Nieuw

Israël’s voormalige Links leider noemt rassenmenging tussen Joden en niet-Joden een “echte plaag” en belooft een “oplossing” voor het probleem te vinden

Foto: Isaac Herzog. Bron: Wikimedia/HUJI Election Debate. Auteur: The Israel Project.

Isaac Herzog is de aftredende leider van Israëlisch politiek “links”, de Zionistische Kampcoalitie, en de nieuwe voorzitter van het Joods Agentschap voor Israël, dat ernaar streeft de banden tussen Joden wereldwijd te versterken. In een interview op de Israëlische t.v. omschrijft hij het huwelijk tussen Amerikaanse Joden en niet-Joden als een “werkelijke plaag” waarvoor hij een “oplossing” probeert te vinden.

Rassenmenging voor niet-Joden wordt wereldwijd aangemoedigd. Over de hele westerse wereld worden niet-Joden door middel van indoctrinatie en annonce’s in de media aangemoedigd om in een wereldwijde gecoördineerde migratiebeleid hun identiteit en ras uit te wissen door zich te mengen met derde wereld mensen uit Afrika en het Midden-Oosten .

Maar voor Isaac Herzog geldt het tegenovergestelde: het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je eigen Joodse ras zich niet mengt met andere rassen. Dit is een groot probleem in Amerika, meent Herzog.

Er moet een definitieve oplossing voor het probleem met niet-Joden gevonden worden.

In een interview op de Israëlische televisie beschrijft Isaac Herzog de situatie in de Verenigde Staten waar veel Joden zich rasmengen met niet-Joden als een “echte plaag”, waar hij nu voor op zoek is naar een “oplossing”. In een televisie-interview vertelde Herzog het volgende:

“Ik zal je een persoonlijk verhaal vertellen. Afgelopen zomer reisde ik [met mijn vrouw] naar de USA voor een vakantie. Ik studeerde af aan een Joodse school in New York. En we zouden vrienden ontmoeten. Ik heb een ton vrienden in de V.S. En ik kwam iets tegen dat ik een echte plaag noem. Ik zag de kinderen van mijn vrienden trouwen of samenwonen met niet-Joodse partners! En de ouders slaan op hun borsten en stellen vragen, en lijden (voor Joden betekent deze verzinnebeelding dat ze proberen het kwaad uit te drijven waardoor ze geplaagd worden, door op lichaamsdeel te slaan waar het huisvest). Luister, het is elke [Joodse] familie in de VS! En we hebben het over miljoenen. En ik zei dat er een campagne moet komen, een oplossing. We moeten ons hoofd breken om uit te vinden hoe we deze grote uitdaging kunnen oplossen.”

Het gaat dus  over elk gezin in de Verenigde Staten, dat wil zeggen elk Joods gezin, niet-joodse gezinnen tellen niet mee.

Eerder heeft Herzog gewaarschuwd dat zijn gematigde linkse partij niet als “Arabieren-liefhebbers” kan worden gezien. In feite moeten ze niet worden gezien als liefhebbers van iets anders dan Joden. De raciale mix in de Verenigde Staten is 58 procent, maar liefst 71 procent voor niet-orthodoxe Joden. En is volgens Herzog onaanvaardbaar.

Herzog heeft in de Verenigde Staten veel bondgenoten met dezelfde instelling. Een bekende is Dennis Ross, een voormalig onderhandelaar voor het Witte Huis, die nu een van de leiders is van een lobbygroep genaamd Policy Institute voor  het Joodse volk.

Bron:

https://mondoweiss.net/2018/06/israeli-intermarriage-solution/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Israël’s voormalige Links leider noemt rassenmenging tussen Joden en niet-Joden een “echte plaag” en belooft een “oplossing” voor het probleem te vinden

 1. polderboy // juli 13, 2018 om 09:27 //

  Zie wel dat die gast lid is van frontlne en dat je zijn paypal account mag volstorten.

  Hij zegt lid te zijn van:
  https://www.frontlinedefenders.org/
  Die vormen weer een groep met Amnesty, HRW, en Freedom house.

  Die worden weer gefinancierd door met name aan de ongekozen EU autocratie gerelateerde kartel besturen hier in West Europa, duizenden vage aan Antifa knokploegen gelieerde linkse stichtingen, en natuurlijk een zootje in oliedollars badende moslimbroeders, sharia koppensnellers en hun jihadmoordenaars, naast financiële speculanten zoals Soros die zo zijn inside information kan scoren als geldjunk, en last but not least de meedogenloze stropers, die de wereld afjagen naar snelle winsten, die investment bankers heten, en ons vertellen dat die onzichtbare hand van de liberale kerk en het toverwoord “democratie” de nieuwe heilige religie is.

  Lekker laten scharrelen die sekte. Ik steun Tommy Robinson.

  Like

 2. Von Puffelen // juli 13, 2018 om 16:36 //

  Heeft hij het over ashkenazi joden en ongelovigen?
  Iedereen die een keppeltje op zijn kop zet is in principe een jood.
  In Afrika waar ze eigenlijk vandaan komen heb je ze in het zwart.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s