Nieuw

Imam (41) neemt meisje (11) tot zijn derde vrouw

by Zeepertje

Zij was een speelkameraadje van zijn kinderen, hij de werkgever van haar ouders: een verarmd gezin heeft ingestemd met het huwelijk van hun dochter met een 41-jarige.

De verontwaardiging is groot sinds het bekend werd dat de 41-jarige Maleisiër Abdul Karim in juni een 11-jarig meisje tot zijn derde vrouw genomen heeft.

De zelfverklaarde imam en zesvoudig vader is tegelijkertijd ook de werkgever van de straatarme familie van het kind uit Thailand volgens een rapport in de “Borneo Post”.

Illegaal volgens de wet

Abdul Karim reisde half juni naar Sungai Golok in het zuiden van Thailand voor zijn huwelijk. De ouders van zijn kindvrouw werken als rubberverzamelaar voor hem. Een opleiding heeft het meisje nooit gehad.

De ouders van het bruidje hebben ingestemd met het huwelijk op voorwaarde dat het paar niet gaat samenleven totdat het meisje 16 jaar oud is – de wettelijke leeftijd voor een huwelijk in Maleisië, waar de islam de staatsgodsdienst is.

Verontwaardigde tweede vrouw

Woedende mensen over de hele wereld beschuldigen Abdul Karim van pedofilie en sporen de autoriteiten aan om op te treden.

De bal kwam aan het rollen door een Facebook-bericht van de 34-jarige tweede vrouw van de man. Ze heeft er geen probleem mee dat Karim een ​​volgende vrouw neemt, liet de vrouw weten. Dat hij echter een minderjarige speelkameraadje van hun gezamenlijke kinderen trouwt was voor haar en ook voor de 41-jarige eerste vrouw van Karim reden voor een ​​echtscheiding.

Abdul Karim ontkent dat zijn echtgenotes zich niet achter de omstreden bruidskeuze bevinden. De kritiek op zijn persoon kan hij niet begrijpen, voor hem is het huwelijk geldig. Volgens de krant “The Star” overweegt Karim zelfs een rechtszaak wegens laster. “Ik weet dat mijn derde vrouw pas 11 is en dat ze 16 jaar moet zijn voordat we samen kunnen leven. Maar Ayu (bijnaam van het meisje, volgens de redacteur) is het daarmee eens, “vertelde Karim aan een lokaal nieuwsportaal.

Bron>>
Gerelateerd Star

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Zeepertje.com

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1535 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

7 Comments on Imam (41) neemt meisje (11) tot zijn derde vrouw

 1. polderboy // juli 10, 2018 om 06:59 //

  “Der selbsternannte Imam und sechsfache Vater sei zugleich auch Arbeitgeber der bitterarmen aus Thailand stammenden Familie des Kindes, heisst es in einem Bericht…”

  Het is de bekende volledig westers geïndoctrineerde wijze van berichtgeving.
  Allereerst is elke voorganger in de Islam een imam genoemd. Zitten er twee man op hun bid kleedje, en eentje leidt het gebed, dan is hij op dat moment de imam.
  Ten tweede heeft armoede er niks mee te maken. In de Maleisische deelstaat Kelantan, waar die “imam” woont, heeft overwegend islamitische bevolking zelf al in 1993 gekozen voor invoering van de islam. Momenteel zijn recent ook lijfstraffen ingevoerd.
  Voorlopig geldt de sharia alleen voor moslims daar, maar waag het niet in het openbaar je aders te gedragen, want dan heb je een hoop gelazer.

  Kijk je naar de vorming van Maleisië en Singapore, dan zul je zien dat de Shell concessie Brunei zelfstandig is gebleven. Alleen een sultan in de winsten laten delen, is natuurlijk veel winstgevender voor de Britse Nederlandse neo-kolonialen dan dat Brunei feitelijk geheel normaal deel had uitgemaakt van Maleisië.

  Om de Brits Nederlandse Maatschappij verder uit de wint te houden, samen met andere multinationals hebben ambtenaren indertijd Shell opgesplitst in het bedrijfsmatige deel Shell en het moreel maatschappelijk verantwoordelijke deel Amnesty.
  Gingen mensen zeiken over de werkwijze, dan konden ze dat via Amnesty doen. Op zich een geniale vondst.

  Neemt niet weg dat die Mekkanen hun eigen lot kiezen, Neem Indonesië:
  Ruim 60% van de studenten staan klaar voor de jihad. Rond de 40% wil een islamitische Staat.
  https://moderndiplomacy.eu/2018/07/06/radicalisation-of-youth-in-indonesia-and-counteractions/
  Dat zijn echt geen straatarme ongeletterden hoor, evenals bij ISIS, waar genoeg rijkere lui zich bij voegden. Ze kiezen bewust ervoor, juist als ze leren lezen, want dan lezen ze de Koran, en begrijpen ze wat een geweldig boek het is, waar elke fascist een natte droom van krijgt.

  Liked by 2 people

 2. Als dat vuil maar daar blijft!

  Liked by 1 persoon

 3. Scrutinizer // juli 10, 2018 om 13:04 //

  @Polderboy
  Dus Amnesty is een afsplitsing van Shell?
  Dat is de eerste keer dat ik dit hoor.
  Heb je een bron/linkje?

  Like

 4. Huhhhh,….die is al 11 jaar !!!
  Wat moet ‘ie nou met dat ouwe bessie,…. zo’n afgelikte boterham.
  Gedverde, gedver…vieze apenvolk!

  Liked by 1 persoon

 5. antiislamnu // juli 11, 2018 om 00:22 //

  Vieze pedofiel
  https://goo.gl/images/dux3KZ

  Liked by 2 people

 6. Ingrid // juli 13, 2018 om 18:15 //

  Wat een goor volk is het toch.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s