Nieuw

Duitsland in het vizier van het Nieuwe Amerikaanse Rijk

Volgens Black Pigeon Speaks: “Terwijl Duitsland en de EU ernaar streven aan de grote tafel te zitten, zijn ze niet gelijk, noch militair noch economisch, met de VS en hebben ze Amerika veel meer nodig dan Amerika hen nodig heeft”.

“Amerika, onder Donald Trump, zal niet langer het verdedigingssysteem handhaven voor landen als Duitsland, dat een overschot van 8% ten opzichte van het BBP heeft, maar weigert zijn vereiste 2% van het BBP voor de NAVO te betalen. Duitsland profiteert enorm van de Amerikaanse paraplu van militaire macht, terwijl Amerika daar niets voor terug krijgt.”

“Als Duitsland van plan is om aalmoezen te blijven aanbieden aan een eindeloze tsunami van moslimmigranten-freeloaders uit het Midden-Oosten en Afrika, zullen ze door de knieën moeten gaan en eerlijker moeten beginnen om te gaan met de wereldwijde hegemonie in de transactionele nieuwe wereldorde na de Koude Oorlog die Amerika momenteel aan het creëren is. U moet weten, als het gaat om een handelsoorlog met de EU of China, kan de VS een van beide in een New York-minuut verpletteren”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.045 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7235 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitsland in het vizier van het Nieuwe Amerikaanse Rijk

 1. feetje // juli 12, 2018 om 12:10 //

  Trump heeft helemaal gelijk. Duitsland is zo hypocriet als wat. Poetin constant demoniseren maar wel een gasdeal met hem sluiten. Dat zou hetzelfde zijn als Wilders bij een Turkse markt halalvlees gaat kopen.

  Like

 2. Hoezo beschermt de VS Europa ? Tegen wie dan ? Het is andersom, de VS zetten Europese soldaten over de hele wereld in als goedkope huurlingen om shitholes nog wat meer shit te maken om de Amerikaanse hegemonie te behouden. Het is tijd dat er een einde komt aan de Amerikaanse bezetting van Europa.

  Liked by 1 persoon

 3. Von Puffelen // juli 12, 2018 om 14:31 //

  Vergeet niet dat Duitsland nog steeds bezet gebied is, net als Nederland ftouwens.
  Nederland uit de NAVO en ook de Rothschild banken eruit.
  kijk maar eens wat het gaat regenen en dat zal geen water zijn.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juli 13, 2018 om 01:56 //

  Wat is hier nou zo moeilijk aan, de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie is opgericht in 1949 waarbij afgesproken werd dat een aanval op een lidstaat gezien zou worden als een aanval op allen met de logische gevolgtrekking dat de andere landen militair medestander werden van het aangevallen lid. Het was een tegenhanger van de Sovjet Unie en dat was geen denkbeeldige vijand maar een echte. Daar stond tegenover dat lidstaten een afgesproken percentage van hun economie aan het leger moesten spenderen. Allen hebben ondertekend en alleen de USA heeft zich al die jaren aan de afspraak gehouden en nu, na zoveel jaar is er een Amerikaanse president die er op staat dat de anderen zich ook aan de afspraak houden. Gek hè ?

  Like

 5. De Sovjet-Unie bestaat al 30 jaar niet meer, Tijl.

  De VS gebruikt Europese legers (huurlingen) om in het (verre) Midden-Oosten onschuldige moslimburgerbevolkingen te bombarderen om ze onze kant op te jagen.

  Als de NAVO nou de mohammedaanse en Afrikaanse invasie tegen zou houden dan zag ik er nut in. (Wat Nederland in zijn eentje ook zou kunnen, onze marine is vrij high-tech). Nu mag de NAVO van mij morgen afgeschaft.

  Like

 6. Huurling is het verkeerde woord. Die kregen nog betaald, wij moeten zelf voor onze eigen ondergang betalen.

  Horigen die vroeger moesten vechten als hun feodale heerser op oorlogspad ging, dat is het.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s