Nieuw

Frankrijk gaat op weg naar soumission, maar blijft ontkennen

In Frankrijk staan alle politieke signalen op rood. Het land is verdeelder dan ooit, maar heeft geen coherente politiek beweging die die naam waardig is en een oplossing meent te hebben voor haar problemen.. Maar het Marine Le Pen moet eerst kapot.

President Macron is internationaal heel actief, en lijkt binnen de EU voor de argeloze toeschouwer veel te bereiken. Alleen voor de argeloze toeschouwers echter, want zijn eisen zijn in het rijkere noorden der EU onverkoopbaar. En aangezien hij voor een zeer belangrijk deel afhankelijk blijft van de steun van Angela Merkel, die zelf niet al te vast meer in het zadel zit, is de relevantie van die EU/politiek voorlopig beperkt. De populariteit van de president schommelt tussen de 25 en 30%. Wat inhoudt dat hij bijna de cijfers van voorganger François Hollande bereikt – tijdens diens laatste maanden.

Hannibal, Veren of Lood >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.007 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9266 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Frankrijk gaat op weg naar soumission, maar blijft ontkennen

 1. templars2017 // juli 10, 2018 om 20:52 //

  Frankrijk zit om het cru te stellen “op zijn gat” ,het is verloren maar het mag (nog) niet geweten zijn ,macron doet wat hij doet ,niet zeker of hetgeen hij doet wel de agenda van Frankrijk is of die van zijn vorige bazen de rotschilds…..

  Like

 2. Scrutinizer // juli 10, 2018 om 22:16 //

  Misschien dat na de plaatsing van Les Bleus voor de finale van het WK zijn populariteit weer wat stijgt omdat ie aanwezig is ongetwijfeld een persmoment zal hebben met de populaire celebrities. Maar na deze opflakkering reken ik erop dat het andermaal verder bergafwaarts gaat.

  Like

 3. Dat er iemand in Frankrijk hem KO slaat.

  Like

 4. antiislamnu // juli 10, 2018 om 23:32 //

  Dat arrogante Frankrijk is al lang verloren mijn kind moest hier naartoe met schoolreisje een jaar geleden leraar Frans beweerde dat er niets aan de hand was .
  Helaas had mijn kind ineens pijn in zijn grote teen en moest ik hem een dagje thuis houden.

  Liked by 1 persoon

 5. antiislamnu // juli 10, 2018 om 23:49 //

  Kijk dit dan weet je genoeg Frankrijk is verloren

  Like

 6. Scrutinizer // juli 10, 2018 om 22:16
  Misschien dat na de plaatsing van Les Bleus
  ————-

  Dat is een volledig Afrikaans team …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s