Nieuw

The Power Of Delusion

Pixabay

Way back in the olden thymes, I was going back and forth with a liberal acquaintance about a topic related to his cult’s recent fixation on diversity. I no longer recall the details of the conversation, but at some point he said, “The reason we moved to Arlington was so our child could experience diversity.” He was speaking of Arlington Massachusetts, one of the whitest places on earth. He had moved to honkeyville, but he had somehow convinced himself that it was a rainbow community of racial and ethnic diversity.

Being a polite person, I laughed in his face. There are limits to civility. I doubt he has ever forgiven me for not only laughing at the ridiculous claim, but then proceeding to point out the demographic reality of his new home. Arlington is roughly 85% white and 10% Asian and those Asians will be college professors and professionals. The tiny black and Hispanic population is clustered in one area of town. You can drive around the place all day and never see a brown face that is not riding a lawnmower or leaf blower.

The Zman >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on The Power Of Delusion

 1. Duchesne // juli 11, 2018 om 19:50 //

  Helder! Want gun, Will travel. Mijn positie heb ik al gekozen, Ik wil leven in ern wereld waar vrijheid en gelijkheid de norm zijn en niet het vernietigen van de persoonlijkheid van individuenen vrouwen in het bijzonder. Dood aan Islam en alle collaborateurs van onze zijde.

  Like

 2. Duchesne // juli 11, 2018 om 19:55 //

  https://www.rt.com/usa/432657-cop-whistleblower-russia-documentary/ En zo erg is het al….in hoe verre is dit ook hier aan de gang….te triest voor woorden…

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // juli 12, 2018 om 08:00 //

  En vandaag ff lachen bij RT: The Netherlands tops the EU’s written press trust league, with 71% of their citizens declaring trust in their press and only 25% saying they do not trust them. “Wij van WC eend….

  Like

 4. ieznogoedh // juli 12, 2018 om 11:25 //

  Arlington is roughly 85% white and 10% Asian and those Asians will be college professors and professionals. The tiny black and Hispanic population is clustered in one area of town. You can drive around the place all day and never see a brown face that is not riding a lawnmower or leaf blower.
  Dus de hemel op aarde bestaat toch!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s