Nieuw

Spaans hooggerechtshof veroordeelt Spaanse staat omdat ze te weinig asielzoekers opneemt

Screenshot YouTube.

De Spaanse staat is door het Spaanse hooggerechtshof veroordeeld omdat Spanje aanzienlijk minder asielzoekers uit Italië en Griekenland heeft opgenomen dan beloofd. Dat heeft het hooggerechtshof vandaag laten weten.

In september 2015, tijdens de asielcrisis, beloofden de lidstaten van de Europese Unie om de volgende twee jaar 160.000 asielzoekers die in Italië en Griekenland verbleven, te verdelen over Europa. De meeste landen, waaronder Spanje, hebben echter maar een fractie van hun beloftes waargemaakt.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s