Nieuw

Gezellig Dortmund waar met bloed spugende en bijtende asielparasieten helemaal los gaan

Een 17-jarige Libische asielzoeker is op de vlucht geslagen op het centraal station van Dortmund en vervolgens door de politie in zijn kladden gepakt. De parasiet met twee identiteiten bespuugde de politie met bloed nadat hij gearresteerd was.

De Libiër smeet flessen stuk op de vloer en schopte tegen fietsen. Politieagenten werden uitgescholden toen ze ter plaatse kwamen, waarbij ‘Motherfucker’ en ‘Fuck You’ nog wel de meest vriendelijke woorden waren, aldus een woordvoerder van de federale politie.

Toen de gedetineerde op het politiebureau moest worden onderzocht schopte hij tegen een deur en beschadigde hij hem. Vervolgens urineerde hij tegen de celdeur. Ten slotte werd door de Libiër een federale politiefunctionaris met een speeksel vol bloedspatten bespuugd. Een en ander verscheen in onderstaande artikel van Bild.

Verder onderzoek wees uit dat de 17-jarige in Rheinberg gerapporteerde resident met twee identiteiten in Duitsland verblijft. Volgens de politie hebben zij strafrechtelijke procedures ingesteld tegen de asielzoeker wegens belediging, materiële schade, geweldpleging en verzet. Dit zijn echter kennelijk geen redenen voor detentie.

Guineeër hapt toe

Zoals het internetmagazine Rundblick Unna meldt, vond de avond ervoor een soortgelijk incident plaats op het hoofdstation van Dortmund. Een patrouille van de federale politie probeerde een jonge man onder controle te krijgen die hardop aan het praten was en zich heel agressief gedroeg. Daarentegen verzette de 20-jarige Guineeër zich.

De asielzoeker kon zichzelf niet identificeren en bleef de ambtenaren aan een stuk door  beledigen. Op weg naar de cel probeerde hij zich los te maken en de ambtenaren een kopstoot te geven, volgens de beschrijving van de woordvoerder van de federale politie.

“Toen de 20-jarige moest worden vastgebonden, schopte hij een politieagent in zijn rug. Toen beet hij hem in de arm en noemde de patrouille stront. “Op kantoor aangekomen spuugde hij naar de ambtenaren. De in Guinee geboren man wordt nu vastgehouden wegens mishandeling, belediging en geweldpleging tegen handhavingsambtenaren.

Ach binnenkort ook bij jouw in het dorp!

Met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Gezellig Dortmund waar met bloed spugende en bijtende asielparasieten helemaal los gaan

 1. Mensen schiet ze gewoon af, doe alsof het zombies zijn.

  Liked by 2 people

 2. …..was gewoon voor de lol hoor……
  En in Libië is het heel gewoon om je zo te gedragen als je een grapje maakt. Toevallig!
  Pffffff

  Na ja, geeft maar weer eens aan hoe weinig die Duitse agenten zich eigenlijk hebben verdiept in ‘ihre neue Heimatgenossen’. Totaal niet geïntegreerd dus.
  Dreckstücken!

  Like

 3. Marley // juli 12, 2018 om 22:21 //

  Het verhaal is eigenlijk niet in de juiste context geschreven, er zou moeten staan; ze hebben zich laten bespugen, ze hebben hem laten gooien met flessen, ze hebben hem een agent in de rug laten trappen enz.
  Want als ze hem direct een enorme hens met de wapenstok hadden gegeven of er meteen een kogel aan gespendeerd hadden was dit hele verhaal overbodig geweest en was de multi identiteit meneer direct gekalmeerd.

  Liked by 3 people

 4. Zouden ze in de herkomstlanden alle gevangenen en psychiatrische patiënten op de “vlucht” gestuurd hebben?

  Like

 5. Aad // juli 12, 2018 om 23:51 //
  Hahha,…was dat maar waar.
  Dit zijn nog de meest normale……………

  Like

 6. Welke kant we ook opgaan….na het topoverleg…..zal er niets veranderen…..vele miljoenen uit Afrika zullen blijven komen…..dankzij de nieuwste mobieltjes (hoe komen ze er trouwens aan?) veel geld op zak om de tickets te betalen…..mensensmokkelaar tevreden te stellen……gezamenlijk bootjes kopen en gaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s