Nieuw

Dries Van Langenhove: ‘De Vlaamse beweging heeft nog nut, maar we moeten kritisch zijn’

De laatste weken van het academiejaar waren druk voor Dries Van Langenhove. Een academiejaar waar hij meer dan tevreden op terugblikt.

De schoolresultaten waren uitstekend en in mei werd Dries vlot herverkozen als studentenvertegenwoordiger in de Raad van Bestuur van de Universiteit Gent. De oprichter van Schild & Vrienden kan met trots zeggen dat het losse collectief uitgegroeid is tot een sterke beweging. Tussen twee vergaderingen door maakt hij nu even de tijd voor een interview gaande over de Vlaamse feestdag. Hoe staat Schild & Vrienden als nieuwe speler in de markt van de brede Vlaamse beweging?

Doorbraak >>

Hier haalt Schild & Vrienden de vlag van de dictatuur neer:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s