Nieuw

De Zuid Afrikaanse genocide: Waarom heb je dit eigenlijk nog niet gehoord?

Artikel van Mike Scruggs vertaling voor Fenixx door Bolo

Stap 8 is Vervolging en Stap 9 is Genocide. Stap 10 is Ontkenning van genocide, een bijna zekere indicatie van verdere toekomstige genocidale handelingen. Van de 55 miljoen inwoners van Zuid-Afrika is iets meer dan 80 procent zwart en de bedreigde groep is de blanke minderheid van ongeveer 8,4 procent van de huidige bevolking.

Voor de Eerste Wereldoorlog vormden blanken 22% van de bevolking, maar in 1994 was deze gedaald tot 11%, na het einde van de apartheid en het blanke politieke bewind.

Bovendien stemde de Zuid-Afrikaanse Nationale Assemblee in februari 2018 met 241 stemmen voor en 83 tegen om de grondwet van het land zodanig te wijzigen dat confiscatie van blankegrond zonder compensatie mogelijk werd. Binnenkort kunnen er ook andere inbeslagnames van eigendommen, zoals  van huizen, bedrijven en zelfs kunst, gaan plaatsvinden.

Voormalig president Jacob Zuma had al een tijdje eerder mee gedreigd, maar een coalitie van de heersende ANC (African National Congress met 249 seats) onder leiding van de nieuwe president Cyril Ramaphosa) en de relatief nieuwe (2013) en nog radicalere EFF (Economic Freedom Fighters met 25 zetels) onder leiding van Julius Malema duwden de inbeslagname wet zonder compensatieberekening door. Blijkbaar hebben 76 leden van het totaal van 400 niet gestemd. Ramaphosa had eerder beloofd een “radicale economische transformatie” na te streven.

Onheilspellend, Malema, de meest gewelddadige en hatelijke sprekende vijand van de blanke bevolking, mocht de wetgeving invoeren. Genocide Watch maakt zich zorgen over de hoge moordcijfers in Zuid-Afrika, vooral het onevenredige aantal vermoorde blanke boeren. Zuid-Afrika heeft ook het hoogste aantal verkrachtingscriminaliteit ter wereld. Er is ook een groeiende haatdragende taal gericht tegen blanken in Zuid-Afrika, veel daarvan komt van machtige politici. De economie van Zuid-Afrika heeft een sterke neerwaartse spiraal gekend. Het werkloosheidspercentage voor 2016 was 26,6 procent. Er zijn veel anti-blanke wetten aangenomen en er zijn er nog meer voorgesteld. In de gewenste functiecategorieën zijn blanken beperkt tot acht procent van het totaal.

Het ANC is aan de macht sinds het einde van de apartheid en de verkiezing van Nelson Mandela tot president van Zuid-Afrika in 1994. Hoewel Mandela tijdens de apartheid een communistisch lid van de ANC-coalitie was, regeerde hij met bewuste matiging. Het ANC was altijd een linkse partij, maar het is sinds Mandela radicaler geworden in zijn sociale en raciale beleid. De EVF brak in 2013 uit het ANC en kan alleen worden gekarakteriseerd als een radicaal links, zwarte racistische partij. Malema en zijn rood geklede leden dansen en zingen over het vermoorden van Boers tijdens hun bijeenkomsten. Je kunt dit bekijken middels onderstaande video van Willem Petzer.

De op een na grootste partij in Zuid-Afrika is de Democratische Alliantie (DA), met 89 zetels in de Nationale Assemblee. Het wordt geleid door Musi Maimane en is sterk gekant tegen inbeslagname van eigendom zonder compensatie. De partij is het sterkst in stedelijke gebieden en wordt soms omschreven als gematigd en centrumrechts. Het ANC heeft, terwijl het in de meeste verkiezingen met meer dan 62 procent domineert, wat terrein verloren aan zowel de meer gematigde DA als de radicaal-linkse EFF. De recente coalitie van het ANC en EFF geeft aan dat Ramaphosa en het ANC van mening zijn dat er een golf van zwarte raciale eenheid is tegen blanken en andere rassen. Sommigen zeggen dat ondanks de gewelddadige haatretoriek van Malema, zijn volgelingen misschien wel 10 procent van de kiezers zijn en vooral sterk zijn onder jongere kiezers, waar de werkloosheid 53 procent is.

white-people-hatingVan de 4,6 miljoen blanken in Zuid-Afrika zijn ongeveer 2,6 miljoen afstammelingen van Nederlands sprekende vroege pioniers die zich in Zuid-Afrika begonnen te settelen in 1652. Deze noemen zichzelf “Boers” Boer is het Nederlandse woord voor “boer”. Deze Nederlandse emigranten waren van het Nederlandse Gereformeerd geloof, en vergezeld door vele emigranten van Duitse, Zwitserse, Franse en Schotse gereformeerde denominaties. Hun sterk gedifferentieerde dialect van het Nederlands wordt nu herkend als een afzonderlijke taal, het Afrikaans. Het merendeel van de blanken is overwegend van Britse afkomst.

Naast de blanke minderheid bestaat er een gemengde “gekleurde” minderheid van 8,8 procent en een Aziatische minderheid van 2,5 procent. Daarnaast zijn er ongeveer 5,0 miljoen illegale zwarte immigranten uit Zimbabwe. Zimbabwe (voorheen Zuid-Rhodesië) was een welvarend landbouwland totdat voormalig president Robert Mugabe zijn rampzalige landherverdelingsprogramma uitvoerde. De economie daar stortte in toen blanke boerderijen met geweld werden bezet en hun eigenaars werden verdreven middels vervolging, geweld, verkrachting, marteling en moord. De leiders van het ANC en EFF lijken niet te erkennen dat dezelfde acties in Zuid-Afrika waarschijnlijk dezelfde economische tragedie zullen oogsten als in Zimbabwe.

De Boeren bezaten ongeveer 85 procent van de landbouwgrond aan het einde van de Apartheid en bezit nu nog steeds 72 procent. Ze hebben deze boerderijen niet van de negers afgenomen. De Boeren vestigden en bezetten de meeste van deze landerijen om weg te komen van de Britse overheersing in het begin van de 19e eeuw, voordat de zwarte Bantu-stammen massaal vanuit Centraal-Afrika begonnen te emigreren.

Volgens een Genocide Watch-rapport in juli 2012 zijn sinds 1994 meer dan 3.000 van de 40.000 blanke boeren vermoord. Misdaadstatistieken in Zuid-Afrika zijn om politieke redenen onbetrouwbaar geworden. AfriForum, een witte burgerrechtenorganisatie, meldde onlangs 105 zwarte een moordpoging deden op een blanke met 73 veroordelingen in 2017 tegen 16 blanke op zwarte moorden. Dit rapport onthulde ook dat de media meer dan tien keer zoveel kans hadden om blank tegenover zwart geweld te melden dan zwart tegenover blank, een ironisch extreem feit in politieke correctheid.

De liberale media in Zuid-Afrika en het Westen nemen veel humoristische en onderhoudende citaten op van EFF-leider Julius Malema, maar missen op de een of andere manier zijn meest revolutionaire uitspraken. In 2016 vertelde hij een Britse verslaggever in een interview dat hij “niet pleitte voor de afslachting van blanken, tenminste niet nu al.” Eerder dit jaar zei hij: “We beginnen met het aanpakken van het blank zijn. We snijden de keel van het blank zijn door. “Zijn racistische opmerkingen strekken zich ook uit tot Indiërs mensen uit Zuid Azië.” De reguliere media maken zich schuldig aan het verbergen van Malema’s barbaarse raciale agenda.

kill-the-boer-bookOrganisaties zoals Huffpost en de SPLC hebben hun eigen creatieve manier om de Zuid-Afrikaanse overheidsstatistieken geloofwaardig te maken zodat het moordpercentage de laagste is in vele jaren, terwijl ze de “rechtse” media video’s demoniseren die de schokkende waarheid onthullen. Dat het op de post Apartheid Rainbow Nation voorzien door de liberale Europese en Amerikaanse media-elite niet goed gaat is een ander punt. Alleen Tucker Carlson on Fox breekt af en toe het patroon van leugens met de waarheid. Carlson interviewde AfriForum-mensenrechtenactivist Ernst Roets over de alarmerende huidige situatie en het nieuwe boek van Roets, Kill the Boer, dat vol zit met alarmerende documenten over medeplichtigheid van de overheid aan anti-blanken terrorisme en geloofwaardige statistieken. Ik hoop dat je het in de VS zult vinden ondanks het feit dat je waarschijnlijk goed je best zou moeten doen om een exemplaar op te kunnen duiken. Uiteraard hiervoor wel een link gevonden.

Ik raad ook de video-documentaire Farmlands van één uur en 15 minuten sterk aan, gemaakt door de Canadese journalist Lauren Southern.

Velen hebben deze zaken nog nooit eerder gehoord, dankzij de dominantie van laffe politieke correctheid en mainstream agenda’s vol Fake News.

Blanke Zuid-Afrikanen en andere minderheden staan ​​ook voor een gevaarlijke situatie. Ze moeten misschien vechten, vluchten, sterven of zich overgeven aan ondraaglijke tirannieën. De Suidlanders, een blanke particuliere organisatie voor civiele bescherming en de grootste organisatie ter wereld, zijn bereid hun eigendom en mensen te verdedigen in tijden van burgeroorlog of noodsituaties. De regering heeft de oude commando-verdedigingseenheden ontbonden en het ook zeer moeilijk gemaakt om wapens te bezitten of te kopen. Dergelijke overheidsmaatregelen gaan over het algemeen vooraf aan dreigende tirannie en mogelijke genocides.

Het Zuid-Afrikaanse leger is grotendeels gezuiverd van blanken.

De internationale bezorgdheid over deze potentiële genocide in Zuid-Afrika is tot nu toe beperkt tot de minister van Binnenlandse Zaken van Australië, Peter Dutton. Hij heeft gesuggereerd dat Australië een fast-trackvisumprogramma voor 10.000 Zuid-Afrikaanse boerenfamilies zou overwegen.

Het zou een zware smet zijn op de eer van Europa, de VS en Canada, als we ons afkeren van een volk dat zo hard onderdrukt wordt, wordt bestolen en afgeslacht, vanwege een of andere onbaatzuchtige toewijding aan politieke correctheid.

Door Mike Scruggs

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on De Zuid Afrikaanse genocide: Waarom heb je dit eigenlijk nog niet gehoord?

 1. Lars024 // juli 13, 2018 om 14:27 //

  Waarom die mediastilte over deze al jaren gaande zijnde ‘Plaasmoorde’ op blanke boeren en hun families (naast moord ook beroving, verkrachting en marteling) => Slachtoffers #blank en daders #zwart. Het multikul sprookje moet en zal blijven bestaan, ongeacht ten koste waarvan.

  En dan zitten wij hier in soft West-EU nog steeds middenin de door Brussel vooropgezette islamisering en afrikanisering. Zum kotzen!

  Liked by 1 persoon

 2. Lord of Hosts // juli 13, 2018 om 14:36 //

  Rusland vindt het geweldig dat deze 15000 harde werkers (Nederlands DNA) naar Rusland komen… Welkom, Welkom!

  Geen wonder dat de Nederlandse pers zo muisstil moet zijn, want hier is er alleen maar plek voor onwillige barbaren…

  Liked by 1 persoon

 3. Lord of Hosts // juli 13, 2018 om 14:47 //

  Geen plek meer voor Sarie-Marais…

  Like

 4. skeeter // juli 13, 2018 om 15:41 //

  De Media was de grootste drijvende factor achter de sancties op apartheid. De hufters gaan nu natuurlijk niet zo maar toegeven dat ze toen fout waren.

  Like

 5. Peter Bontenius // juli 13, 2018 om 20:01 //

  Meer informatie op de site: Suidlanders.co.za Zie vooral de videos onder de kop: media.

  Liked by 1 persoon

 6. Von Puffelen // juli 15, 2018 om 17:32 //

  Kent u deze nog?

  Like

 7. Von Puffelen // juli 15, 2018 om 17:34 //

  Nog een maar dan iets anders.
  “1. He was knighted by the Queen of England. Elizabeth II awarded Mugabe a Grand Knight Cross in the order of the Bath in 1994 for his role in the development of Zimbabwe/UK relations, but this was subsequently revoked.”
  https://www.enca.com/africa/10-things-you-didnt-know-about-robert-mugabe

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s