Nieuw

Politie vlucht voor scheldende Marokkanen

Zelfs tegen een paar ongewapende Marokkanen legt de Nederlandse politie, of wat daar voor door moet gaan, het af.

“Kankerjoden, kankerhoer”, gillen ze terwijl ze de waterpaljassen in uniform bekogelen met blikjes en flessen. Het was een ideaal moment geweest om de nieuwe wapenstok te testen, of te kijken wat het effect is van een taser op iemand die in het water ligt. Ik zie geen pikhaak aan boord wat verplicht is (of iets anders waar je je mee voort kunt bewegen als je motor uitvalt) en dat is jammer want daar had je hem mooi mee aan boord kunnen hengelen, nu staat het vrouwtje er hopeloos bij. Of had hem aan je landvast geknoopt en hem een tijdje onder water laten zwemmen. Het toch al niet aanwezige respect bij de mohammedanen voor de politie is weer een beetje minder geworden. Klik op de afbeelding voor de video:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Politie vlucht voor scheldende Marokkanen

 1. Is overal hetzelfde, ze durven zelfs niemand aan te spreken en dan moet je nog respect hebben ook. Ja vroeger voor de veldwachter, dan sidderde je in je tuig. En taseren had ideaal geweest. Gestoomde Marokkaan in plaats van makreel.

  Like

 2. templars2017 // juli 10, 2018 om 21:52 //

  hadden ze beter een landpatrouille gevorderd om langs de kade te komen ,misschien sprongen ze dan allemaal in het water ,tja dan was het bootje weer te klein gebleken…..

  Like

 3. Ze zijn zo geïndoctrineerd dat ze niet meer weten hoe ze nog veilig kunnen optreden……veilig betekende vroeger het gesprek aangaan……nu is het afwachten of de ander gaat meppen of een pistool trekt en dan mag na overleg met hogere hand de politie op gaan treden.

  Like

 4. Greengo // juli 11, 2018 om 18:31 //

  Americans Forced To Comply By 2020—No Compliance, No Entry and The Bill Already Passed

  Estonia en e.o.a. stad in S.A. werken hier al mee.

  Like

 5. polderboy // juli 12, 2018 om 07:56 //

  Die dobberambtenaar in die boot zegt op 3:35 “fijne avond allemaal”, waarop een aankomend Amsterdamse collega van hem “kankerjood” roept, en “kankerjood, je moeder” en een ander, waarschijnlijk een aankomend raadslid “vieze kankerjood” zegt.
  https://www.dumpert.nl/mediabase/7470397/2f6810a6/zwemtuig_vs_waterpolitie.html

  India heeft momenteel Joden officieel als minderheid erkent:
  https://www.timesofisrael.com/indian-state-grants-minority-status-to-its-jewish-community/
  Dat zullen ze niet voor niks hebben gedaan, als je de ontwikkelingen in Wet Europa weer gadeslaat.

  Like

 6. Met andere woorden Obama is fucked komt nergens meer binnen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s