Nieuw

Zo veel verdient Verhofstadt aan “extra’s”

Guy Verhofstadt, de liberale fractieleider in het Europese parlement, is een van de drie Europarlementsleden die de meeste nevenactiviteiten aangeven, schrijft Le Soir, op basis van een studie van Transparency International EU. Verhofstadt ontving in de voorbije legislatuur tussen 920.000 en 1,42 miljoen euro bovenop zijn bruto-inkomen van 13.000 euro per maand in het Europees parlement.

Een derde van de europarlementsleden geeft een lucratieve nevenactiviteit aan. Bij de Belgische europarlementariërs gaat het om bijna twee op de drie. Nevenactiviteiten zijn niet verboden, zolang ze worden aangegeven. Maar wie dat niet doet, krijgt ook geen sanctie.

HLN >>

Zie ook:

PVDA: “Guy Verhofstadt betrokken in dossier Paradise Papers”

Verhofstadt persoonlijke belangen in Oekraïne?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Zo veel verdient Verhofstadt aan “extra’s”

 1. templars2017 // juli 10, 2018 om 21:02 //

  Netjes samengesteld is dat 2.496.000 met enkel één jaar maand inkomsten , het is hallucinant als je dat vergelijkt met wat een armoe de werkende burger moet rondkomen , het is bitter te weten dat zijn “inkomen” betaald wordt met ons belastinggeld, het is niet te begrijpen dat niemand daar tegen opkomt…….

  Like

 2. Like

 3. “Vanwaar toch die ijver om het Europese volk te verraden, haar beschaving te vervangen voor een achterlijke cultuur en een heel continent in de economische afgrond te storten ?” vraag ik mij wel eens af.
  De zucht naar geld leidt dit soort mensen in elke richting die het maar wenst! lijkt het antwoord hierop te zijn.

  Het persoonlijke gewin is doorslaggevend, ook al gaat dit ten koste van vele miljoenen mensen. Het maakt niet uit in welk stinkend gat je iemand wilt hebben. Je hoeft er maar een geldbuidel boven te hangen en er is altijd wel iemand te vinden, die bereid is om erin te springen. Bah!

  Like

 4. Greengo // juli 11, 2018 om 14:07 //

  Alle linken van het laatste linkje naar artikel zijn ‘dood’. Ter info ..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s