Nieuw

‘MH17-onderzoek deugt niet’

Wie heeft MH17 neergehaald? Voor de Nederlandse regering staat vast dat het Russische leger blaam treft. Maar volgens onderzoeker Max van der Werff is er alle reden tot twijfel. “Op basis van het bewijsmateriaal dat openbaar is gemaakt kan ik nog steeds geen definitieve conclusie trekken.”

De ramp met vlucht MH17 is veroorzaakt door een Buk-raket die gelanceerd werd vanuit een landbouwveld in Oost-Oekraïne dat in handen was van pro-Russische rebellen. Aldus maakte de officiële onderzoekers van het Joint Investigation Team (JIT) in 2016 bekend. De installatie waarmee de fatale Buk-raket gelanceerd was, zou vanuit Rusland naar Oekraïne zijn vervoerd. In mei van dit jaar voegde het JIT daaraan toe dat de Buk-installatie afkomstig is van de 53ste brigade van het Russische leger, maar dat nog onduidelijk is of deze zelf actief betrokken is geweest bij het neerhalen van het Maleisische passagiersvliegtuig. Aansluitend stelden Nederland en Australië de Russische Federatie aansprakelijk voor de ramp.

Novini >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on ‘MH17-onderzoek deugt niet’

 1. Gladiator // juli 12, 2018 om 01:19 //

  Er is met zekerheid absoluut géén buk raket ook maar in de buurt geweest van de MH17 (indien het überhaupt de MH17 wel is geweest en niet neergelegde brokstukken van de MH370).

  Kogelgaten van een boordkanon bewijzen dat meer dan duidelijk en daarbij is er zoveel gemanipuleerd met betreffende “wrakstukken” dat ze in een ECHTE rechtszaak absoluut NIET WAREN toegelaten.

  Zou me gunnen dat deze poppenkast eindelijk afgelopen zou zijn en dat de ware schuldigen cq manipulators de gevangenis in zouden vliegen of liever nog naar een mooi Syberisch zouden mogen vertrekken voor de rest van hun toch al miserabele leven!!

  Alleen die kop al…..”MH17 onderzoek deugt niet”, nee toch, meen je dat nu echt,,,,,het heeft vanaf de 1ste minuut niet gedeugd en ik heb vele rechtszaken mogen meemaken én zien en durf van mezelf te zeggen dat ik toch ook nog wel een beetje verstand heb van wet- en rechtskennis maar hier zijn alle regels welke te schenden waren geschonden!!

  Nog vragen….

  Gladiator

  Liked by 2 people

 2. Er was er maar 1 die een motief had. Oek moest en zou bij de EU. En de Ruskies in kwaad daglicht gesteld. Het heeft alle kenmerken van een klassieke False Flag. Dat Rutte bereid is daar 298 landgenoten voor te offeren schokt me toch wel enigszins. Ik wist wel dat die rucksichtloss was, maar dit is alle grenzen over.

  Liked by 1 persoon

 3. Gladiator // juli 12, 2018 om 12:22 //

  @Fubar,

  Rutte is een volledig gestoorde psychopaat, iemand die absoluut niets geeft om mensen.

  En dan vwb de zgnd “slachtoffers”, ook daarbij heb ik mijn allergrootste twijfels, feit is namelijk dat gelijk na het “neerstorten” van dit zgnd MH17 toestel een (volgens mij) Oekraïense verslaggeefster ter plaatse was en een en ander gefilmd heeft. Dit zou dan ook nog eens zeer kort na de “crash” zijn geweest.

  Lichamen stonken naar formaldehide, lichamen waren “leeg” dus geen bloed, lichamen bleken “dummies”, lichamen lagen nagenoeg allemaal op een hoop voorin het vliegtuig, er waren maar ongeveer 5 tot 6 kinderen te zien, de rest waren VOLWASSENEN welks niet overeen kwam met de passagierslijst die een veel groter aantal kinderen opgaf, lichamen welke zij heeft gezien waren nagenoeg allemaal Aziaten welks ook niet overeenkwam met de passagierslijst, koffers van de passagiers waren op geen enkele uitzondering na gevuld met WINTERKLEDING en dat in de ZOMER, en in de gevonden gsm toestellen en fotocamera’s waren uitsluitend foto’s van 2013 te zien en de MH17 is “neergestort” op 17 juli 2014!!!
  Ik kan nu nog wel doorgaan met het opnoemen van “onregelmatigheden” welke gewoon vaststaan, maar wie ben ik om dat te doen.

  Hier moet gewoon schoon schip worden gemaakt en de ware schuldigen van dit kasperletheater moeten worden opgepakt en na een flink pak slaag worden vastgezet met de zekerheid dat ze elke maand een flink pak slaag zouden krijgen voor de rest van hun miserabele leven!!
  Daarbij zou ik ene Rutte dit pak slaag elke maand eigenhandig komen geven en wel geheel Pro Deo, de vuile lachrat!

  Dit hele poppentheater rondom de MH17 is op zijn minst…………….TOTALE BULLSHIT!!

  Dat is mijn mening en daar zult u het mee moeten doen!!
  Videootje erbij….ik heb er tientallen van dit soort en zijn nu allemaal gecensureerd op deze bij dailymotion na!!

  Ook bijv paspoorten waren “intact” en met GATEN ingeknipt en V punten uitgeknipt welks aangeeft dat DIT PASPOORT VERNIETIGD IS en dus NIET meer kan worden als paspoort, en als ex-douanier kan ik dit met zekerheid bevestigen!!

  Gladiator

  Like

 4. skeeter // juli 12, 2018 om 15:54 //

  Gladiator, je passpoorten verhaal is niet helemaal kompleet. Hier(met nadruk op “hier”) kan een verlopen passport nog zeker geldigheid bevatten vanwege nog niet verlopen visa’s. De betreffende pagina’s worden dan niet mee verknipt en je draagt het samen met je nieuwe passpoort.

  Like

 5. Like

 6. Von Puffelen // juli 23, 2018 om 22:18 //

  Deze was toevallig al gezien en vertaald voordat de delete modus aanging.

  #BBC in the Search of the “BUK” – The Video Report Deleted by BBC
  Translation by: Valentina Lisitsa
  http://slavyangrad.wordpress.com

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=101739

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s