Nieuw

Duitse bisschop waarschuwt: Angst voor islamisering door asiel en voortplanting zijn geen fantasieën

Jezus huilt.

Bisschop Rudolf Voderholzer uit Regensburg heeft de vrees voor de op handen zijnde islamisering van Duitsland verdedigd. Hij beschouwt deze angsten niet als volkomen ongerechtvaardigde of zelfs pathologische fantasieën, zo meldt het Katholiek Nieuwsagentschap.

– Velen zien vandaag het gevaar van een op handen zijnde islamisering van West-Europa, niet door oorlogszuchtige verovering en bezetting, maar door asiel en fertiliteit, zei de bisschop in een preek op de bedevaart van de Donaus Zwaben op zondag in Altötting.

Onder verwijzing naar de Midden-Oosten-expert Peter Scholl-Latour, zei Voderholzer dat het Westen niet bang hoeft te zijn voor externe vijanden, maar “voor hun eigen zwakke geloof en hun eigen afkeer van de toekomst”.

Dit blijkt ook “in een terughoudendheid voor nakomelingen, die door veel mensen op andere continenten kan worden beschouwd als een uitnodiging om te komen en de kloof te dichten”.

Vorig jaar al had Voderholzer de islam een “post-christelijk fenomeen” genoemd en de “integratie-euforie” bekritiseerd.

– De wereld waarin we leven, is diep doordrongen van christelijke overtuigingen en de daaruit voortvloeiende waarden, zei de bisschop tijdens een avondgebed in de Kathedraal van Regensburg.

En verduidelijkte:

– De islam is natuurlijk een post-christelijke verschijning, met de claim de kerninhoud van het christendom te ontkennen: het geloof in de drie-enige God, de incarnatie van God in Jezus Christus en zijn verlossende werk aan het kruis.

Een verregaande integratie van de islam kan alleen in overweging worden genomen door mensen die hun eigen geloof niet kennen of niet serieus nemen.

Bron:

https://de.catholicnewsagency.com/story/bischof-voderholzer-angst-vor-islamisierung-ist-kein-hirngespinst-3403

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7200 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitse bisschop waarschuwt: Angst voor islamisering door asiel en voortplanting zijn geen fantasieën

 1. Met als toevoeging;

  …..en het allerbelangrijkste wat voor het gemak vergeten wordt, geen idee hebben wat de islam eigenlijk is danwel waar het voor staat.

  Like

 2. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 3. templars2017 // juli 13, 2018 om 15:03 //

  Dat het volledig geweldloos gaat verlopen is toch te betwijfelen ,gezien de recentste ontwikkelingen…..

  Like

 4. De drie eenheid, de Vader de Zoon de Heilige Geest. Een klavertje drie: drie blaadjes en toch een klavertje

  Like

 5. Het christendom en de Bijbel zijn verkr…. door Mohammed

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s