Nieuw

Macedonische regering verwerpt voorstel EU vestiging van asielzoekerscentra

Screenshot ZDF heute.

Skopje – De tegenslagen maken de weg vrij voor de EU om uit de asielcrisis te geraken: vlak voor de bijeenkomst van de ministers van Binnenlandse Zaken van de EU verwierp de Macedonische regering het idee om op de Balkan een asielcentra buiten de Europese Unie op te richten. “De Balkan is een eiland in het hart van de EU. Je kunt de landen van dit eiland niet vragen een dergelijke last op zich te nemen als ze geen deel uitmaken van de EU. Ik denk dat we daar heel standvastig zullen in blijven”, vertelde minister van Buitenlandse Zaken Nikola Dimitrov tegen “Welt” (Donderdageditie).

“Men kan ons, de Balkan, niet gebruiken om vluchtelingen te dumpen”. De ministers van binnenlandse zaken en justitie van de EU komen donderdag bijeen onder Oostenrijks voorzitterschap in Innsbruck. De oprichting van asielcentra buiten de EU staat bovenaan de agenda.

Minister Dimitrov bevestigde dat vluchtelingen nu een andere route zoeken vanwege de grenscontroles in Macedonië. “Ja, de cijfers gaan omlaag. We hebben twee transitcentra, een in het noorden en een in het zuiden. Ik krijg elke dag rapporten. De cijfers zijn dubbelcijferig, momenteel misschien 30 tot 50 mensen”, zei Dimitrov.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/12/mazedonische-regierung-einrichtung/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Macedonische regering verwerpt voorstel EU vestiging van asielzoekerscentra

 1. Horatius // juli 12, 2018 om 12:22 //

  Op de Balkan grootschalige asielcentra oprichten van pakweg 100.000 uitgeprocedeerde asielzoekers die niet terug willen of kunnen.

  Binnen enkele jaren vragen ze een vorm van zelfbestuur of ze planten de vlag van de IS.

  Gelukkig trappen ze er niet in…

  Liked by 1 persoon

 2. Von Puffelen // juli 12, 2018 om 14:35 //

  Ten oosten van de bosporus en ten zuiden van de straat van gibraltar zijn de enige juiste locaties.
  Alle andere dienen van gerichte bommentapijten te worden voorzien.

  Like

 3. Ergens ver in de Sahara of Afrika is nog beter.

  Like

 4. Claudia M. // juli 12, 2018 om 20:29 //

  De EU [kuch] moet ophouden met miauwen en de koe bij hoorns vatten. Dat betekent deze mensen fysiek terug te sturen naar de landen van herkomst. Het zijn geen vluchtelingen, het overgrote deel zijn economische gelukszoekers, die hier nooit met hun kloten aan het werk zullen gaan. Het is daarom ook niet meer dan logisch dat landen van herkomst dit luie zooitje tuig niet terug wil. Men zal er dus zorg voor moeten gaan dragen dat ze dat wel moeten, want wat moeten wij er hier mee! Ik ben er helemaal klaar mee hier meer en meer voor te moeten inleveren!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s