Nieuw

Nachtmerrie voor veel Amerikanen: Hillary Clinton wil nog steeds president worden

President Trump. Screenshot YT/CNN

Washington – Wil Hillary Clinton nog steeds president van de VS worden? De Amerikaanse media speculeren hierover. En de 70-jarige ontkent het niet. Ze heeft haar nederlaag tegen Donald Trump tot op de dag van vandaag niet kunnen verwerken – naar verluidt wil ze wraak nemen in 2020.

Het lijkt zeker dat Trump over twee jaar weer zal aantreden. Maar wie zal zijn uitdager zijn? De Democraten verkeren in een ravage. Momenteel richten zij zich vooral op vrouwen en minderheden. De 28-jarige Alexandria Ocasio-Cortez was sensationeel succesvol bij de voorverkiezingen voor het congres in New York. Maar zijn deze kandidaten in staat een meerderheid in de VS te behalen?

Inmiddels spreekt veel ervoor dat Hillary Clinton de laatste hoop van de uitgedunde partij zou kunnen worden. En de politicus, die door grote delen van de bevolking wordt gehaat, schijnt dit te willen. Ze onderneemt veel dingen wat kan duiden op een hernieuwde kandidatuur. Het zou haar derde zijn: in 2012 verloor ze de voorverkiezingen van Barack Obama, vier jaar later verloor ze de strijd voor het Witte Huis tegen Donald Trump. Dat hij überhaupt kon winnen was te danken aan het feit dat veel Amerikanen Clinton als een “nachtmerrie” beschouwden.

Ze had de nederlaag tot in de verkiezingsnacht niet voor mogelijk gehouden,  ze was absoluut zeker van de overwinning. Toen duidelijk werd dat de rechtse politieke nieuwkomer had gewonnen, wilde ze dat aanvankelijk niet accepteren, later kreeg ze een depressie. Daar lijkt ze van hersteld te zijn. Nu wil ze blijkbaar nog steeds haar levensdoel bereiken. De voormalige eerste dame werkt “aan haar comeback”, meldt “Bild”.

Opvallend is dat ze zich steeds meer bemoeit met de dagelijkse politiek en een permanent standpunt inneemt tegen Trump. Clinton stuurde onlangs massamails uit waarin ze het vluchtelingenbeleid van de president als “verschrikkelijk” bestempelde. Ze impliceerde “een morele en humanitaire crisis” die Trump zou hebben veroorzaakt. En natuurlijk had ze al in 2016 gewaarschuwd voor het immigratiebeleid van Trump. Dat was echter precies de reden waarom hij werd gekozen.

Kort daarna verklaarde ze dat ze met een liefdadigheidsinstelling een miljoen dollar zou inzamelen om het huidige vluchtelingenbeleid te bestrijden. De lobby-organisatie die met haar samenwerkt, wordt gezien als de sterkste indicatie van haar ambities. Want dat zamelt meestal geld in voor reclamecampagnes om presidentskandidaten te steunen.

Maar haar statements zijn oud nieuws, waarvoor ze in de herfst van 2016 door de kiezers werd afgestraft. Zo trok ze de ziekteverzekering voor iedereen uit de mottenballen. En ze werkt ook nu weer samen met de voormalige chef van haar verkiezingscampagne. De “New York Post” speculeert: “Clinton voert iets in haar schild”.

De linkse politica zou wel eens goede kans kunnen maken bij de Democraten: de wenskandidate Oprah Winfrey heeft de Democraten zojuist een blauwtje laten lopen. Als zwarte vrouw, die door haar tv-shows in het hele land bekend is, was zij in het begin de favoriete. De machtshonger van Clinton is niet gestild. Ze denkt blijkbaar na deze afzegging vrij baan te hebben. Maar zelfs als ze de kandidaat van de Democraten zou worden, staat de man haar in de weg die haar levensdroom al eens eerder in het honderd heeft gestuurd: Donald Trump.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/11/albtraum-amis-hillary/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7239 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Nachtmerrie voor veel Amerikanen: Hillary Clinton wil nog steeds president worden

 1. Scrutinizer // juli 12, 2018 om 11:35 //

  Trump fans kunnen m.i. slechts hopen dat Hillarious de primaries bij de Dems wint en hun officiele kandidaat (m/v/x) wordt. Herverkiezing van de Donald is dan quasi verzekerd.

  Like

 2. Horatius // juli 12, 2018 om 12:58 //

  Trump mag dan geen diplomaat zijn maar is wel een keiharde zakenman die links of rechtsom vaak zijn zin krijgt.

  En zo iemand hebben wij in deze roerige tijden hard nodig zodat ze in Mekka en aanpalende gebieden exact weten waar ze aan toe zijn.

  Klare en duidelijke taal en bijpassende maatregelen:

  Geen moslims meer naar de VS en de verslapte NAVO-bondgenoten op hun financiële plichten wijzen, wat is daar mis mee?

  Met Clinton nog meer geld naar de vluchtelingen, een generaal pardon voor de illegale Mexicanen en weer dictators verjagen en daardoor voor de zoveelste keer chaos en vluchtelingenstromen opwekken.

  De VS hebben Donald Trump en wij hebben Geert Wilders.

  (Er is dus nog hoop).

  Like

 3. skeeter // juli 13, 2018 om 01:35 //

  Helaas voor deze lul.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s