Nieuw

Buurtbewoners die samen een peuterbadje kochten moeten het verwijderen opdat inbrekers er niet in kunnen verdrinken

Een groep buren is verteld om hun gemeenschappelijke peuterbad weg te halen voor het geval een inbreker er ’s nachts in verdrinkt.

De ingezetenen van een flatgebouw in Kent Strood, werden gewaarschuwd dat het 12ft zwembad een risico voor gezondheid en veiligheid kon vormen als iemand probeert om in een nabijgelegen huis in te breken.

Ambtenaren bij mhs Homes, dat de huizen beheert, zeiden dat het zwembad elke nacht moet worden geleegd en weggehaald om een ​​dergelijk risico te voorkomen, erop wijzend dat kinderen ook kunnen struikelen en in het water kunnen vallen.

Maria Young, 47, is een van de groep die £64 bij elkaar legden om het zwembad te kopen als een manier om de gemeenschap bij elkaar te brengen tijdens de recente hittegolf.

Het zwembad bevat ongeveer 15.000 liter water en duurt ongeveer drie uur om te vullen.

Ze zei: ‘We kunnen het allemaal heel goed vinden. We gaan samen zitten en socialiseren. Het is volledig ingesloten. Er ligt een veld aan de achterkant.

Ze zeiden dat we het elke nacht konden weghalen en legen, maar er is een watertekort onderweg. Het is verspilling.

Het is leuk voor de kinderen. Het is beter om in de frisse lucht te zijn dan binnen vast te zitten. Ik ben absoluut niet van plan het weg te halen. Als ze het weg willen halen, zullen ze mij ook weg moeten dragen.

The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9607 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Buurtbewoners die samen een peuterbadje kochten moeten het verwijderen opdat inbrekers er niet in kunnen verdrinken

 1. trebor2110 // juli 13, 2018 om 23:18 //

  We gaan samen zitten en socialiseren.

  Ach gut zijn deze mensen nog niet gesocialiseerd dan ?

  Like

 2. Wat een rare reactie trebor
  Ik sta pal achter deze mensen, ga lekker met je kinderen naar buiten en laat niet met je sollen.
  Ik ben bepaald niet geboren met haar op de tanden maar hoe autochtonen toch met zich laten sollen drijft me tot wanhoop

  Like

 3. hasnoem // juli 14, 2018 om 01:55 //

  Dave, Buena Vista Virginia, United States, dalymail (comments 1602) about an hour ago

  The latest from the Camelot Council: “All castles must drain and fill in their moat every evening. If actually under siege by Viking marauders the castle owner may apply to the council for a special exception to this rule.”

  Like

 4. Het moet niet gekker worden, laat de inbrekers maar verplicht een zwemdiploma halen, voor elk vak moeten we leren is t niet?

  Like

 5. Claudia M. // juli 14, 2018 om 10:39 //

  Ik zie het probleem niet, als een inbreker verdrinkt, betekent dat alleen weer een crimineel minder. Who cares?

  Like

 6. Letterlijk elke dag hoor je uitspraken van overheidsinstanties etc. die zo onzinnig zijn dat ze eigenlijk thuishoren in een Monty Python-film. Hoeveel gekken zitten er eigenlijk aan de knoppen van de macht in Europa?

  Like

 7. Moslims kunnen meestal niet zwemmen, en de overheid is natuurlijk bezorgd dat die criminelen verzuipen

  Like

 8. Claudia M. // juli 15, 2018 om 11:47 //

  Is het eindelijk een keertje echt lekker warm weer, gaan er allerlei ambtenaren rechtovereind staan i.v.m. badjes en de eventuele schade die zou kunnen optreden… Laat die verantwoordelijkheid nu eens aan de mensen zelf over. Jarenlang gaat het allemaal goed, maar ineens voorspelt men rampen. Lekkage’s en nu zelfs een verzuipende inbreker. Lazer toch op! En als er een inbreker verzuipt, is dat alleen maar een zegen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s