Nieuw

Bent u er al uit? Bent u voor vrijheid? Voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting?

Er is steeds meer hoop op een veilige en vrije toekomst voor onze kinderen en die van hun. Steeds meer klinkt er vanuit de Nederlandse en Europese bevolkingen een keihard NEE tegen de islamitische asielinvasie georkestreerd door de dictatoriale EU onder leiding van het vriendje van Soros, Mijnheer Junker. U weet wel, diegene die niet al te vast op zijn benen staat het meeste van de tijd…

Door Elise Nijmegen

1

Steeds meer mensen zien de ware aard van de islam, het is bijna het tegenovergestelde van vredelievend en het kost slachtoffers en doden. Het onderdrukt en misbruikt vrouwen en kinderen en is intolerant en discriminerend tegen iedereen die niet gelooft in de islam ideologie.

De islamitische mannen die vrouwen verplichten om in dwaze gewaden te lopen omdat zij niet in staat zijn om zich op een waardige manier ten opzichte van vrouwen te gedragen…

De islam die vrouwen verbiedt om te genieten van seks en de meisjes en vrouwen laat besnijden om genot te voorkomen…

De islam die al 1400 jaar probeert om alle landen islamitisch te maken door middel van infiltratie en intimidatie, geweld en zelfs dood. De islam is al eerder uit Europa geknikkerd en dat zal weer moeten gebeuren als we in een vrije en veilig Europa willen leven.

Het kan niet zo zijn dat wij, de allochtone bevolking moet verkassen voor mensen die alles naar hun islamitische hand willen zetten zoals Kuzu. Pas je aan of verhuis naar een islamitisch land als je het hier niet bevalt, zo simpel is het.

We willen een Europa waar de vrijheid van meningsuiting nog bestaat en waar je niet opgesloten wordt omdat je probeert de waarheid te vertellen zoals Tommy Robinson. Tommy die wel opkomt voor de duizenden meisjes die onder het toeziend oog van corruptie, slachtoffer worden van islamitische pooiers en bendes.

Wilt u deze held een hart onder de riem steken en dan kunt u hem een kaartje sturen zodat hij, die nu weg wordt gehouden van zijn eigen vrouw en kinderen omdat hij de waarheid wilde vertellen, weet dat er veel mensen voor zijn vrijlating strijden en voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting die door de structureel EU wordt tegengewerkt.

Stephen Lennon (Tommy Robinson)
Prisoner A2084 CG, HMP Onley
Rugby
Warwickshire CV 238 AP
Engeland UK

Bent u er al uit? Heeft u al door dat nog meer islam in Nederland minder vrijheid betekent? Dat het noodzaak is om uit de klauwen van de pro-islam EU te komen? Dat als het politieke kartel geluisterd had naar de PVV heel veel slachtoffers voorkomen hadden kunnen worden in Nederland?

Vrijheid en islam gaan niet samen, dat kunt u nalezen in elk geschiedenisboek en dat kunt u zien in elk door de islamitische invasie aangeraakt land. Sluit u aan bij een groep of organisatie die opkomt voor een vrije en veilige toekomst voor onze kinderen! U bent of voor vrijheid of voor de islam…

Door Elise Nijmegen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Bent u er al uit? Bent u voor vrijheid? Voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting?

 1. Je bedoelt dus die mislukte zuipschuit uit Luxemburg.

  Like

 2. Het probleem is dat wanneer je bijvoorbeeld met 100.000 mensen naar Brussel zou gaan om dat tuig uit de ramen van de hoogste verdieping te kieperen er een cordon aan beveiligers klaar staat. Maar ik vraag mij af hoelang het zal duren eer bij alle burgers de rek en tolerantie er uit is.

  Like

 3. Bob Fleumer // juli 11, 2018 om 10:59 //

  We moeten met z’n allen begrijpen dat de situatie waarin we verkeren is ontstaan door de lafheid van onze regering en dat wanneer we echt verandering willen we andere mensen moeten kiezen, mensen die wel bereidt zijn de nodige maatregelen te nemen. Een man als Rutte is een gevaar voor ons land, hier is hij z.g. tegen de EU maar in Brussel tekent hij bij het kruisje en levert ons over aan malloten als Juncker en Timmermans.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juli 11, 2018 om 12:05 //

  Het is inderdaad de vraag wanneer mensen de schellen van de ogen vallen, vooralsnog duurt het knap lang. Eerst werd ons de multiculturele samenleving opgedrongen door met name linkse partijen. Maar de stemgerechtigden hebben er nog onvoldoende van geleerd want nu stemt men op ‘groene’ partijen die ook nog steeds links zijn. Nu langzaamaan duidelijk wordt wat dat ons gaat kosten krabt men zich nog eens op het hoofd, was dit nu wat ze wilden ?. De grote vervuilers blijven buiten schot en burgers wordt straks het vel over de neus gehaald. Milieu-armoede wordt het nieuwe woord. Op den duur kost dat de ‘groene’ partijen wel weer de kop. De vraag is wie of wat hun opvolger wordt. D66 ?? Je moet er niet aan denken !
  Voordat “we” met 100.000 man naar Brussel marcheren vloeit er nog heel wat water naar de zee als het er al ooit van gaat komen. Bizar genoeg lijkt de redding te moeten komen van de Oost-Europese landen, die hebben de Sovjet onderdrukking nog vers in het geheugen.
  En wij ? Wij zitten al decennia met regeringscoalities die niet opgewassen zijn tegen de multinationals.

  Liked by 1 persoon

 5. Stef // juli 11, 2018 om 10:57 //
  Absoluut gelijk!

  Wil je verandering in Nederland / Europa dan zul je je als burger moeten organiseren en handelen zoals er in oorlogstijd gehandeld wordt.
  Je zult als eerste het “commandocentrum’ lees; Brussel/eu moeten uitschakelen. Letterlijk!
  Vervolgens zul je de ‘buitenposten’ lees; de verschillende regeringen welke de opdrachten kregen uit voornoemd commandocentrum, plat dienen te leggen.
  Lang verhaal kort; eerst de ‘kraan’ dicht, dan pas ‘dweilen’.

  Vanaf dat moment kun je dan de broodnodige veranderingen doorvoeren die er nodig zijn om dit verdwaalde land/continent weer enigzins op de rails te krijgen. Veranderingen langs ‘democratische’ weg die -zoals u wellicht alwel gemerkt zult hebben- werken al ‘even’ niet meer.

  Overigens meen ik dat voor deze handelswijze uitdrukkingen bestaan als revolutie en/of staatsgreep!
  Al vind ik ‘regime change’ een positievere klank hebben.

  Overigens,…..persoonlijk nooit gedacht dat dit soort maatregelen in het ‘verlichte’ Europa nog nodig zouden zijn.
  Maar goed,…… een paar verkeerde lieden ‘aan de knoppen’ en het kan zomaar verkeren……..

  Like

 6. Dit geluid wordt nog teveel doodgezwegen:
  https://www.facebook.com/Verenigdeuropa/?modal=admin_todo_tour
  Maar dat het broeit onder de bevolking, dat is zeker!!

  Kuzu, de onbeschoftheid ten top: Wij, het oorspronkelijke volk, moeten maar oprotten en verhuizen naar de achterbuurten waar zij vandaan kwamen . . . .

  Like

 7. templars2017 // juli 11, 2018 om 14:05 //

  hetis zo dat het collectief bewustzijn een katalist nodig heeft om wakker te worden ,tot nog toe is die er niet.

  De onvrede neemt overhand toe ,dus er is een gevoel van gewaarwording ,dat is al een stap in de goede richting ,de vraag blijft komt de katalist op tijd ,of is het al hopeloos te laat?

  Like

 8. Horatius // juli 11, 2018 om 14:08 //

  Het echte probleem, noem het voor mijn part een luxeprobleem, is dat we het met zijn allen blijkbaar nog veel te goed hebben in dit land om echt in opstand te komen.

  We laten ons zelfs niet wakker schudden door het feit dat overal de Islamitische scholen als paddenstoelen uit de grond verrijzen.
  Verontruste ouders krijgen dan de raad van de verantwoordelijke wethouder van D66-signatuur zoals in Utrecht om dan hun kinderen ook maar naar dergelijke scholen te sturen, dat zou namelijk de diversiteit en de integratie bevorderen.

  Integratie in de omgekeerde richting dus, veel gekker kan men het niet bedenken!

  Een echte reden om het volk in opstand te laten komen zou een nieuwe financiële crisis kunnen zijn. Veel heviger dan de vorige met verstrekkende economische gevolgen uitmondend in een massale werkeloosheid en sterk verlaagde sociale uitkeringen.
  Die laatstgenoemde gevolgen zullen dan ook de moslimpopulatie treffen met als automatisch effect nog meer harde criminaliteit waarop de bevoegde autoriteiten geen antwoord op zullen hebben uit vrees voor een escalatie.

  Die grootschalige rellen komen er uiteindelijk toch wel vanuit de probleemwijken en de moslimenclaves en dan staan we met zijn allen dus aan de rand van een burgeroorlog.

  Van de politiek zullen we het niet moeten hebben in eerste instantie. Want zelfs al zouden de PVV en het FvD gezamenlijk bij de eerstvolgende verkiezingen 60 Kamerzetels behalen dan nog worden ze via een cordon sanitaire buitenspel gezet door de overige partijen.

  Zolang de autochtone Nederlanders toch op partijen zoals GroenLinks, D66, SP en de PvdA blijven stemmen zal er totaal niets veranderen en gaat de Islamisering gewoon stapsgewijs door.

  Dus is de Nederlandse bevolking in zijn totaliteit verantwoordelijk voor de huidige situatie en rampzalig toekomstperspectief door een totaal uit de hand gelopen multiculturele samenleving met een dominante rol voor de politieke, dus radicale islam.

  Maar wat er in Italië is gebeurd kan in principe ook hier gebeuren; een regering die de wensen van het volk respecteert en dus andere harde en realistische standpunten gaat innemen t.a.v. het vluchtelingenprobleem en dus vervolgens in aanvaring gaat komen met Brussel.
  Maar dan hebben wij hier nog een lange weg te gaan want de tijd is blijkbaar nog niet rijp voor een dergelijke omslag.

  De PVV zou er goed aan doen om nu wel een partijstructuur op te gaan richten zodat er vergaderingen kunnen plaatsvinden met leden en sympathisanten.

  Bang voor ordeverstoringen door Linkse activisten?

  Een gedateerd excuus want de tijden zijn veranderd en de belangen zijn nu veel groter dan b.v. in de jaren 80 toen er regelmatig vergaderingen van de CP werden verstoord.
  Nu staat de toekomst van ons land veel directer op het spel en zullen we de confrontatie niet uit de weg moeten gaan met de wetenschap dat het geweld traditioneel altijd van Links zal komen.

  Dit feit zal op de langere duur de schellen van de ogen van de zwijgende meerderheid (of de zwevende kiezer) doen vallen dus dat kan politieke winst opleveren bij de eerstvolgende verkiezingen.

  De kunst is partijen (o.a. het CDA en de VVD) die nu kritisch staan tegen de PVV en het FvD in de nabije toekomst over te halen tot het vormen van een Centrumrechtse regering met een dominante rol voor de populisten, die dan tegen die tijd realisten zullen worden genoemd.

  Resumerend: wat in het Katholieke Italië is gebeurd kan in principe hier ook plaatsvinden.

  Maar dat vereist wel actie op de korte termijn, enige flexibiliteit, denken op de wat langere termijn en niet te vergeten: staatsmanschap en geen politiek bedrijven op dorpsniveau.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s