Nieuw

Voetbal-icoon Ian Wright mag niet “mooie vrouwen” zeggen: is “seksistisch” en “walgelijk”

Na de kwartfinale WK tussen Zweden en Engeland was een uitzending te zien op de Britse televisiezender Fox, met onder andere het Arsenal-icoon Ian Wright in de studio.

De tv-camera zoomden in in verschillende teleurgestelde Zweedse spelersvrouwen, waaronder Maja Nilson Lindelöf in tranen en Lina Lundqvist; en de beelden verspreidden zich in een snel tempo.

Toen de beelden de wereld werden ingeblazen, bracht Ian Wright zijn gevoel onder woorden:

“Het doet me verdriet om te zien dat zoveel mooie vrouwen nu bedroefd zijn, maar we waren gedwongen om dit te doen.”

Een opmerking die op sociale media viraal is gegaan.

Krijgt keiharde kritiek: “Moet worden verbannen”

“Wie kan zo walgelijk zijn?”, schrijft een persoon.

“Het was waarschijnlijk bedoeld om leuk te zijn, maar klonk seksistisch en hondsbrutaal”, schrijft een ander.

“Degene die dit heeft gezegd, moet worden verbannen van nog ooit eens op tv te praten”, schrijft een derde, terwijl een vierde zich tevreden stelt met een korte opmerking: “Walgelijk.”

Bron:

https://www.expressen.se/sport/fotbollsvm/sagas-hart-for-orden-om-svenska-spelarfruarna/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Voetbal-icoon Ian Wright mag niet “mooie vrouwen” zeggen: is “seksistisch” en “walgelijk”

 1. trebor2110 // juli 10, 2018 om 23:57 //

  al die negatieve commentatoren hebben een probleem met zichzelf maar durven dat niet te erkennen en onder ogen te zien en daarom geven ze af op andere .
  Zelfs als je een normaal redelijk gesprek met ze zou hebben zouden ze blijven ontkennen .

  Like

 2. Nou moet ik toch vreselijk lachen, dus alle vrouwen zijn voortaan foeilelijk, hahahahha

  Like

 3. We zijn hard op weg om straks allemaal in hetzelfde grijze overalletje met dito petje op de kop en ontdaan van alle geslachtskenmerken in zelfrijdende electrische bussen van de vreetschuur naar de scheerschuur te worden gebracht waar we een broodje met geslachtsdriftdodende meuk te vreten krijgen terwijl we op een schermpje naar de NOS mogen kijken die films over de heldendaden van onze Grote Leider uitzendt.

  Mooie vrouwen pronken graag met hun mooiigheden waar ze niet alleen zichzelf maar ook een groot dee van de rest van de natuur een groot plezier mee doen. Moge alle mafketels die er anders over denken zo snel mogelijk bevangen worden door enge en dodelijke ziektes die gepaard gaan met bulten en etterende zweren en veel jeuk.

  Liked by 1 persoon

 4. Erratum:
  “Moge alle mafketels die er anders over denken zo snel mogelijk bevangen worden door enge en dodelijke ziektes die gepaard gaan met bulten en etterende zweren en veel jeuk.”

  moet gelezen worden als:
  Moge alle lieverds die deze schoonheid, dit wonder van de natuur, dit geschen van de Almachtige, niet kunnen zien zo snel mogelijk de vreugde smaken van het genot dat opgedfaan wordt door het staren inn een kopje lekker brandnetelthee en genieten van een mooie spreuk van munnneer Rutte of Juncker die in dat mooie ochtenblad staat.

  Like

 5. Als je al niet meer mag zeggen dat een vrouw mooi is dat is dat het eind van de wereld,beter het openlijk zeggen dan het heimelijk te moeten doen.

  Vrouwen genieten van aandacht omwille van hun uiterlijk en wees eerlijk wie niet ? het is tenslotte de menselijke natuur ,de eerste indrukken zijn altijd de uiterlijke kenmerken.

  Zij die er op tegen zijn zullen waarschijnlijk azijnpissende exemplaren zijn die al tal van spiegels hebben zien in stukken springen op het ogenblik dat ze er in keken.

  Dus ze hebben geen recht van spreken, hetgeen je hoort is de stem van de jalousie,ze zijn ontevreden met zichzelf en willen iedereen hetzelfde gevoel geven ,jammer maar dat lukt nooit ,er zijn meer mooie dan lelijke mensen en dat geld niet alleen voor het uiterlijk

  Like

 6. …..“Het doet me verdriet om te zien dat zoveel mooie vrouwen nu bedroefd zijn, maar we waren gedwongen om dit te doen.”……..

  ok, doen we ’t over;

  “Het doet me deugd om te zien dat zoveel afzichtelijke gedrochten nu bedroefd zijn, maar we waren gedwongen om dit te doen.”….. en we doen ’t graag!

  Zo,… iedereen happy.
  (incl. de spuuglelijke tuinbroekende ‘sosjal miedia’ lesbo’s)

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s