Nieuw

Zweden Democraten: Wij hebben de oplossingen en de kiezers hebben dat begrepen

Screenshot Facebook

Het is leuk om Zweden Democraat te zijn. Vooral nu we met zoveel kwesties gelijk hebben gekregen, de mensen zien dat en sympathiseren met ons op grote schaal. Als we dit najaar de grootste partij worden, zal het welverdiend zijn, schrijft Kristina Winberg (SD).

Drie jaar geleden, toen de migratiecrisis aan de gang was, maar niet iedereen het begreep, schreven een aantal collega’s en ik een debatartikel waarin we verklaarden dat het tijd wordt voor de Australische oplossing voor het migratiebeleid. Stuur de boten terug en vestig kampen buiten de Unie.

Na de EU-top van vorige week zijn we nu daar bijna op weg. De Europese Commissie en alle andere betrokkenen hebben andere oplossingen geprobeerd, maar zijn al een aantal jaren in gebreke gebleven. Wij, die elke dag met deze kwesties werken, wisten dat de Australische oplossing komt, maar dat de politieke correctheid in de EU betekent dat eerst al het andere uitgeprobeerd moet worden en moet mislukken. Australië heeft zijn probleem met illegale immigranten al in 2013 opgelost en het is niet uitgesloten dat de Unie dit rond 2020 invoert.

Door emoties gestuurd

Terwijl politici zoals Angela Merkel en Stefan Löfven (Socialisten) zich concentreerden op een suïcidale solidariteit gebaseerd op emoties en niet op feiten, hebben wij binnen de SD oplossingen gepresenteerd.

Nu is de absurde Dublin IV-hervorming in feite dood, nadat de EU-leiders hebben besloten de voorkeur te geven aan vrijwilligheid, zowel over de herverdeling van migranten als over eventuele kampen. Cecilia Wikström (Liberalen) heeft de zaak voor dwingende herverdeling hard gevoerd, maar nu is deze dwangmatige ontvangst van economische migranten voor deze tijd afgewend.

Ik heb me gekandideerd voor een nieuwe termijn in het Europees Parlement en zal deze kwestie tot 2024 op tafel blijven leggen, met enige ironie zou men kunnen zeggen dat dit in 2030 misschien het beleid wordt van het establishment, omdat het altijd een lange tijd duurt voordat men onze politiek kopieert.

Het terugsturen van de boten naar Libië zou een enorme signaalwaarde creëren. Er zijn echter nog meer signalen die wij als Zweden Democraten over de wereld gaan uitzenden wanneer wij eenmaal aan het roer staan. Dat includeert een krachtige begrenzing van sociale bijdrages aan niet-autochtone Zweden en een krachtige verhoging van de eisen voor medeburgerschap.

Het is een groot probleem dat een aantal EU-landen, waaronder Zweden, vandaag de dag verblijfsvergunningen uitdelen zonder tegenvordering of eisen voor langdurig verblijf. Het allerbelangrijkste is echter dat we de Europese Unie verlaten, zodat we controle bezitten over onze grenzen en immigratiebeleid. Een interne markt is geen probleem om mee te doen, maar dan zonder gedwongen te worden de grenzen te openen voor niet-EU-burgers.

Bron:

http://www.gp.se/debatt/vi-har-l%C3%B6sningarna-och-v%C3%A4ljarna-har-f%C3%B6rst%C3%A5tt-det-1.6950594

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Zweden Democraten: Wij hebben de oplossingen en de kiezers hebben dat begrepen

 1. Claasje Kater // juli 10, 2018 om 09:24 //

  Er gloort een klein beetje hoop voor het verloren land zweden. Of te wel beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

  Like

 2. Horatius // juli 10, 2018 om 13:26 //

  Er zijn dus blijkbaar ook nog wat Zweden die nog niet helemaal de weg kwijt zijn en hopelijk worden dat er veel meer in de nabije toekomst.

  Maar de vraag rijst of ze daar niet veel te laat achter zijn gekomen om nog met wat corrigerende maatregelen te kunnen ingrijpen. Want de etnische samenstelling van de bevolking is intussen dermate gewijzigd dat alleen een burgeroorlog nog uitkomst kan bieden.

  De Australische oplossing is even simpel als effectief maar vereist een omslag van 180 graden in het beleid t.a.v. de asielzoekersindustrie, ook zeer terecht een zieligheidsindustrie genoemd.
  En aangezien Brussel en Berlijn nog steeds de dienst uitmaken en we dus zijn gebonden aan tal van internationale verdragen betreffende de mensenrechten en het recht op asiel van politieke en oorlogsvluchtelingen zijn we nog steeds de klos.

  Een oplossing kan zijn een conferentie van alle EU-landen die op dit moment een fervent tegenstander zijn van het opnemen van nog meer vluchtelingen ongeacht hun signatuur en mate van zieligheid.
  In feite is er al een tweedeling binnen de EU ontstaan over deze kwestie die de gehele bevolking van Europa prominent op haar agenda heeft staan en het wordt hoog tijd een gesloten front te gaan vormen om zodoende de bureaucraten in Brussel definitief wakker te schudden.

  Landen zoals Nederland die nog steeds hardnekkig achter Merkel blijven staan zouden in de gelegenheid moeten worden gesteld delegaties bestaande uit prominente leden van de PVV en het FvD naar deze conferentie te sturen als signaal dat er ook in deze landen een sterke oppositie aanwezig is die achter een koerswijziging staan op dit tot dusverre falende beleid.

  Waarom is een land als Engeland uit de EU getreden? Voornamelijk vanwege de opengrenzen politiek van Brussel en de beoogde herverdeling van economische vluchtelingen over alle EU-lidstaten.

  Het een en ander zou een overduidelijke waarschuwing moeten opleveren samengevat in een gezamenlijke slotverklaring ter attentie aan de huidige machthebbers om hun tot dusverre rampzalige politiek van zelfvernietiging alsnog te wijzigen en dus naadloos het Australische voorbeeld te gaan volgen.

  De bokken moeten bijtijds worden gescheiden van de schapen ofwel de landverraders van de realisten die denken aan de toekomst van hun nageslacht.

  Of een dergelijke conferentie er ooit zal komen zal de toekomst uitwijzen maar de tijd van elegante oplossingen om een algehele catastrofe te voorkomen wordt met de dag minder en het wordt hoog tijd voor actie en niet mis te verstane signalen t.a.v. de suïcidale politiek van Merkel & Macron.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s