Nieuw

Vluchtelingen bouwen in Almere een eigen onderkomen

by Zeepertje

Reportage | Nederland kent een onbekend aantal uitgeprocedeerden, onder hen ook kinderen. De groep van ‘We Are Here’ zwierf door Amsterdam. In Almere bouwden vier families zonder verblijfspapieren een provisorisch onderkomen.

Blokhutten, glazen villa’s, stenen huizen, leembouw en caravans. In het experimentele stadsdeel Almere-Oosterwold waar iedereen aan zijn droom kan bouwen, staan allerlei woonvormen door elkaar te midden van veel groen.

In een uithoek aan de bosrand logeren vier ongedocumenteerde families al maanden bij een bewoonster in caravans en tenten. Het was reden voor CDA en PVV, de oppositiepartijen, om afgelopen week kritische vragen te stellen in de gemeenteraad: zij spraken van een onhoudbare situatie.

Het bewuste terrein is van hoofdbewoonster Amal Abbass en haar project Diamondiaal. Kinderen rennen de hele dag in hun mooiste jurkjes buiten rond. Af en toe spelen zij met de jonge kippen. Net als elders in Oosterwold staan op dit terrein huizen in aanbouw en caravans voor tijdelijke bewoners. Maar hier zijn dat uitgeprocedeerden…

LeesVerderTrouw>>

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

12 Comments on Vluchtelingen bouwen in Almere een eigen onderkomen

 1. Horatius // juli 10, 2018 om 11:52 //

  In plaats van deze uitgeprocedeerde economische vluchtelingen te verzamelen in hermetisch afgesloten kampementen in afwachting van repatriëring naar de landen van herkomst krijgen ze de kans zich te nestelen op kosten van wie eigenlijk?

  Op deze manier ontstaan er grootschalige uiterst primitieve woonvormen waar de politie niet durft te komen en het dus een broedplaats wordt voor alle soorten van criminaliteit.

  De hele wereld met de linkse goedmensen uiteraard voorop maken zich druk om de scheiding door de bevoegde autoriteiten van kinderen van hun ouders in afwachting van een repatriëring.

  Maar dat ouders hun kinderen zonder begeleiding op het vliegtuig zetten of zelfs in wrakke bootjes naar het beloofde land met de niet geringe kans te verdrinken daar horen we ze niet over.

  Die hoofdbewoonster met haar exotische naam (een voormalige buikdanseres of een teruggekeerde echtgenote van een IS-strijder?) had allang gearresteerd moeten worden vanwege illegale praktijken die uitsluitend verloedering en verpaupering opleveren.

  En wie financiert dit project Diamondiaal eigenlijk. Welke organisatie zit hier achter; een steenrijke geldschieter die een voorstander is van omvolking en islamisering of komt dit geld uit de kas van de gemeente Almere?

  Liked by 2 people

 2. Gemeente Almere investeert in Inspiratie Inc

  26 januari 2017

  Inspiratie Inc (voluit: Inspiratie Inclusief!) is in enkele jaren uitgegroeid tot een maatschappelijke organisatie die vormgeeft aan met elkaar samenhangende projecten op drie locaties – aan de Odeonstraat, het Fanny Blankers Koen Park, en ‘Diamondiaal’ in Oosterwold. Inspiratie Inc doet dat op eigen kracht met de inzet van vrijwilligers en met eigen middelen, aangevuld met die van externe fondsen en financiers. De gemeente heeft besloten om 300.000 euro te investeren in de inzet van Inspiratie Inc. Dit maakt plaatsing van een ‘Sustainer Home’ mogelijk aan de Estafettelaan in het Fanny Blankers Koen Park dicht bij het AZC.

  Liked by 1 persoon

 3. En plots ontstond er een tweede Calais op Nederlandse bodem…!

  Liked by 1 persoon

 4. templars2017 // juli 10, 2018 om 14:17 //

  Inspiratie inclusief , inspiratie voor het bouwen (?) van een nomadenkamp inclusief de bijhorende overlast ,en dat is licht uitgedrukt ,moet je als allochtoon eens proberen…..

  Like

 5. templars2017 // juli 10, 2018 om 14:19 //

  Als ze zo gaan beginnen en laten begaan dan hebben we binnenkort overal van die “nieuwe ” nederzettingen, en is Europa divers ..hé timmermans.

  Liked by 1 persoon

 6. gewoon in Europeesche Fema kampen

  Like

 7. Horatius // juli 10, 2018 om 15:40 //

  Dergelijke nederzettingen geven inderdaad een goed beeld betreffende de diverse samenleving waar de Linkse Goedmensen van dromen.

  Maar die gaan dan volop voor de uiterste vormen van diversiteit waaronder speciale nederzettingen voor de Koppensnellers, de Hottentotten, de Pygmeeën, gerehabiliteerde IS-strijders, Mongolen, Afghanen en talloze andere exotische volkeren waarbij ook het dragen van peniskokers wordt aangemoedigd om over veelwijverij en kinderhuwelijken maar te zwijgen.

  Tussendoor lopen wat linkse activisten om deze migranten de weg te wijzen naar de dichtstbijzijnde Sociale Dienst en de diverse hangplekken voor het verschaffen van riante uitkeringen en geestverruimende middelen.

  De autochtonen worden dringend verzocht hun biezen te pakken om misverstanden zoals aanrandingen en verkrachtingen niet onnodig uit te lokken want men mag deze cultuurverrijkers absoluut niet provoceren.

  De boeren worden gewaarschuwd om hun geiten niet te laten grazen in de buurt van deze kampementen want ook dit brengt zekere risico’s met zich mee. In het bijzonder de eventuele aanwezigheid van jonge Marokkanen die het hier toch al zo moeilijk hebben.
  Een plek op de arbeidsmarkt wordt hun onthouden door discriminerende werkgevers die stiekem op de PVV stemmen, dus extra waakzaamheid is hier geboden.

  Winkeliers in de buurt worden vriendelijk maar dringend verzocht hun vuurwapens in te leveren want sommige uitgeprocedeerde Marokkanen willen wel eens komen shoppen zonder te betalen en dat kan dan weer aanleiding geven tot schietpartijen waarbij zelfs doden kunnen vallen.
  De winkelier wordt dan bedreigd door de familieleden van het slachtoffer. Zeker als dit een Marokkaan betreft waarvan vrienden ijskoud beweren dat die zo sociaal voelend was, een goed karakter had en een voorbeeldfunctie vervulde voor zijn stamgenoten.

  En dit hele circus wordt betaald van onze belastingcenten en wie protest aantekent is een fascist, racist of nog veel erger: een aanhanger van die populist Geert Wilders.

  Laten ze die nederzettingen maar oprichten op het gazon van W.A. en Maxima. Dan komt in een mum van tijd de lokale veldwachter in vol ornaat – inclusief een varkenskop – om de orde met harde hand te herstellen.

  Maar ja, er zijn nu eenmaal rangen en standen op deze wereld en wij moeten ons maar zien aan te passen aan de voor- en nadelen van de multiculturele samenleving.

  Liked by 1 persoon

 8. @Hein // juli 10, 2018 om 12:07 /

  WTF, dus Almere financiert die illegale meute.

  Heb je ook een linkje naar de bron van die tekst ?

  Liked by 1 persoon

 9. Wat zinnetjes uit het stuk in Trouw:

  Er zijn asielzoekers, migranten en illegalen. Die laatste term wordt door critici gezien als kwetsend, omdat een mens nooit illegaal kan bestaan.

  Ja, fuck dat, ze zijn illegaal in Nederland.

  Dat zijn mensen die soms wel degelijk papieren hebben, maar (nog) geen verblijfsstatus voor Nederland. Dat kunnen uitgeprocedeerden zijn, maar ook uitgeprocedeerden die later alsnog een verblijfsstatus krijgen.

  Uitgeprocedeerd maar toch een verblijfsstatus. Waar dient dat hele circus eigenlijk toe ?

  Maar ongedocumenteerde bewoners zijn toch een typisch probleem van de Randstad?
  Nee, zegt wethouder werk en diversiteit Jerzy Soetekouw,

  Wat is dat toch, wethouders diversiteit, wat moet ik me daar bij voorstellen ?

  Liked by 1 persoon

 10. paulzwueste // juli 10, 2018 om 18:38 //

  Nou dat gaat al aardig de kent op van Haïti, Brazilië, Venezuela en andere apenlanden alwaar de armsten der armen hun lemen hutten kris en kras in een huttengebied aan de rand van de stad bouwen.
  Hoe ver laten we het nog komen…?
  Hoe is het eigenlijk met de hygiënische voorschriften???

  Hebben we ’n uitbraak van Embola of Melaatsheid geconstateerd…?
  Want dàt gaat zeker komen!
  Wij denken dat we lekker beschut in ons Europees huisje zonder gevaarlijke tropische ziektes verder kunnen leven naast buren die uit een volkomen onbeschermd en chaotisch land komen.
  Nou,we zullen het binnenkort weten.
  Het aantal dodelijke slachtoffers ten gevolge van vreemde en onbekende tropische ziektes neemt in NL hand over hand toe….

  Wat had je dan gedacht…!!!

  Liked by 1 persoon

 11. Ephimenco struikelt ook over het taalgebruik:

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s