Nieuw

EU-bericht: “10.000 grensagenten” tegen illegale immigratie

Over twee jaar zal de EU 10.000 grensagenten hebben – is de mededeling na de bijeenkomst van de EU-ministers van Migratie in Innsbruck, Oostenrijk, op donderdag.

Dat immigratie verrijkt en een economisch succes creëert, lijkt tegenwoordig in veel EU-landen niet meer het gedachtegoed te zijn.

Afgelopen donderdag zijn de ministers van Migratie van de lidstaten in Innsbruck bijeengekomen voor een bespreking over de ontwikkeling van het immigratiebeleid.

Volgens Sverige Radio was er een “eensgezinde” mening dat de EU haar grenzen moest sluiten.

Het enige contrasterende land was Zweden, dat opriep tot voortzetting van de asielimmigratie naar het continent.

Zelfs als er nog steeds tegenstrijdigheden bestaan, moeten de EU-landen het eens zijn geworden over versterking van de EU-grens- en kustwachtautoriteit Frontex.

– De uitkomst van de bijeenkomst was veel beter dan ik dacht toen ik vanochtend aankwam, zei EU-vluchtelingencommissaris Dimnistris Avramopioulos tegen SR na de vergadering.

10.000 grensagenten moeten binnen twee jaar in dienst zijn. Deze moeten ook in niet-EU-landen kunnen werken.

De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini was echter niet helemaal tevreden met de bijeenkomst. Hij roept de Libische kustwacht op om verantwoordelijkheid te nemen voor de immigranten die naar de Middellandse Zee reizen op zoek naar een beter leven in Europa. Daarnaast wil hij dat de eigen bootprojecten van de EU, zoals Operatie Sofia, een nieuw mandaat krijgen en de Afrikanen niet langer naar Italië brengen. In ieder geval zal hij nu de Italiaanse havens sluiten, zei hij.

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6998045

http://www.friatider.se/eu-beskedet-10000-gr-nspoliser-mot-illegal-invandring

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on EU-bericht: “10.000 grensagenten” tegen illegale immigratie

 1. “Volgens Sverige Radio (Zweedse Radio) was er een “eensgezinde” mening dat de EU haar grenzen moest sluiten.

  Het enige contrasterende (tegenstrijdige) land was Zweden, dat opriep tot voortzetting van de asielimmigratie naar het continent.

  Dit komt over als een tegenstrijdigheid . . . wie kan mij dit uitleggen?

  Like

 2. Ik denk persoonlijk dat niet alleen “grens-agenten/douaniers tegen illegale immigranten zijn , maar ook de reguliere politie en krijgsmacht . Maar wat wil je als je handen gebonden zijn door wet-/regelgeving ,leidinggevend personeel / hoge officieren , forse uitdunning van personeel , materieel + veroudering van materieel en wapens en financie-en ??? Daarnaast , zodra je te kennen geeft dat het beleid je niet aanstaat , krijg je zo goed als ontslag of wordt men weggetreiterd etc etc.

  Like

 3. Die zg. eu is de oorzaak van alle ellende op bijkans elk vlak en verantwoordelijk voor het letterlijk ‘achteruit kachelen’ van het hele continent.
  Alles wat uit de zg ‘eu koker’ komt is per definitie ongeloofwaardig. Op geen enkel vlak is brussel/eu een toevoeging of verrijking voor Europa en de Europese burger. (als er al over verrijking gesproken kan worden dan betreft het de zakkenvullers zelf)

  Kortom; ontmantel deze criminele bende, incl. hun slippendragers in de afzonderlijke europese landen.

  Bij de gedachte aan de ‘eu’ is het inmiddels hetzelfde als met de ‘islam’,……menigeen krijgt er moordneigingen van.

  Like

 4. 10.000 grensbewakers om illegalen tegen te houden. Het is weer een truuk om de aandacht af te leiden van de miljoenen die onderweg zijn en gelegaliseerd willen worden. Afrika loopt leeg en Europa loopt straks vol en dan is het gedaan met onze toekomst.

  Like

 5. Hoe is dit in hemelsnaam te rijmen met de Marrakesh verklaring DE Eu stemde erin toe om 300 miljoen Afrikanen te importeren. Wat gebeurt er nu met Frontex dat is een veredelde reddingsmaatschappij geworden, worden deze lui nu aangesteld om geheel legitiem die 300 miljoen zwartjoekels naar Europa te transporteren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s