Nieuw

Er zijn twaalf Duitsers nodig om te werken en belasting te betalen om de kosten van slechts één migrant te financieren

Pixabay

Een van de grootste geheimen in Europa zijn de werkelijke kosten van immigratie en met name de kosten van één migrant. Onze aandacht werd gevestigd op een artikel uit Duitsland, waarin de kosten worden berekend. De resultaten zijn schokkend.

Sinds 2014 hebben ongeveer 1,7 miljoen mensen asiel aangevraagd in Duitsland, maar wie de regering om de kosten vraagt, wordt naar een labyrint van statistieken en cijfers gestuurd, schrijft de Duitse auteur.

Op basis van een projectie van de overheid schat hij de jaarlijkse kosten tussen de 30 en 40 miljard, maar het is niet duidelijk of de extra uitgaven voor kleuterscholen, scholen, extra rechters en gezondheidszorg worden meegerekend.

Onder verwijzing naar minister van Ontwikkeling Gerd Müller kosten een miljoen vluchtelingen de Duitse regering, deelstaten en gemeenten ongeveer 30 miljard euro per jaar.

Met andere woorden: volgens de berekening van minister Müller kost iedere persoon die in Duitsland asiel zoekt 30.000 euro per jaar of 2.500 euro per maand.

Dit komt overeen met de belastingdruk van twaalf gemiddelde verdieners (3.000 euro per maand, belastingklasse III). Voor een onbegeleide minderjarige migrant kunnen de kosten oplopen tot 5.000 euro per maand, schrijft de auteur.

Maar de cijfers voor de ‘gemiddelde vluchteling of migrant’ zouden nog hoger kunnen zijn – vanwege de vele nieuwe langdurig werklozen.

Een grote meerderheid van de migranten werkt momenteel niet en van de werkenden zijn de meesten stagiaires of assistenten. Een groot percentage van hen heeft geen schooldiploma en velen zijn analfabeet, besluit de auteur.

Bron:

https://www.nzz.ch/meinung/kommentare/die-fluechtlingskosten-sind-ein-deutsches-tabuthema-ld.1316333

https://voiceofeurope.com/2018/07/it-takes-twelve-germans-to-work-and-pay-taxes-in-order-to-fund-the-cost-of-just-one-migrant/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Er zijn twaalf Duitsers nodig om te werken en belasting te betalen om de kosten van slechts één migrant te financieren

 1. trebor2110 // juli 13, 2018 om 23:56 //

  Als je op google ” drunk ” intikt krijg je ” drunk juncker ”

  Like

 2. Johan P // juli 14, 2018 om 14:35 //

  Tsja. In Nederland liggen die cijfers niet echt anders. Vandaar dat de beste oplossing is om de hele gore bende op te pakken en uit te zetten naar een willekeurig Afrikaans land.
  Dat is dan 3-5 jaar lang hard werken en geld uitgeven, maar bespaart op de langevduur enorme sommen die dan aan de eigen werkende bevoking ten goede komen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s