Nieuw

Duitsland verbiedt “extreem-rechtse” bende

De islamitische criminele bende Osmanen Germania is nu onwettig in Duitsland. De Turks-nationalistische en “extreem-rechtse”organisatie wordt beschreven als een ernstige bedreiging voor zowel individuen als het publiek.

Onder andere wordt erop gewezen dat de bende degenen was die de verdachte Turkse plannen voor politiek gemotiveerde moorden in Denemarken zou waarmaken.

Volgens gegevens zijn er connecties tussen Osmanen Germania en de AKP van de Turkse regering. De meeste leden hebben ook een Turkse afkomst.

Bron:

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6996106

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6972 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Duitsland verbiedt “extreem-rechtse” bende

 1. Waarom niet onmiddellijk paspoort afnemen? Dit zijn vijanden van de staat. Waar zijn we toch mee bezig in Europa?

  Liked by 2 people

 2. Al die Turken bij elkaar zijn een ernstige bedreiging voor zowel individuen als het publiek.
  Dat komt simpelweg omdat het er teveel geworden zijn en omdat ze weigeren zich te assimileren. Daardoor vormen ze een staat binnen de staat.
  Dat verschijnsel blijft helaas niet beperkt tot moslimse motorbendes en doet zich voor in alle landen van Europa, waar Turken zich genesteld hebben. Het verbod op die motorbende is echter een goed begin. wellicht wordt daarna ook de perverse islam zelf verboden in Duitsland.

  Like

 3. Eugene // juli 11, 2018 om 10:18 //

  kuzu en kötturk.

  Like

 4. De Leidster van de ontvolking van Europa is Merkel en de rest zijn dure meelopers van de Elite dus opruimen die Internationale Maffiosi dan komen er nieuwe partijen die WEL kunnen regeren,grenzen dicht en grote Schoonmaakhouden,alles oppakken en in containers afvoeren en dumpen in Saoedi Arabie.

  Like

 5. templars2017 // juli 11, 2018 om 13:53 //

  Openlijk verbieden is één ding, dus gaan die lui ondergronds , zonder uitzetting hebben ze nog meer reden om de Duitse staat te haten.

  Voor de burger is het alsof er opgetreden wordt, doch ook hier is het weer een rookgordijn ,want ophouden gaan die gasten nooit doen ,dat zijn er niet de gasten voor om mooi te gaan werken en de brave huisvader te worden……

  Like

 6. polderboy // juli 11, 2018 om 20:36 //

  Bij een chapter zijn 8 leden van Osmanen Germania door het OvJ aangeklaagd voor gijzeling, dwang prostitutie, mishandeling, poging tot moord, afpersen en drugshandel.
  De voor zover bekend ruim 300 leden staan in verbinding met Erdogan en Turkse regeringspartij, volgens Duitsland.
  https://www.tagesschau.de/inland/seehoher-osmanen-germania-101.html

  Wat zijn ze streng in Duitsland zeg? Zomaar de boel verbieden.
  Van Rutte mocht die meedogenloos gewelddadige Turkse pooier Saban, die Nederlandse prostituees in elkaar roste, lekker in Turkije in het zwembad rond dobberen en zijn geld houden.

  Zouden die Duitsers racisten zijn, en die arme Turks islamitische pooiers discrimineren?
  Die hebben toch ook recht om Duitse vrouwen de prostitutie in te trappen, te gijzelen, af te persen en die Duitse vrouwen te driegen met de dood, als ze niet aan die Turkse Osmanen pooiers van Erdogan gehoorzamen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s