Nieuw

Veroordeelde Iraakse terrorist mag niet worden uitgezet

De Verenigde Naties classificeren de Irakees als levensgevaarlijk

Mazen Salah Mohammed woont in een asielzoekersaccommodatie in de wijk Passau. De 36-jarige zou al in 2001 naar Duitsland zijn gekomen om het toverwoord “asiel” te roepen. Hij motiveerde zijn verzoek door te verklaren dat hij deel had uitgemaakt van een islamitische terroristische troepenmacht, waarvan hij beweerde afstand te hebben gedaan, en dat hij nu werd vervolgd.

Het asielverzoek werd afgewezen, maar dat was als zo vaak alleen oud papier, omdat de Irakezen tegelijkertijd ‘deportatiebescherming’ kregen.

In oktober 2004 werd de beschermingsstatus ingetrokken en had hij onmiddellijk moeten worden uitgewezen. In plaats daarvan kon hij nog rustig een moord plannen. In de nacht van 3 december 2004 werd Mazen Salah Mohammed in Augsburg door de SEK gearresteerd. Samen met zijn collega-denkers Rafik Mohamad Yousef en Ata Aboulaziz Rashid zou hij een aanval hebben gepland op de toenmalige Iraakse premier Ijad Hashim Allaw, die Berlijn bezocht. Hij zou ook al Qaeda-leden van de jihadistische groepering “Ansar al Islam” naar Duitsland hebben gesmokkeld.

In juli 2008 werd de moslim in Duitsland veroordeeld tot zeven jaar en zes maanden gevangenisstraf wegens poging tot moord en lidmaatschap van een terroristische organisatie.

Mazen Salah Mohammed werd door de Verenigde Naties geclassificeerd als “zeer gevaarlijk”.

Islamitisch gevaar smeedt gelukkig huwelijksplannen in Duitsland

Na zijn vrijlating hadden de Irakezen op basis van een identiteitskaart moeten worden uitgezet. Zoals in Duitsland werd verwacht, is dit natuurlijk tot op de dag van vandaag niet gebeurd. Sindsdien woont hij in een onderkomen in het district Passau en smeedt hij vrolijk huwelijksplannen, mogelijk met het vooruitzicht van de Duitse nationaliteit, als hij trouwt met een Duitse en een paar ankerkinderen verwekt, om zo de geboorte-jihad in de Duitse bananenrepubliek te kunnen bevorderen. Andere, explosievere plannen ten dienste van de islam kunnen niet worden uitgesloten.

Alle pogingen van het district om de terroristen uiteindelijk uit te zetten leiden volgens districtsbestuurder Franz Meyer (CSU) van Passaus nergens toe, zelfs niet als de Beierse minister van Binnenlandse Zaken Joachim Herrmann (CSU) erbij wordt betrokken om van de islamitische tijdbom af te komen. Het resultaat was dat men naar verluidt “geen rechtsmiddel had” om Salah Mohammed te deporteren omdat de misdadiger thuis met de doodstraf werd bedreigd.

Hij zal dus waarschijnlijk in Duitsland blijven en, goed voorzien door de belastingbetaler, kan hij  vele kleine juniorjihadisten produceren om de terreur in het land niet uit te laten sterven.

De volgende aanval is zeker aan de orde, of ze nu wordt geïnitieerd door Mazen Salah Mohammed of een van de vele andere islamitische monsters die “helaas niet gedeporteerd mogen worden”, maakt niet uit, net als dode Duitsers. Wat telt is dat Duitsland zich ‘humaan’ toont. Dat geldt echter alleen voor de criminelen en moordenaars van deze wereld, maar zeker niet voor het Duitse volk, dat het best geacht werd te “sterven”.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/07/verurteilter-irakischer-terrorist-darf-nicht-abgeschoben-werden/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9265 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Veroordeelde Iraakse terrorist mag niet worden uitgezet

  1. Feniks // juli 12, 2018 om 20:35 //

    Voorlichting voorlichting voorlichting voorlichting.
    Voor naìeve Duitse (meisjes) + ouders..

    Like

  2. Gewoon na zijn vrijlating voltrekken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s