Nieuw

Greece: Migrants kidnap Greek woman and lock her up in a basement for 5 days

The Hellenic Police prosecuted 5 migrants for kidnapping and imprisoning a 34-year-old Greek woman inside their apartment in Athens, news outlet Enikos reports.

Police were alarmed after a woman, living in a nearby apartment, heard screams for help yesterday, and called the Police.

Immediately, Police Officers of the local Police Department and the officers of Special Police Teams for Crime and National Security conducted an operation in order to release the hostage.

Voice of Europe >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.047 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9555 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Greece: Migrants kidnap Greek woman and lock her up in a basement for 5 days

 1. polderboy // juli 11, 2018 om 11:10 //

  Ik lees dat het 2 Marokkanen, 2 Iraniërs en een Algerijn waren en dat ze met drugs bezig waren en dat die vrouw Grieks was. Misschien waren ze daarnaast bezig met een start-up in de slavinnenhandel van ongelovige christen hoeren?

  He dan ook, aan de multiculti doelstellingen lijkt ruimschoots voldaan te zijn.
  De 5 ondernemers en de allochtone Griekse vrouw, die zich met haar racistische gekrijs nog erg intolerant gedroeg wat de cultuur verrijkende situatie betrof, voldeden aan de beleidsdoelstellingen, namelijk dat het een multiculturele situatie betrof.

  Hooguit kost het een paar pelotons ambtenaren wat werk gedurende wat jaren, in de reclassering, slachtofferhulp, en allerlei integratie commissies, maar dan heb je ook wat.
  Goed voor de werkgelegenheid in bestuursland en dat van hogere deskundige ambtenaren, die als deskundige in hogere ambtelijke schalen veel verdienen moeten.

  Daarnaast worden de kosten toch met oplopende overheidsschulden gefinancierd. Who cares?Later kun je die schulden toch verhalen op het volk, de tokkies en andere hersenloze fascisten en racisten, want de ambtenarij en het bestuur blijven echt wel buiten schot.

  Niemand in Brussel of Den Haag of waar dan ook zit bij het bestuur en de ambtenarij nog te wachten op die afschuwelijke tijd dat de EG er was, en een reel groei bestond, en een samenleving die lekker liep. Dat nooit meer zeg.
  Nee, met de multiculti is het lekker verdienen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s