Nieuw

Kuzu wil Nederland zuiveren van de ongelovigen

Nederlanders die zich zorgen maken over de problemen met de multiculturele samenleving, moeten maar ’oprotten’.

Deze uitspraak van Denk Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu doet veel stof opwaaien op Twitter. „Als hun dat niet bevalt, dat veranderende Nederland, waarbij verschillende mensen met verschillende achtergronden samen met elkaar leven, in een stad als Zaandam, een wijk als Poelenburg, dan rotten ZIJ maar op”, zegt Kuzu in een video van Ismail Ilgun.

Telegraaf >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9298 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Kuzu wil Nederland zuiveren van de ongelovigen

 1. En dit alles met dank aan de PvdA en trouwens de rest van het kartel.

  Like

 2. Eindelijk zegt Kuzu hardop wat hij allang wil en wat mensen, die nadenken en hun ogen open wensen te houden, allang weten.
  Het wordt pas nieuws als die landverraders in 1e en 2e kamer het gaan zeggen. En het Oranjehuis. En al die flutvoorgangers van kerken en rabbijnen in synagoges.
  Wie zwijgt , stemt toe en dat doen ze al sinds 1950, toen de 1e moskee in Den Haag werd geopend, inmiddels zijn er 500.
  Shalom
  Ben Kok (j-chr. pastor)

  Like

 3. Yvonne // juli 10, 2018 om 19:39 //

  Ik heb het ook op een andere site geschreven we zouden massaal uit Nederland moeten gaan,niemand die er nog is om te werken en de achterblijvers niet van Nederlandse afkomst proberen steeds te pinnen en elke keer staat hun uitkering niet bijgeschreven
  Goh hoe zou dat nu toch komen? En mag deze heer alles maar zeggen ? Hoeven wij in dat land niet te flkken hoor,maar zijn hersens zijn ingedeukt Let maar eens op dat zijn ogen neus en mond te dicht op elkaar zitten,meer schrijf ik niet anders staat de politie aan de deur

  Like

 4. Ik heb altijd zielsveel van mijn land gehouden, maar krijg het wel moeilijk. Het idee van Yvonne vind ik goed, maar wij hebben emotionele band met dit landje en EEN papoort.Als die schreeuwleljkerds ook EEN paspoort hadden zouden ze dan nog zo n grote bek hebben?
  We winnen
  Deo Volente God wil het

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s