Nieuw

Rechter veroordeelt ruiteningooier Joods restaurant tot zes weken cel en verplichte behandeling

Joods restaurant Hacarmel, streetview

De rechtbank in Amsterdam heeft Saleh A. (29), de Syrische Palestijn die ruiten bij het Joodse restaurant HaCarmel in Amsterdam-Zuid heeft ingeslagen en een Israëlische vlag heeft gestolen, veroordeeld tot zes weken onvoorwaardelijke celstraf en verplichte behandeling.

Het gaat onder meer om een meldplicht bij de reclassering en opname in een inrichting voor begeleid wonen. ‘Om herhaling te voorkomen is het belangrijk dat u met uw problemen begeleid en behandeld wordt en beter met agressie en emotie leert om te gaan’, aldus de rechter. Daarnaast legde de rechtbank een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier weken op met een proeftijd van twee jaar.

Lees verder:

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/rechter-veroordeelt-ruiteningooier-joods-restaurant-tot-zes-weken-cel-en-verplichte-behandeling~baf57d8f/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7199 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Rechter veroordeelt ruiteningooier Joods restaurant tot zes weken cel en verplichte behandeling

 1. Het krijgt onderhand meer aandacht dan door asielzoekers verkrachte minderjarige nederlandse blanke meisjes ..

  Het was maar een winkelruit, geen verkrachting.

  Like

 2. Henk der Niederlander // juli 12, 2018 om 06:40 //

  Wat me altijd weer verbaasd is de argumentatie die een rechtbank weet aan te dragen om zo iets maar geen anti semitisme te noemen.
  Wat door rechtbanken per definitie nooit benoemd wordt is het latente anti semitisme welk in de islam is in gebakken.
  Waar ook over heen gekeken word, is het feit dat elke moslim nu voordat hij een Jood de nek door snijdt hij alleen maar een paar joints hoeft te roken om bij voorbaat een kleinere straf te krijgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s