Nieuw

Zweedse krant publiceert een lang huilartikel over een Afghaan –  een dag na zijn verkrachting

"Leven met uitwijzingsdreiging". NSD's artikel over de verkrachterafghaan werd afgelopen maandag gepubliceerd. © Screendump/NSD

Een 22-jarige Afghaan werd zondag gearresteerd wegens verkrachting op een vrouw die “bewusteloos” werd aangetroffen op een pier in Luleå. De dag na het incident, op maandag, publiceerde de lokale krant Norrländsk Socialdemokratet, NSD, een lang artikel over hoe slecht het voor de Afghaan is als hij niet in Zweden kan blijven.

Onder de kop “Leven met uitwijzingsdreiging” beweert NSD-verslaggever Linda Kask dat de 22-jarige Afghaan “het risico loopt voor zijn geloof te worden gedood” als hij wordt uitgezet, omdat hij beweert “atheïst” te zijn.

Op zondagochtend vroeg werd een vrouw verkracht die als “buiten bewustzijn” werd omschreven toen ze op de pier in Östermalm in Luleå werd gevonden. De 22-jarige Afghaan werd aan de misdaad gekoppeld en is nu gearresteerd op verdenking van verkrachting.

De man, die naar Zweden kwam in 2015, woont sinds 2016 in Boden, maar de Migratiedienst heeft vastgesteld dat hij geen asielredenen heeft. Nu wacht hij op  uitzetting.

In zijn tranentrekkende artikel, gepubliceerd op maandag, verspreidt NSD onkritisch de bewering van de Afghaan dat hij zal worden vermoord door de “Taliban” als hij wordt uitgezet.

– Momenteel weet ik niet hoe mijn leven eruit zal zien. Wanneer je leeft zonder verblijfsvergunning en met meerdere weigeringsbeslissingen, weet je niets, zegt de 22-jarige tegen NSD.

Noch de politie noch de medische zorg wil zich uitspreken over de gezondheidstoestand van de verkrachte vrouw.

Bron:

http://www.friatider.se/lokaltidningen-la-upp-l-ng-snyftartikel-om-afghanen-dagen-efter-v-ldt-kten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Zweedse krant publiceert een lang huilartikel over een Afghaan –  een dag na zijn verkrachting

 1. trebor2110 // juli 12, 2018 om 10:53 //

  gewoon met een flesje water en een parachute droppen boven Afghanistan.

  Liked by 1 persoon

 2. Hmmm. parachutes zijn wel tamelijk duur.
  Zwembandje misschien?

  Liked by 1 persoon

 3. Afghanen horen in Afghanistan niet in Europa.

  Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlander // juli 12, 2018 om 11:56 //

  Wat is er fout aan dat hij door de aliban afgeknald wordt.
  Krijgt hij in ieder geval de straf die de kloothommel verdiend.

  Liked by 1 persoon

 5. Haksteeg Anton // juli 12, 2018 om 17:19 //

  Stuur dat tuig terug maar nee Zweden is al volkomen naar de bliksem. Er wordt ten minste 1 x per week een vrouw verkracht door die “fijne” asielzoekers. Is “asiel” wellicht een ander woord voor *** maar neen die halal zxoekers moeten vooral binnengehaald worden daar is Zweden goed in en het eigen volk? Ach daar maak je je toch niet druk om.

  Like

 6. christ Kanters // augustus 10, 2018 om 10:22 //

  Ook de pers is al overgenomen door de asylanten .de hersenspoeling van de bevolking gaat zo wat sneller .Ook weer met dank aan de regering , als ze nu straks ook nog mogen stemmen is alles te laat .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s