Nieuw

“Ik wist dat het verboden was om dit te doen bij meisjes, maar niet dat het ook voor jongens gold”

Een “vluchtelingkind” uit Syrië heeft meerdere mannen aangerand die op zijn bewoning in Vänersborg werken – door tussen hun benen te voelen en hen in hun tepels te bijten. Hij legde uit dat hij wist dat hij in Zweden dit niet tegen vrouwen mocht doen, maar hij wist niet dat het ook verboden was om mannen seksueel aan te randen.

Drie werknemers in de accommodatie werden tussen januari en oktober 2016 het slachtoffer van de herhaaldelijke seksaanvallen van de Syriër .

Het vluchtelingenkind, dat beweert 18 jaar oud te zijn, misbruikte herhaaldelijk de mannen seksueel door hen in hun tepels te knijpen en te bijten. Hij nam ook een ​​van de mannen zijn geslachtsdeel buiten de broek en probeerde ook bij twee werknemers de tepels af te likken.

De Syriërs verdedigt zichzelf met de bewering dat “het voor de lol was”. Hij verklaarde zelf dat het bij 30-40 gelegenheden was gebeurd.

– Ik wist dat het verboden was om dit te doen bij meisjes, maar niet dat het ook voor jongens gold, verklaarde hij tijdens de rechtszitting.

Na alle berispingen begreep hij dat de slachtoffers hem wilden laten stoppen, maar hij begreep niet dat wat hij aan het doen was “fout was”.

– Ik was nieuw in Zweden en onvolwassen. In Syrië is het heel gewoon om je zo te gedragen als je een grapje maakt, vervolgde hij.

Het personeel kreeg er uiteindelijk genoeg van en meldde de Syriër bij de politie aan, die nu door de districtsrechtbank van Vänersborg veroordeeld is voor seksuele intimidatie.

Aangezien de Syriër “18 jaar” is geworden na de gebeurtenissen, werd hij veroordeeld tot 30 uur jeugddienst.

Bron:

http://www.friatider.se/jag-visste-att-det-var-f-rbjudet-att-g-ra-s-mot-tjejer-men-inte-att-det-g-llde-ven-mot-killar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7213 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on “Ik wist dat het verboden was om dit te doen bij meisjes, maar niet dat het ook voor jongens gold”

  1. Yvonne // juli 10, 2018 om 16:30 //

    Hij nam ook een geslachtsdeel buiten de broek ,in Syrië is dat heel gewoon als je een grapje maakt, nou lolbroek ga dan de clown daar uithangen maar ik denk dat je het lachen wel zal vergaan als ze dit als homofiele handelingen zien en je van een hoge flat gooien

    Liked by 1 persoon

  2. Price less!

    Maar, naar ik begrijp was er dus niemand bij die 3 werknemers die op het idee kwam om deze zwakzinnige islamiet -eea in het kader van de lol-, een paar muilperen te verkopen……..?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s