Nieuw

De nieuwe regering van Oostenrijk deporteert steeds meer migranten

Volgens recente statistieken heeft de regering Kurz in de eerste helft van dit jaar 6.096 migranten uitgewezen.

De nieuwe conservatieve regering van Oostenrijk met bondskanselier Sebastian Kurz heeft sinds zijn aantreden een reeks aanscherpingen aangekondigd op het gebied van immigratie: het laatste voorstel was om asielaanvragen op Europese bodem te verbieden.

Van de meer dan 6.000 migranten waren er 2.106 met dwang uitgewezen, een toename van 38 procent in vergelijking met dezelfde periode het jaar daarvoor, en 2.582 verlieten het land vrijwillig – een stijging van vier procent.

Minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl, die zei dat hij een “gloednieuw asielbeleid” wil creëren, is tevreden.

– Het aanzienlijk toegenomen aantal dwang-uitzettingen toont aan dat de afgewezen asielzoekers helaas niet in voldoende mate samenwerken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on De nieuwe regering van Oostenrijk deporteert steeds meer migranten

  1. Geweldig…….
    En nu Prutte nog,oh nee,hij wil dat helemaal niet,wil juist nog meer.
    In opdracht van Brussel uiteraard.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s