Nieuw

Canada spreekt 40 jarige Syrische pedofiel Hajj Soleiman vrij van misbruik zes jonge meisjes omdat hij van andere etnische afkomst is

‘NOT GUILTY’ waren de woorden van rechter Joyce Lester waarna de familieleden van de jonge kinderen vol schoten met tranen en ze vol ongeloof en onbegrip de uitspraak en verklaring van het Canadese gerechtshof aanhoorde. De reden is zo mogelijk nog maffer en liet velen mensen en aanwezige kinderrechten organisaties met ongeloof achter.

Hajj Soleiman, een 40-jarige Syriër en vader van zes kinderen die in december 2015 naar Canada kwam werd beschuldigd van zes gevallen van aanranding en zes gevallen van seksuele intimidatie in het West Edmonton Mall World Waterpark in Februari, 2017.

De slachtoffers, zes meisjes van 13 tot 15 jaar oud, beschuldigen Hajj Solomon ervan dat ze door hem seksueel zijn lastiggevallen in het golfslagbad.

Ook in Canada is het kennelijk al zo dat sommige bevolkingsgroepen wegkomen met kindermisbruik terwijl chemische castratie en een enkeltje terug naar de zandbak een betere oplossing zou zijn.

De aanklachten werden gedropt en hierop volgde veertien dagen vol getuigenverklaringen van alle zes de slachtoffertjes en ook van een twaalftal andere getuigen. De kinderen kregen op de publieke tribunes steun en bijval van meer dan 40 bikers en ook leden van Urban Bulldogs Against Kid Abuse en Guardians of the Children vulden de rechtszaal om de ellende de meisjes aangedaan te horen en om de kinderen te steunen.

Dat deze niet allemaal even rustig reageerde op de uiteindelijke uitspraak lijkt me niet meer dan logisch.

Ondanks het feit dat er veel details naar buiten gebracht werden, onder andere door Rebel Media, kwam de uiteindelijke uitspraak toch als een donderslag bij heldere hemel.

 

En wat was er nu eigenlijk de reden van dat de Syrische pedofiel zijn straf kon ontlopen? Inderdaad het feit dat hij Syriër is. Klink achterlijk en zou wel weer fake zijn want zo dom zijn zelfs de geitenwollen sokken vluchtelingen knuffelaars niet zou je kunnen denken. Tja toch wel.

De rechter citeerde het feit dat Hajj Solomon van een andere culturele achtergrond is dan de zes slachtoffers als reden om hun identificatie van hem in twijfel te trekken.

Inderdaad volgens de rechter lijken in de ogen van deze jonge meisjes alle Syrische pedofielen die onder het mom vluchteling naar Canada zijn gekomen op elkaar en is het dus niet mogelijk voor de kinderen om de juiste pedofiel aan te wijzen.

 

De ouders van de kinderen evenals andere aanwezigen bleven vol onbegrip en met de tranen in de ogen achter terwijl de Syrische pedofiel weer naar huis mocht om met zijn eigen kinderen te gaan spelen en de rechter zich moest haasten voor een high tea met andere verstand lozen wereldvreemde leeghoofdige carrièrehoeren.

De raggende mannen schreven jaren en jaren geleden al eens een zeer toepasselijk nummer voor de rechter van dienst, Joyce Lester en voor een ieder dit dit de normaalste zaak van de wereld vinden.

NOT GUILTY verdict in Edmonton Mall sex assault case; victims’ families in tears

Met groet Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Canada spreekt 40 jarige Syrische pedofiel Hajj Soleiman vrij van misbruik zes jonge meisjes omdat hij van andere etnische afkomst is

 1. antiislamnu // juli 11, 2018 om 23:10 //

  Dit is onrecht heeft niets met rechtspraak te maken ik zou het zelf oplossen

  Like

 2. Johan P // juli 12, 2018 om 00:28 //

  Hoezo rechtspraak? Dit soort uitspraken leiden tot eigenrichting, want de enige reden dat beschaafde mensen het geweldsmonopolie en het recht of zelfverdediging/gerechtigheid aan een overheid opdragen is omdat men er op vertrouwt dat dit systeem onpartijdig en zonder aanzien des persoons werkt. Als het systeem faalt is er ook geen enkele legitieme reden meer voor de overheid om nog te bestaan.

  Like

 3. Greengo // juli 12, 2018 om 14:39 //

  Like

 4. Greengo // juli 12, 2018 om 14:40 //

  Like

 5. skeeter // juli 12, 2018 om 18:27 //

  tijd om gaten te graven, shoot, shovel and shut up

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s