Nieuw

De Marrakesh verklaring: Europese Unie stemde erin toe om 300 miljoen Afrikanen te importeren!

De Achse des Guten (as van het goede) heeft onlangs aangegeven dat Merkel in haar laatste dagen nog steeds veel niet-integreerbare migranten naar Duitsland wil halen. Dit zou haar dichter bij het doel brengen om de lokale bevolking tot een minderheid te maken en zo de weerstand tegen de oprichting van de Verenigde Staten van Europa (VSE) weg te nemen.

Hierin staat Merkel overigens niet alleen. Michael Klein en Hadmut Danisch wijzen er momenteel op dat EU-ministers van Buitenlandse Zaken reeds op 2 mei dit jaar overeenstemming hebben bereikt met verschillende vertegenwoordigers van de Afrikaanse staten om 300 miljoen Afrikanen naar EU-Ropa over te brengen. Dat zou op dit moment tenminste de helft van de 511 miljoen inwoners zijn.

Manipulation durch Auslassung: Massenzuwanderung in Marrakesch vereinbart?
Neulich in Marrakesch…

Danisch heeft een webpagina ontdekt die nog steeds beschikbaar is Marrakesh Political Declaration (de pagina downloadt een pdf op de achtergrond).

Hij bewaarde ook de inhoud die hier onder gedeeltelijk wordt weergegeven.

“De Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling (10.7) heeft tot doel” ordelijke, veilige, regelmatige en verantwoorde migratie en mobiliteit van mensen mogelijk te maken, onder meer door de invoering van een goed gepland en goed beheerd migratiebeleid “.

Sinds zijn oprichting heeft het proces van Rabat consequent het positieve potentieel van reguliere migratie en de sleutelrol van de diaspora voor landen van herkomst, doorreis en bestemming bevorderd. Het versterken van synergieën tussen migratie en ontwikkeling is een prioriteit en een specifiek kenmerk van het Rabat-proces. [… Rabat-proces: Afrikaanse migratie stoppen sinds EU-EU sinds 2006]

Onder verwijzing naar de bovengenoemde doelstelling 10.7 van de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling, erkennen de partners van het Rabat-proces de noodzaak om manieren te vinden voor reguliere migratie op basis van efficiëntere burgers.

Bevorderen en versterken van registratiesystemen en bevordering van de mobiliteit van bepaalde categorieën reizigers (met name zakenmensen, jonge professionals of onderzoekers) tussen Europese en Noord-, West- en Centraal-Afrikaanse landen. […]

Doelstelling 3: Regelmatige migratie en mobiliteit bevorderen, met name onder jongeren en vrouwen, tussen Europa en Noord-, West- en Centraal-Afrika en binnen deze regio’s

Handeling 6: Bevorderen van de oprichting van uitwisselingsnetwerken tussen beroepsonderwijs en opleiding en arbeidsbureaus in Europa en Afrika om ten volle gebruik te maken van de vaardigheden van jonge migranten en om technische opleidingen aan te passen aan de behoeften van de arbeidsmarkt. Bijzondere aandacht wordt besteed aan activiteiten voor vrouwen en adolescenten.

Handeling 7: In overeenstemming met de nationale wetgeving, projecten ter verbetering van de overdraagbaarheid van de rechten en sociale bescherming van reguliere migranten en hun gezinnen, bijvoorbeeld door het sluiten en uitvoeren van passende bilaterale, regionale of internationale verdragen. […]

Doelstelling 5: Bevordering van maatregelen ter versterking van de bescherming van vluchtelingen en andere ontheemden […]

Doelstelling 6: Bevordering van de integratie van vluchtelingen en ontheemden in de gastgemeenschappen

Handeling 13: Bevordering van de integratie van vluchtelingen en ontheemden door opstarten van bewustmakingscampagnes gericht op enerzijds gemeenschappen en anderzijds vluchtelingen en asielzoekers, die hun rechten en verantwoordelijkheden in de gastlanden afdekken.”

Danisch ziet de Verklaring van Marrakesh in de betekenis dat de propaganda voor asielzaken duidelijk alleen maar een kunstje was en is om de Duits / Europese bevolking week te maken, zodat ze niet tegen de massale inval van illegale immigranten is, maar deze ook nog eens verwelkomt.

refugee-welkom-vluchtelingen-islam-terror

Dit standpunt wordt ondersteund door het feit dat de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó weigerde de verklaring te ondersteunen.

Men kan zich voorstellen dat Afrikaanse regeringsleiders het eens zijn met de linkse quasi-stalinistische hervestigingsplannen van EU-Ropa. Ze zullen hun overtollige jonge mannen, die anders oorlog en revolutie zouden plegen of misdaden zouden begaan, met de grootste liefde aleveren in Europa. Zelfs gevangenissen zijn al leeggemaakt en de bewoners zijn reeds naar Duitsland gestuurd.

merkelWelnu, of Merkel en andere macht lustige psychopaten met slecht bedachte plannen ons continent al dan niet willen omvormen, doet er niet toe, omdat ze dit eenvoudigweg nooit gaat lukken.

Als ze het stiekem hadden gedaan, net als vóór september 2015 (eigenlijk vóór het najaar van 2014), hadden wij burgers het nauwelijks opgemerkt en waren we slechts langzaam wakker geworden, als het al te laat was geweest. Als gevolg van de plotselinge massale toestroom hebben Göring-Eckardt, Merkel & Co. een ongekende politisering (Ramin Peymani citaat) over de bevolking losgelaten, die uiteindelijk een einde zal maken aan alle radicale macht en Schnorrer-ideologieën zoals genderisme of klimaatverandering.

Mensen beginnen zich te realiseren dat er zoveel mogelijk euro’s uit hun zakken geklopt moet worden en dat ze niet meer dan een opofferingspion in het migratie schaken zijn.

Vertaling voor Fenixx door Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.132 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on De Marrakesh verklaring: Europese Unie stemde erin toe om 300 miljoen Afrikanen te importeren!

 1. Like

 2. Yvonne // juli 12, 2018 om 16:45 //

  300 miljoen, dat is meer dan de helft van de 511 miljoen die er op dit kleine continent wonen
  een 4 kamer woning kan je er ook geen 20 in laten wonen

  Like

 3. Deze schoftenbende moet vandaag nog geruimd worden.
  Deze Psychopaten kosten heel veel Nederlanders en Europianen hun leven en tokomst en een ieder die hier aan mee werkt of mee gewerkt heeft moet direct van zijn of haar functie ontheven worden Europa wijd.
  Wie denken ze dat ze zijn ,,GOD,, of zo.
  Deze groepering is levensgevaarlijk dus RUIMEN als zieke kippen.

  Liked by 1 persoon

 4. De redenen Nederland/Europa te verlossen van het gros van het grootste deel van de huidige politiek/politici/ eu/Brussel zijn inmiddels talloos. Laat de toekomst over aan deze verzameling totaal idioten en Europa is op niet al te lange termijn een ‘euarabrika’. Een continent waaruit ‘Lux et Libertas’ verdwenen is in een zwart gat.
  De redding van het Europese continent de bakermat van de beschaving, bestaat er in dat er een realistische politiek dient te worden gevoerd waarbij vooruitgang, vrijheid en voornoemde beschaving leidend zijn. Met politici die het welzijn van het continent Europa én zijn burgers op het eerste plan zetten. Het is de Europeaan en niet te vergeten zijn voorouders die Europa hebben gemaakt tot dát wat het tot voor kort was en is derhalve de eerste en enige rechtmatige eigenaar. Dit te laten verkwanselen door een handjevol abjecte lieden die zich via allerlei slinkse wegen de macht hebben toegeëigend dienen onverkort te worden gestopt.
  Goedschiks danwel kwaadschiks. En snel!

  Like

 5. Like

 6. Dat getal van 300 miljoen klopt niet. Het is ook nergens onderbouwd.
  Wat wél onderbouwde prognoses zijn :
  De verwachting is dat er 150 tot 200 miljoen Afrikanen naar Europa zullen komen. Ze komen ook niet allemaal tegelijk, maar uitgesmeerd over een periode vanaf nu tot 2060. Dus in de komende 30 jaar.
  De populatie van Europeanen is nu 510 miljoen en zal in deze zelfde periode teruglopen naar 450 miljoen. (vergrijzing).
  Het eindresultaat is dus 3 Europeanen versus 1 Afrikaan.
  Dat is een ongehoorde verandering van samenstelling van onze bevolking.
  Ieder vierde huis in Nederland zal door een Afrikaan bezet worden, die niet in Nederland was geboren. Dat is de consequentie.
  De overeenkomst van Marrakesh zal dit proces alleen maar soepeler laten verlopen.

  Uiteraard geldt bovenstaand verhaal alleen bij ongewijzigd beleid.
  Helaas is er geen enkele aanwijzing dat het beleid gaat veranderen.

  Bovenstaand verhaal heb ik reeds aangekaart bij diverse politici in Nederland.
  Reactie tot nu toe : nul komma nul. Inderdaad, ze zijn zelfs te beroerd om een reactie te geven.
  Het interesseert ze niet of ze zijn te dom om de prognoses te begrijpen.
  Ze zitten lekker op hun reet, op het pluche en profiteren van hun goedbetaalde baantje.
  Af en toe roepen ze iets, om het volk de indruk te geven dat ze nuttig bezig zijn. Dan roepen ze bijvoorbeeld dat de islam niet samen gaat met de westerse normen en waarden. (Of iets soortgelijks). Of ze liegen er op los en zeggen dat de immigratie dit jaar juist gedaald is, daarmee de indruk wekkend dat het probleem voorgoed bedwongen is.
  Voor de rest doen ze niets en verandert er niets.
  Ondertussen tikt de Afrikaanse demografische tijdbom onverbiddelijk door.

  Liked by 1 persoon

 7. Dit was al in 2009 besloten want de niet rendabele uit Afrika en Arabische landen worden hier gedumpt want Europa is het Afrika van de toekomst.

  Like

 8. Henk der Niederlander // juli 13, 2018 om 10:03 //

  Daarom is het ook geen wonder dat men bedacht heeft om asielaanvragen op het Afrikaanse continent gedaan moeten worden.
  Dan is het onder de noemer van veiliger overtocht geheel buiten het blikveld van de Europeese bevolking gebracht en kan de omvolking van het avondland in alle rust en geniepigheid doorgaan.
  Ik heb dit in eerdere reacties al duidelijk proberen te maken.
  De msm zwijgt natuurlijk in alle talen om niet politiek incorrect over te komen.

  Like

 9. klopt Henk, wat opvalt nu wordt op de NPO alleen zielige filmpjes uitgezonden over leed kommer en kwijl en dat er geld nodig is voor ontwikkelingshulp. Waarom ? ik weet het !! de belastingbetaler gaat ook de kosten voor het over vliegen en varen betalen. En de feministische fascist Merkel doet wat de inbreed zionist Soros haar opdraagt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s