Nieuw

Zweden – Afghaan gearresteerd voor verkrachting op bewusteloze vrouw

© Fria Tider / FT GRAFIK

Een Afghaanse asielzoeker is gearresteerd op verdenking van verkrachting op een vrouw die “buiten bewustzijn” werd gevonden op de pier bij de Östermalm in Luleå. De verdachte man heeft een tolk nodig voor Dari, een taal die in Afghanistan wordt gesproken.

Afgelopen zondagochtend werd de politie opgeroepen naar de  pier in het centrum van Luleå. Er werd een 35-jarige bewusteloze vrouw aangetroffen die onderworpen was geweest aan een verkrachting.

De Afghaanse “vluchteling” werd op 07:45 gearresteerd en dezelfde dag op 11:06 gearresteerd.

De advocaat van de 22-jarige zegt dat de Afghaan zichzelf “geheel onschuldig” vindt. Hij beweert dat hij en de vrouw vrijwillige seks hadden, schrijft de Zweedse Televisie (SVT).

Publieke documenten waar Frya Tider de hand op heeft weten te leggen, tonen aan dat de gedetineerde man is geboren in mei 1996 en een tolk nodig heeft voor Dari. De achternaam en de taal die hij spreekt zijn afkomstig uit Afghanistan.

Bron:

http://www.friatider.se/h-ktad-f-r-v-ldt-kt-p-livl-s-kvinna

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweden – Afghaan gearresteerd voor verkrachting op bewusteloze vrouw

 1. Roofdieren…..gewoon wilde beesten.

  Like

 2. Dat weet je niet.
  Afghanen staan bekend om hun grote zwemvaardigheid en heeft hij haar van de verdrinkingsdood gered, kreeg als dank toestemming om van bil te gaan en viel ze van extase in katzwijm. Want behalve grandioze zwemmers zijn die Afghanen ook geweldige minnaars.
  Altijd maar weer die vooroordelen.

  Like

 3. Republikein // juli 12, 2018 om 06:40 //

  Het aardoppervlak van de aarde bestaat uit 70% water en hier en daar een verdwaalde Afghaan, op het overige leven mensen.
  Vandaar ook de tegenwoordige hype over de theorie van de platte Aarde.
  Afghanen zijn niet lang geleden getransformeerd en uit het zilt gekomen, lijkt een beetje op metamorfose maar dan anders.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s