Nieuw

De onbegeleide minderjarigen van Obama: verkrachters, mensensmokkelaars, geweldplegers

Judicial Watch heeft gisteren 224 pagina’s van een rapport gepubliceerd met bijna 1.000 samenvattingen van ernstige incidenten (SIRS) van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS), waaruit blijkt dat de “Unaccompanied Alien Children” (UAC) die zijn behandeld tijdens de regering-Obama onder meer uit moordenaars, verkrachters, drugssmokkelaars, prostituees en mensenhandelaars bestaan.

De documenten van de HHS-administratie die rapporteren aan het kantoor van het Vluchtelingencomité, hebben een looptijd van ongeveer zes maanden, van mei tot november 2014. De documenten bevatten bijna 1.000 “Significant Incident Reports”, die “Onbegeleide minderjarigen” onthullen die moorden plegen voor drugskartels; prostitutie en seksueel geweld begaan.

Bijna een derde van de 214 in de VS gevestigde MS-13 bendeleden die waren gearresteerd in een nationale razzia zijn in de Verenigde Staten aangekomen onder het beleid van Barack Obama”s ”Unaccompanied Alien Children”.

Hier vindt u dit lange document met details en links.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 939 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6285 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s