Nieuw

Terwijl de gutmensch de wraakactie op de moslims van Srebrenica herdenkt zijn er in Nigeria al zo’n 6.000 christenen afgeslacht door moslims maar dit gedenkt men vandaag niet in Den Haag

Ook herdenkt met vandaag in Den Haag niet de duizenden slachtoffers van de moslims uit Srebrenica, dat velen al wisten dat er wraak op de moslims aldaar genomen ging worden wegens de vele oorlogsmisdaden door hen gepleegd daar spreekt men kennelijk ook liever niet over. Men heeft het ook niet zo graag over moslims die in Nigeria hele gezinnen compleet met kleine kinderen over de kling jagen. Nee moslims zijn zielig en moeten de slachtofferrol ten aller tijden kunnen vervullen, althans in de ogen van de gutmensch.

Het interesseert mij geen barst hoeveel moslims er gestorven zijn in voormalig Joegoslavië en het maakt mij ook geen moer uit dat het Nederlandse leger er vandoor is gegaan in plaats van zelf te sterven om die moslims aldaar te redden. Sterker nog ik ben zelfs van mening dat Dutchbat in deze oorlog aan de verkeerde kant meegevochten heeft. Evenals als de rest van de landen die nooit te slachtoffers van de moslims hebben willen begrijpen en enkel de daden gepleegd tegen deze moslims hebben willen zien.

Gaat de wraakactie uitgevoerd door christenen ook in Nigeria komen? Ik hoop het wel maar denk het niet, helaas.

Inmiddels kun je over een genocide spreken wanneer er ruim 6000 christenen zijn afgeslacht in Nigeria maar dat doen we niet aangezien de daders moslims zijn. Klinkt lullig maar is gewoon een feit en wanneer er toch over een genocide gesproken gaat worden dan kunnen ze gewoon even aan dictator Erdogan vragen hoe weer terug te kruipen in de islamitische rol der zieligheid of wel slachtofferrol genoemd.

Spaarzaam kom je af en toe wat stukjes tegen in de mainstream media over de verschrikkingen die de niet islamitische Nigerianen wordt aangedaan. De daders genocide plegers noemt men dan overigens geen moslims maar Fulani herders en het schijnt totaal niet van belang te zijn dat het hier om een etnische genocide gaat.

Een medewerken van Open Doors spreekt hierover

“Nigeriaanse christenen worden met duizenden tegelijk verdreven en moslims plegen massamoorden in de dorpen rondom Jos in de staat Plateau. De mensen zijn in een “levende hel” terecht gekomen en de overlevende leven in doodsangst. De ontheemde christenen bevinden zich in een uitzichtloze situatie”

De medewerker met de naam Kerrie vervolgde

“Het leven is voor hen een levende hel geworden, ze hebben geliefden, huizen en alles waar ze keihard voor hebben gewerkt  in een oogwenk verloren. De pijn die ze moeten doormaken is eenvoudigweg niet te beschrijven.

“We zagen mensen die nog steeds in een waas leefden door dat wat ze zojuist hebben meegemaakt. Kinderen huilden hysterisch, misschien vanwege de honger of misschien vanwege het gemis, het verlies en het trauma.”

Open Doors, die samen met een aantal inheemse kerken helpt om de mensen in het gebied hulp te bieden, schat dat ten minste 3000 gelovigen zijn verdreven en dat er meer dan 200 mensen zijn afgeslacht in een reeks overvallen. Let wel we spreken nu enkel over de slachtoffers die eind juni vielen.

Volgens christelijke leiders in Nigeria zijn maar liefst 6000 mensen, voornamelijk vrouwen en kinderen, sinds het begin van het jaar afgeslacht door islamitische Fulani-herders.

Waarom niet gewoon kappen met elke vorm van geloof? Je krijgt er enkel ellende van, dode, gewonde, ontheemde, wezen, geweld, oorlog, honger……………

En ze gaan gewoon door, maar wat wanneer de niet moslims aldaar eindelijk eens terug gaan slaan en we een nieuw Srebrenica krijgen, gaan we het dan wel serieus nemen? Gaan we het dan wel herdenken? Moet dan ook de Nederlandse regering weer op de knieën om aan de moslims vergiffenis te vragen?

Mooi man dat principe van rechtsgelijkheid, de christenen mogen straffeloos worden afgestraft maar kijk een paar moslims verkeerd aan en we hebben weer een nieuwe herdenking in Den Haag.

Genocide Srebrenica herdacht in Den Haag

Wellicht iemand tijd voor een tegendemonstratie daar in de buurt van dat Haagse plein om alle slachtoffers van de door moslims gepleegde moordpartijen eens te herdenken?

Oh wacht nee dat is niet politiek correct en hiermee trappen we tegen het zere been van moslims, gutmenschen, pvda, d’66, sp, vvd, nsb, cda, gl en ga nog maar even verder.

Met groet Bolo 

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Terwijl de gutmensch de wraakactie op de moslims van Srebrenica herdenkt zijn er in Nigeria al zo’n 6.000 christenen afgeslacht door moslims maar dit gedenkt men vandaag niet in Den Haag

 1. templars2017 // juli 11, 2018 om 13:48 //

  de gutmensch is de collaborateur van de ideologie van de haat ,verblind door het eigen gelijk, verdoofd door het onmetelijk wantrouwen in zijn eigen soortgenoten ,en uit angst om het fatale lot te moeten ondergaan als ze niet meewerken, meester en slaaf is hier van toepassing.

  Like

 2. Like

 3. antiislamnu // juli 11, 2018 om 22:19 //

  Goed artikel en inderdaad moslims zijn bijna heilig verklaard door de linkse partijen.
  Mooie voorbeeld is ook die Rohingya monniken die verkracht en vermoord werden door die kut moslims kregen die monniken die nóóit geen vlieg kwaad doen de schuld omdat ze die moslims het land uit gooiden .

  Like

 4. polderboy // juli 12, 2018 om 07:30 //

  Het zijn in 2 jaar geschat 20.000 christenen in Nigeria, dus meer.

  Lees immers dat de islamieten van Boko Haram sinds 2016 in 2 jaar tijd 13.000 kerken hebben vernietigd, 20000 voornamelijk christenen hebben uitgeroeid, en 2.200.000 mensen hebben verdreven.
  https://pjmedia.com/faith/bishop-on-the-front-lines-describes-muslim-agenda-to-islamize-nigeria-oppress-us-intimidate-us/

  Nu ze Boko Haram verbieden, vormen de islamieten inmiddels groepen onder een andere vlag, die van de met AK47’s bewapende Fulani’s, “killer herdsmen”, de rondtrekkende groepen islamitische moordherders.
  Die hebben op 23 juni 2018 nog 200 christenen vermoord, en 38.000 verdreven.
  http://news.trust.org/item/20180711170211-nerfl/

  Volgens een bisschop zijn ze bezig om de christenen aan islam te onderwerpen en de rest te verdrijven:
  https://www.vanguardngr.com/2018/07/anglican-church-to-buhari-rethink-your-re-election-bid/

  Like

 5. En dan te bedenken dat die Nigeriaanse moslims, die in Nigeria onze broeders en zusters vermoord hebben, ook nog doodleuk hier naartoe komen…stuur ze terug en ruil ze om voor de christenen die daar nog zijn en die anders vermoord worden…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s