Nieuw

Kuzu: Kritische Nederlanders ’moeten maar oprotten’

Kuzu screenshot FB

Deze uitspraak van Denk Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu doet veel stof opwaaien op Twitter. „Als hun dat niet bevalt, dat veranderende Nederland, waarbij verschillende mensen met verschillende achtergronden samen met elkaar leven, in een stad als Zaandam, een wijk als Poelenburg, dan rotten ZIJ maar op”, zegt Kuzu in een video van Ismail Ilgun. De clip is honderden malen gedeeld en bekritiseerd.

De reacties op Twitter zijn niet mals. Autochtone Nederlanders zijn tot op het bot beledigd door de provocatie van het voormalige PvdA-Kamerlid dat nu de fractie van Denk leidt.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2281304/kuzu-kritische-nederlanders-moeten-maar-oprotten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6952 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Kuzu: Kritische Nederlanders ’moeten maar oprotten’

 1. Het probleem is dat moslims uiteindelijk niet willen samenleven met mensen met een andere achtergrond als de hunne…..

  Like

 2. Yvonne // juli 10, 2018 om 16:00 //

  als dit vriendelijke heerschap Kuzu mij een grote zak geld geeft rot ik morgen nog op, ik baal al lang van Nederland, anderen die terug willen naar hun vaderland krijgen geld mee en ik als blonde Hollandse moet maar zelf zorgen dat ik poen heb om op te rotten

  Like

 3. Jack vanderVeen // juli 10, 2018 om 16:08 //

  En dan ook nogeens zijn Nederlands, dat grammaticaal toch enigszins te wensen overlaat, mag ik voorzichtig stellen.
  Indien ik Turks spreek zoals hij Nederlands, zou ik, na bijna 10jaar Turkije, mijzelf de ogen uit mijn kop schamen als ras-nederlander.

  Like

 4. Daniel // juli 10, 2018 om 16:32 //

  Het is een schoft die per direct uit de Tweede kamer moet worden gezet. Je zou eigenlijk aangifte moeten doen wegens bewuste belediging van een bevolkingsgroep. Dat dit in de volksvertegenwoordiging wordt toegelaten, zegt genoeg over haar motieven.

  Liked by 1 persoon

 5. Hij is aan de macht ,heeft een grove tong en is niet bang om hem te gebruiken, het is een indicatie dat de autochtoon hoe langer hoe minder te vertellen heeft.
  Als er nog meer van die lui komen dan gaan er inderdaad oprotscenario’s komen van Nederlanders omdat ze niet akkoord gaan met de islam en al zijn gevolg……

  Like

 6. Ik lees net bij Martin Vrijland dat de Turkse tanks vóór 2023 door de Rotterdamse straten rijden, dus ik ben nu Turks leren en een matje kopen.

  Like

 7. M et
  O ons
  S amen
  L even
  I s
  M oeilijk
  correctie; onmogelijk!

  Niemand kan het en sterker, niemand wil het.
  Al 1400 jaar niet!

  Like

 8. Met zijn allen zwiepstokken kopen en zulke lui het land uitrammen.

  Like

 9. Laat die tyfus Turk zelf op rotten. Het liefst horizontaal.

  Like

 10. Scrutinizer // juli 10, 2018 om 18:32 //

  Reken maar: going Galt.

  Like

 11. Ik hoop dat heel Nederland dit hoort, worden ze eindelijk eens wakker, kom van die roze wolk af mensen, en wel meteen

  Like

 12. Die Kuzu is een vuile smerige Fassitische tifus Turk die onmiddelijk uit Nederland gezet moet worden ,deze lafhartige Turk is via die Kut PvdA geinfiltreerd in de Nederlandse Politiek met voorbedachte rade en manipuleerd de Nederlanse samenleving met zijn uitspraken en daar komt oorlog van wat vele onschuldige Turkse mensen slachtoffer maken.Grijp in Kabinet anders doen Wij het.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s