Nieuw

Kurt Cobain wist het al in 1993

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Kurt Cobain wist het al in 1993

 1. Scrutinizer // juli 10, 2018 om 14:56 //

  Bron?
  Rommels fotoshop?

  Like

 2. Gevalletje fake news.

  ‘No record of the Nirvana singer’s saying anything like the statement attributed to him by that page in 1993 (or any other year).

  This quote appears to have originated with the “Trump Train” Facebook post of 30 July 2016, made long after Cobain’s 1994 death by suicide. (In addition to the dubious citation, the image also incorrectly spells Cobain’s given name as ‘Curt’ rather than ‘Kurt.’)’

  https://www.snopes.com/fact-check/kurt-cobain-predicted-donald-trump-presidency-in-1993/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s