Nieuw

Kuzu kruipt weer in slachtofferrol – Nederland

by Zeepertje from Koerdischnieuws:

Opmerking ‘Nederlanders die zich zorgen maken over muliticulturele samenleving moeten maar oprotten’ wordt uit context gehaald, klaagt Kuzu van het ‘verbindende’ Denk

In een interview met de Zaanse vlogger Ismail Ilgun, spreekt Kuzu met Ilgun over politiek, inburgering en identiteit.

Volgens Ilgun “kotsen” de meeste Nederlanders hem uit. Dat is precies het punt”, zegt Kuzu. “Door jou te zien als buitenlander, als Turk, zeggen ze eigenlijk: wij, de Nederlanders, voelen ons superieur. En die ander hoort er niet bij.” zo zegt Kuzu in het interview.

De opmerking van Kuzu veroorzaakt nogal wat tumult op sociale media en Kuzu vindt dan ook dat hij ‘oneerlijk’ behandeld wordt.

‘Ik doe niet mee aan het sentiment eromheen en zal me blijven inzetten om de groeiende tendens van xenofobie, racisme en discriminatie ‘een halt toe te roepen’, zodat alle Nederlanders…

LeesVerderKoerdischNieuws>>

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com
UPDATE:

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

8 Comments on Kuzu kruipt weer in slachtofferrol – Nederland

 1. En dat vind die leip gek. In plaats van te verbinden loopt hij alleen maar te schoppen en te provoceren. Moet hij in Turkije eens doen als anti Erdogan. Dan zit hij zo vast.

  Liked by 1 persoon

 2. Eugene // juli 11, 2018 om 09:54 //

  Ik hoop dat ik het nog mee mag maken dat deze vieze hond en zijn kameraad ozturk (stront is ook zonder hoofdletter) opgehangen worden ten overstaan van de massa.

  Liked by 1 persoon

 3. Snapt die sukkel niet dat hij uitgekotst wordt vanwege zijn wangedrag en zware “kaaskoppenhaat”, het is een smerig vals spelletje om de boel steeds weer om te draaien.

  Liked by 2 people

 4. Carmon // juli 11, 2018 om 10:31 //

  Met dank aan de PvdA dat de rode loper uitlegde voor Denk.

  Liked by 1 persoon

 5. Kuzu is echte Facist,probeert alles wat Nederlands is te discrimineren,heeft via infiltratie en leugens de PvdA de kans gekregen om met voorbedachte rade de Nederlandse politiek binnen te komen net als Aboetaleb en hun stempel te profileren in ons land.
  Dat deze regering en de partijen geen verbod van buitenlanders om een belangrijke post
  In onze samenleving te hebben met twee paspoorten is niet alleen heel DOM maar brengt ook de Nederlanders in gevaar.

  Liked by 1 persoon

 6. oprotten godverdmme, die turk heb helemaal niks te melden in ons land. Komt hier wat ouwehoeren tégen ons nederlander. Ga terug naar je geboorteland oelewapper, trek daar je waffel open, of kom voor mij staan, weet je het meteen, pislink word ik van zowat

  Liked by 2 people

 7. Gladiator // juli 12, 2018 om 01:25 //

  “Kuzu kruipt weer in slachtofferrol” …………………………..man man man, wat zou ik dat stuk onkruid eens graag voor me zien KRUIPEN, dan zou ik er tevens voor zorgen dat hij de slachtofferrol in het echt zou kunnen spelen!!!

  Met plezier zou ik me daar moe op willen slaan!

  Gladiator

  Liked by 2 people

 8. Turken horen in Turkije.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s