Nieuw

Staaltje links-liberale waanzin

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5834 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Staaltje links-liberale waanzin

  1. Vind het wel een goed idee vooral in Hollywood de bronx etc laat al die linksgekkies hun deur maar open zetten lmao

    Like

  2. templars2017 // juli 10, 2018 om 14:52 //

    Je deur openlaten is gelijk aangeven dat alles van iedereen is ,laat dan de rijken er maar het voorbeeld aan geven ,eens zien hoelang het gaat duren voor een cordon politie voor hun “open”deur gaat staan.Het links brein is echt volledig aan het ontsporen…..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: