Nieuw

Deense gemeentes geteisterd door groepsverkrachtingen door allochtonen

Zes jonge mannen met een andere etnische afkomst dan Deens worden verdacht van meerdere groepsverkrachtingen, of medeplichtigheid, van meisjes onder de 13 jaar. De zes jongemannen zijn jonger dan 18 jaar en zijn momenteel in voorlopige hechtenis, maar de ouders in het gebied waar de verkrachtingen hebben plaatsgevonden zijn nog steeds bang en houden een wakend oog op hun kinderen.

De zes jongemannen worden verdacht van een groot aantal groepsverkrachtingen die zich in de afgelopen zes maanden in Hørsholm, Nivå en Kokkedal hebben afgespeeld. Vijf van de zes jongens zijn sinds juni opgesloten, allemaal ontkennen ze schuld en er zijn nog geen sancties ondernomen tegen de jongens.

In het gebied zijn de ouders bang en geschokt door wat er is gebeurd en de wreedheid die is gebruikt.

Volgens de aanklachten tegen de jongens vond de eerste groepsverkrachting plaats op 16 oktober 2017. De jongemannen braken in in een woning in Kokkedal waar een 14-jarig meisje woonde. Drie mannen dwongen beurtelings het meisje om orale seks te geven. Hetzelfde meisje werd een maand later gedwongen tot orale seks en geslachtsgemeenschap met drie van de jongens.

Vier andere meisjes, 13-16 jaar, zijn ook blootgesteld geweest aan grove seksuele mishandeling door een of meer van de zes gedetineerden.

Bron:

http://www.lokalavisen.dk/112/2018-07-10/-Lokalomr%C3%A5de-h%C3%A6rget-af-gruppevoldt%C3%A6gter-af-udenlandske-drenge-2472454.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6971 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Deense gemeentes geteisterd door groepsverkrachtingen door allochtonen

 1. Frauke // juli 10, 2018 om 22:48 //

  Mainstream media nieuwslezers betrapt op het lezen van hetzelfde script ! https://www.youtube.com/watch?v=UaTA2jDTtE8

  Like

 2. antiislamnu // juli 10, 2018 om 23:17 //

  Hoe gaan die ouders aan hun kinderen uitleggen dat ze voor het leven getekend zijn door hun multicultie droom .
  Hoeveel moeten er nog verkracht vermoord verminkt en beroofd worden voor dat men wakker wordt uit deze multicultie waanzin.

  Liked by 1 persoon

 3. Doodstraf invoeren voor verkrachters dan is het zo afgelopen maar die stoffige regering is Links en bagateliseert alles wat die kleurlingen doen,het zijn allemaal gestoorden dus zet het leger in en schiet ze neer.

  Like

 4. scherpschutter1943 // juli 23, 2018 om 14:26 //

  De daders doodschieten is wensdenken. De linkse regeerders, ook in nederland dus, gaan net zolang door met het pamperen van import verkrachters en criminelen tot de autochtonen het loodje hebben gelegd. Dat is de bedoeling, het autochtone ras te laten uitsterven. Persoonlijk heb ik liever dat alle linksen uitsterven, echter, ook dat is jammer genoeg, wensdenken.

  Like

 5. Het volk was het niet eens met de regering.
  De regering koos voor een ander volk.
  Regering liet het nieuwe volk het oude volk vermoorden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s