Nieuw

Japanse premier vertelt de Verenigde Naties om op te hoepelen – zal geen moslim “vluchtelingen” opnemen

De Japanse premier zei dinsdag dat zijn land zijn eigen demografische uitdagingen als gevolg van dalende geboortecijfers en een vergrijzende bevolking moet aangaan voordat het zijn deuren voor vluchtelingen opent.

Premier Shinzo Abe kondigde op de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties aan dat Japan zijn hulp opvoert als reactie op de uittocht van vluchtelingen uit het Midden-Oosten en Afrika naar Europa.

Hij zei dat Japan 1,5 miljard dollar aan noodhulp zal verstrekken aan vluchtelingen en aan het stabiliseren van gemeenschappen die met ontreddering worden geconfronteerd. Maar toen hij dinsdag tegen journalisten sprak, stampte hij een domper op het idee dat Japan zijn deuren zou openen voor degenen die op de vlucht waren.

– Ik zou zeggen dat voordat we immigranten of vluchtelingen accepteren, we meer activiteiten van vrouwen en ouderen nodig hebben en we het geboortecijfer moeten verhogen.

Bron:

http://www.usapatriotsvoice.com/2018/07/09/japanese-pm-tells-the-united-nations-to-shove-it-will-not-take-in-any-muslim-refugees/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Japanse premier vertelt de Verenigde Naties om op te hoepelen – zal geen moslim “vluchtelingen” opnemen

 1. Frauke // juli 12, 2018 om 09:56 //

  Wie kent het programma niet ‘groeten uit de riboe’ ?
  We werden op voorhand al ingemasseerd en krijgen nu massale ‘groeten’ terug ! https://www.breitbart.com/london/2018/07/12/migration-eu-population-rise-million/

  Like

 2. Frauke // juli 12, 2018 om 10:46 //

  Hoe gaan dergelijke individuen zich aanpassen ? In 1… 2… 3… keer : nu niet… dan niet… nooit niet !

  Like

 3. Von Puffelen // juli 12, 2018 om 16:25 //

  Binnenkort weer een tsunami?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s