Nieuw

Alleen voor Joden – nieuw Israëlisch wetsvoorstel legaliseert discriminatie

Zo geleerd, zo gedaan. De Knesset heeft een wetsvoorstel aangenomen om gemeenschappen voor alleen Joden toe te staan. De wet maakt het mogelijk aparte gemeenschappen op te richten waar alleen Joden welkom zijn. Nu waarschuwt de  president dat deze rassendiscriminatie in Israël kan worden gebruikt als een wapen tegen de Joden, zoals door de westerse wereld, waar de landen tegen een multiculturele ramp aanlopen.

Joodse lobbygroepen en Joodse journalisten staan berucht voor hun inzet voor de multiculturele ontwikkeling in de westerse wereld.

In Israël ziet het er echter heel anders uit. Voor de Joden, zowel in Israël als in het Westen, is het belangrijk dat Israël een Joodse staat is en blijft. De Arabische minderheid, die meer dan 20 procent van de bevolking telt, wordt op verschillende manieren gediscrimineerd en onlangs is er ook actie ondernomen om een motie te stoppen om van Israël een multiculturele staat te maken.

Nu is door de Knesset een nieuw wetsvoorstel beoordeeld dat de staat het recht heeft om niet-joodse organisaties uit te sluiten en te discrimineren. De eerste versie van het wetsvoorstel werd in april in stemming gebracht en gesteund door premier Benjamin Netanyahu.

Er is echter iemand die zich tegen deze wet keert, de president van het land, Reuven Rivlin. Hij gelooft dat de open rassendiscriminatie die het wetsvoorstel vertegenwoordigt, gebruikt zal kunnen worden als een argument tegen de Joden in hun streven naar een multiculturele ontwikkeling in het Westen.

In een verklaring schrijft Rivlin dat hij:

“Bezorgd is dat het brede karakter van dit artikel, dat geen evenwicht kent, het Joodse volk en de Joden over de hele wereld en in Israël zou kunnen schaden en zelfs door onze vijanden als wapen zou kunnen worden gebruikt”.

Rivlin vervolgde in deze ongewone brief met het verzoek aan de commissie om “naar de Israëlische samenleving te kijken en te vragen: zijn wij bereid om in naam van de zionistische visie discriminatie en uitsluiting van mannen en vrouwen op grond van hun etnische afkomst te steunen?”

Rivlin wijst er ook op dat dit wetsvoorstel als deze uiteindelijk wordt aangenomen, ook de homo-lobby in Israël kan uitsluiten.

Netanyahu is echter een andere mening toegedaan:

“Deze wet is belangrijk voor ons. Net zoals er wetten zijn die voor u belangrijk zijn. Ik respecteer dit en u moet ook respecteren dat deze wet zeer belangrijk voor ons is.”

Bron:

https://www.haaretz.com/israel-news/in-damning-letter-rivlin-warns-new-bill-could-harm-jews-1.6263776

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Alleen voor Joden – nieuw Israëlisch wetsvoorstel legaliseert discriminatie

 1. Daniel // juli 12, 2018 om 10:26 //

  Allemaal gebaseerd op het Judaisme en Talmoed, het vreselijkste religieuze boek dat er bestaat – erger dan de Koran – en dat recht uit de bek van Satan komt. Voor wie een samenvatting wil: https://www.biblebelievers.org.au/judaism.htm
  Het is het lezen meer dan waard. Dan begrijpt men dat ‘Israël’ een dodelijk virus is dat de wereld in zijn greep houdt.

  Like

 2. Walter H. // juli 12, 2018 om 13:23 //

  “en zelfs door onze vijanden als wapen zou kunnen worden gebruikt”.

  Het is precies andersom. De joden die overal strijdvaardig de multikul invoeren zijn de vijand van de mensheid. (google: jews for refugees)
  http://eurofolkradio.com/2018/07/04/weapons-of-mass-immigratrion/
  De grootste vijand van de joden zijn de joden zelf.
  Ze vestigen zich in een nieuw gebied, drukken een steeds grotere stempel op dat gebied. De oorspronkelijke bevolking wordt steeds verder onderdrukt en uiteindelijk worden de joden weer verbannen.
  Op de volgende lijst staan 358 voorbeelden van gebieden waar joden zijn verdreven.
  Het lijkt erop alsof niemand kan samenleven met joden en toch krijgen ze kans na kans om in vreemde gebieden binnen te trekken.

  Like

 3. tim pietersen // juli 12, 2018 om 14:05 //

  de chutzpah…………..

  Like

 4. Het Antisemitisme druipt er van af, gezien de reactie,s nee Israel is geen dood virus zoals genoemd, het zijn die mensen die voor zich opkomen, en inderdaad goed voorstel alleen voor Joden, ben je gelijk van die andere rotzooi af zitten ze hier de Koran nog goed te praten ook stelletje incompetente linkse fascisten, Miljoenen zijn er vermoord en dan niet voor je zelf mogen op komen sodemieter op man, Europa is gestoeld op de Joods christelijke natuur, je ziet wat er gebeurd straks wordt je zelf geëlimineerd stelletje sukkels, let wel valt men Israel aan is het gebeurd met de wereld dan is het een druk op de knop, en de Tora lees hem maar eens voor je braakt.

  Shalom

  Liked by 2 people

 5. Von Puffelen // juli 12, 2018 om 17:24 //

  Gaap, dat woord ‘”antisemitisch” begint een aardige baard te krijgen.

  Like

 6. Van het ‘multiculturalisme’ zoals we ’t kennen in Europa is héél veel te zeggen,….maar dat het nu zo’n onverdeeld succes is gebleken, mwwahhhh…. niet helemaal.
  Met muzzelmannetjes als onderdeel ervan een regelrechte ramp.
  Conclusie; een buitengewoon goed idee.

  En gezien het feit dat de term ‘positieve discriminatie’ een linkse vinding is, zullen ze aan die kant ook wel feest vierend en jubelend van vreugde en blijdschap over elkaar heen rollen, ……..

  Kortom; “Ode an die Freude” !

  Liked by 1 persoon

 7. ‘Er is echter iemand die zich tegen deze wet keert, de president van het land, Reuven Rivlin. Hij gelooft dat de open rassendiscriminatie die het wetsvoorstel vertegenwoordigt, gebruikt zal kunnen worden als een argument tegen de Joden in hun streven naar een multiculturele ontwikkeling in het Westen.’, aldus Rommel.

  Nonsens, nergens in het originele artikel staat dat de president van Israël stelt dat het wetsvoorstel zal kunnen worden gebruikt als een argument tegen de Joden in hun streven naar een multiculturele ontwikkeling in het Westen.

  De jodenhaat druipt er van af en commenters hierboven juichen erbij.

  Liked by 1 persoon

 8. “Nonsens, nergens in het originele artikel staat dat de president van Israël…”
  Klopt. Dat is dan ook mijn zienswijze en mening. Want het mag voor iedereen onderhand wel duidelijk zijn dat de Joden graag een multicultureel Westen zien, maar er liever zelf van verschoond blijven. En ja, zal dit Israëlisch (eventueel) nieuwe beleid gebruikt gaan worden als argument als weer is een Jood in de media komt opdraven die mij vertelt dat mijn land multicultureel moet worden. Dat ik hiervoor als antisemiet benoemd wordt, maakt op mijn net zoveel indruk als islamofoob bestempeld te worden. Nada.

  Like

 9. ‘Want het mag voor iedereen onderhand wel duidelijk zijn dat de Joden graag een multicultureel Westen zien,..’

  Nog meer nonsens.

  Liked by 2 people

 10. Heb je het artikel wel gelezen? Vooral dat stukje over het Israëlische wetsvoorstel “alleen voor Joden”. Of is dat ook nonsens?

  Like

 11. @rommel

  Prima idee van Israël om het land vrij van indringers te houden.
  Jammer dat in Nederland en zeker ook in je eigen Heimat Zweden de deuren wagenwijd ziin open gezet.

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20180403_03443097

  Liked by 1 persoon

 12. Dus je bedoelt zo’n beetje wat de nazi’s voor ogen hadden? Je land van vreemde invloeden vrij houden. Of is dat dan weer jodenhaat?

  Like

 13. Dat er onder de bezoekers van deze site een aantal met hun neus aan de dubbele maatstaf hangen en nogal een verwrongen moraal erop nahouden wordt me steeds duidelijker.

  Like

 14. Ik heb weinig met Nazis maar wel Interessant, rommel, dat jij nu plotseling de zedenmeester meent te moeten spelen.
  De heer Adolf H. had toch ook zijn goede kanten zoals hier kort geleden op Fenixx werd gepubliceerd?

  Liked by 1 persoon

 15. “zedenmeester”. Uit jouw mond klinkt dat nogal… euh… hypocriet?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s