Nieuw

Taliban attack on Afghan army base kills 30 soldiers

foto slechts ter illustratie

Taliban insurgents stormed a key military base in northeastern Afghanistan, killing at least 30 soldiers and wounding 17 others.

Officials confirmed the casualties Thursday, telling VOA the pre-dawn surprise assault in the Khwaja Ghar district in Takhar province enabled rebels to seize all military equipment placed at the Afghan National Army (ANA) installation.

Provincial government spokesman, Sunatullah Timoori, said heavy fighting erupted in the area following the attack and Afghan air power is backing ground forces trying to beat back the insurgents.

VOA >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9580 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Taliban attack on Afghan army base kills 30 soldiers

 1. polderboy // juli 13, 2018 om 11:00 //

  Hier lees je weer, dat er pakweg 180 stichters van een of ander emiraat in de pan zijn gehakt, door de Taliban en ook door Afghaanse legereenheden?!
  Het schijnt om de macht over de lucratieve opium velden te gaan.
  https://www.breitbart.com/national-security/2018/07/12/afghanistan-taliban-islamic-state-clashes-leave-62-dead-injured/

  Als je het mij vraagt zijn is het zaak om die Mekkanen voldoende wapens te leveren: die islamieten zijn hartstikke gelukkig als ze elkaar kunnen afknallen en de rest kunnen terroriseren.

  Daarnaast moeten ze dus ook makkelijk en snel geld kunnen verdienen, naast dat ze dus een samenleving tot hun beschikking moeten hebben, die ze kunnen onderdrukken en uitknijpen.
  Op zich zijn ze wat dat betreft ook wel weer geschikt om de boel hier te leiden, want in dat laatste verschillen ze dus niet van onze eigen bestuurders.

  En wat dat elkaar afknallen betreft, vind ik het wel een prettig idee als die lui die hier inmiddels ook een islamitische teringbende ervan maken, elkaar eens ging afknallen.
  Dan heeft de burger toch nog het idee dat er ergens nog wel gerechtigheid bestaat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s