Nieuw

Een advertentie van een inboorling samen met blanke vrouw en aan de tieten sabbelend rassenmengsels is de Letten toch echt te veel!

Wij plaatsen alles, oké bijna alles dan, dus ook een verkiezingsstunt van de sociaal-democratische arbeiderspartij van Letland (LSDSP) die voor nogal wat opschudding heeft gezorgd in Letland en door de rest van Europa lijkt te worden dood gezwegen. Waarom? Omdat er nogal wat waarheid schuil gaat in het plaatje dat ik niet boven dit artikel kan plaatsen aangezien dit vast weer de ene na de andere ban uitgedeeld door de Facebook Gestapo gaat opleveren en dat wil ik de lezers van Fenixx niet aandoen.

De LSDSP is van oorsprong een communistische partij die het levenslicht mocht aanschouwen in 1918. Deze partij wordt nu vervolgt door de veiligheidspolitie van Letland, zoiets als de Sicherheitsdienst van Oost Duitsland, wegens het verspreiden van een verkiezingsaffiche met hierop een Afrikaanse stamlid als boegbeeld van de EU en Letland afgebeeld als een blanke vrouw met een multiculti baby aan de blote borst. Een en ander ook nog eens uitgestald voor de homovlag.

Toont onderstaande foto ons niet enkel de toekomst van Letland, maar ook die van heel Europa? Wanneer de sociaal-democratische arbeiderspartij van Letland niet aan de macht komt dan wel, althans volgens inderdaad de LSDSP! We zien ook nog de vlag van Letland en de noodkreet om op 6 oktober LSDSP te stemmen.

screenshot

Origineel? Dat zeker niet, maar daar kom ik nog op terug eerst even de ophef die er over ontstaan is in Letland, ook daar mag de waarheid niet getoond worden en ik maar denken dat de meeste Oost Europeanen verstandiger waren dan wij.

De Staatspolitie (VP) heeft vandaag informatie over de politieke advertentie die door de partij is gepubliceerd overhandigd aan de Security Police (DP)

Inderdaad stappen tot vervolging zijn in volle gang zoals te lezen in bovenstaande artikel. Het door de partij geplaatste Facebook bericht is uiteraard alweer verwijdert, maar daar gaat echt niemand zich nog over verbazen.

Maar hoe komen ze aan deze foto? Oké het origineel komt uit 1988, inderdaad toen Nederland nog wel eens iets won met voetballen (EK en EC 1), en is gemaakt door de Duits-nationalistische kunstenaar en Luftwaffe-veteraan Herbert Smagon. Het luistert naar de naam “The Modern Family”. Een vooruitziende blik?

Meer werk van Herbert Smagon kunt u vinden middels deze link en bestaat onder andere uit twee werken die ik jullie niet wil onthouden aangezien ook deze de waarheid vertegenwoordigen en in beeld brengen. Een waarheid omtrent de tweede wereldoorlog die ‘wij’ als ‘winnaars’ eigenlijk helemaal niet willen zien. Tekeningen van geallieerde vliegtuigen die Dresden bombarderen is nog iets wat je als ‘gewone oorlogsdaad’ kunt en mag bestempelen. Deze toon ik enkel om de schoonheid van het werk, of beter zijn werk.

Mongoolse Sovjet-soldaten die Duitse vrouwen in Oost-Pruisen in 1945 verkrachtten is dan iets alwaar je wel enige vraagtekens kunt plaatsen, het lijken wel die Marokkanen die heel Europa en vooral Nederland hebben bevrijdt tijdens de tijd die ze nog over hadden terwijl ze Italiaanse vrouwen en jonge meisjes aan het verkrachten waren.

Van taharrush naar marocchinate slechts een kleine stap voor een moslim, een stap die het einde kan betekenen van onze westerse beschaving

De meeste andere werken van Herbert Smagon vallen overigens wel mee ik kies maar gelijk de ‘fraaiste’ zodat de niet nadenkende lezers hem gelijk als nazi kunnen neersabelen.

Het Facebook bericht werd door de de sociaal-democratische arbeiderspartij van Letland verwijdert naar aanleiding van de vele bezwaren, maar het lijkt erop dat het zijn doelstelling middels het verkrijgen van nationale publiciteit tegen zeer geringe uitgaven heeft bereikt.

De LSDSP, die ontstond als een mensjewistische communistische partij in de tijd van de grote breuk tussen de bolsjewieken en de mensjewieken in Rusland, heeft op dit moment geen zetels in het nationale parlement en is in verval geraakt sinds het zijn 14 zetels verloor die het eerder had.

Denk dat iedereen zijn of haar mening heeft over de foto, over de campagne of over de Letten en ik denk ook dat iedereen hierover zijn eigen mening moet kunnen hebben. Het is in elk geval niet mijn ideaalbeeld.

Met groet Bolo

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s