het geeft toch te denken dat het aantal ‘singles’ of zoals we voeger zeiden ‘vrijgezellen’ zo extreem toeneemt.
  Een vijfentwintigjarig huwelijksfeest is een zeldzaamheid geworden, gebroken gezinnen zijn eerder regel dan uitzondering.
  Het dalende aantal kinderen heeft echter ook te maken met de controle daarover die we tegenwoordig hebben; de pil, abortus en daarmee dus de vrije keus om al dan niet kinderen te ‘nemen’.
  Kinderen ‘nemen’ is daarmee ook een economische keus geworden, van de relatieve rijkdom van tweeverdieners of een forse stap terug qua inkomen.Je nakomelingen dumpen in kinderopvang of crèches is op zijn minst tegennatuurlijk maar bovenal zeer onwenselijk. Een romantische wandeling met je lief bij maanlicht besteed je tenslotte ook niet uit aan een ander !
  Maar ja, dat inkomen hè ! We willen allemaal een auto en een (eigen) huis met alle elektrische gemakken en comfort, heb je dat in mindere mate dan wordt je al gauw meewarig aangekeken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s