Nieuw

Italië weigert vrachtschip met vluchtelingen aan boord

Italië heeft een vrachtschip dat onder Italiaanse vlag voer, geweigerd de wateren te betreden, omdat er tientallen vluchtelingen aan boord waren.

Hiermee bevestigt het land zijn zerotolerancebeleid op het gebied van vluchtelingen.

Drie weken geleden leidde een soortgelijke actie van Italië al tot een botsing met de Europese Unie. Toen weigerde het land een reddingsschip met honderden vluchtelingen aan boord toe te laten tot het land. De migranten werden uiteindelijk wel toegelaten in Spanje.

In dit geval werd een schip dat olieplatforms voor de kust van Libië bevoorraad, gestopt omdat de kapitein onderweg 66 Libische vluchtelingen had opgepikt die op zee rond dobberden.

Lees verder:

https://www.nu.nl/buitenland/5356844/italie-weigert-vrachtschip-met-vluchtelingen-boord.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6927 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Italië weigert vrachtschip met vluchtelingen aan boord

 1. Volhouden…….Poot stijf houden…!

  Like

 2. Het is weer hetzelfde verhaal. Reageerde op een noodsignaal vlak voor de Libische kust. Arriveerde nog voor de kustwacht en vervolgens wilde het schip na het aan boord nemen van de migranten een Italiaanse haven opzoeken.
  Dit zijn geen reddingsacties, hier is sprake is van een regelrechte veerdienst! Waarom niet via de kortste weg terugbrengen naar Libië zelf?

  Like

 3. skeeter // juli 10, 2018 om 23:56 //

  ach ja die vracht schepen stoppen ook op een dime en zijn uiterst maneuvreerbaar om kakkerlakken midden op zee effies op te laden. zou maar eens wat dieper gaan graven, er zit nog amper een barst in de deksel van de beerput en de lucht is nu al niet te harden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s