Nieuw

Trump kiest voor confrontatie tijdens NAVO-top

Screenshot

Een felle sneer van de Amerikaanse president Donald Trump naar de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Trump beschuldigde Duitsland er woensdagochtend van onder volledige controle van Rusland te staan: ‘Het land is een gevangene van Rusland.’

Het is onbestaanbaar dat Duitsland nauw samenwerkt met Rusland bij de aanleg van de gaspijpleiding Nord Stream 2 en gelijktijdig wordt beschermd door de Verenigde Staten, zei Trump woensdagochtend vlak na de openingsceremonie van de tweedaagse NAVO-top in Brussel.

Elsevier >>

Doe mee met 8.454 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Trump kiest voor confrontatie tijdens NAVO-top

 1. Amerika moet kost wat het kost een oorlog hebben tussen de eu en Rusland om de dollar te redden

  Like

 2. het gas komt uit Rusland ,is al lang zo ,meer het komt voor een stuk over Oekraine en wie heeft daar de touwtjes in handen?
  Het dispuut gaat over de gaslijn Nordstream die inderdaad van Vyborg (Rusland) naar Greifswald in Duitsland loopt volledig onder water, een tweede lijn is in ontwikeling de Nordstream 2 die de capaciteit zou kunnen verdubbelen ,door de tweede lijn te voltooien kan het gebeuren dat de rol van het door Europa gesteunde Oekraïne naar een minimaal niveau zou dalen en het een streep door de financiele rekening zou trekken.

  Het zijn dus niet alleen de belangen tussen Dutsland en Rusland ,maar ook die van de EU en Oekraine.

  Als die tweede lijn uit Rusland er niet zou komen dan stijgt de rol ven Oekraïne weer en ook de belangen van de EU.

  Gas Olie en het daar aan verbonden geldsysteem zijn de ware redenen ,niet de toelage van de landen aan de navo.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: