Nieuw

De eermoorden gaan door – na Kandel nu in Neustadt

Kandel is overal! Daar waar de Kandelmoordenaar op staatskosten als onbegeleide vluchteling werd ondergebracht, op de Weinstraße in Neustadt, is nu weer een soortgelijke moord gepleegd. Zelfde patroon. De Welt meldt dat de 19-jarige dood werd gevonden in haar gang na een ruzie met haar ex-vriend. De 22-jarige was al eerder in april veroordeeld voor het verstikken van de jonge vrouw. De politie heeft hem gearresteerd.

Net als in Kandel kwam de moord op de jonge Poolse vrouw, die zich net als Mia van haar kwelgeest had gescheiden, niet uit de lucht vallen. Na de eerste brute aanval in april van dit jaar werd de man tot bijna twee jaar voorwaardelijke gevangenisstraf veroordeeld. Gisteravond heeft hij de jonge vrouw opnieuw lastiggevallen en uiteindelijk vermoord. Een 42-jarige bewoner, die haastte om in het geschil te helpen, werd zwaargewond.

“Hubert Ströber van het O.M. van Frankenthal wilde aanvankelijk geen commentaar geven op berichten dat de man haar met een mes zou hebben neergestoken”, schrijft de krant.

Nog maar een paar dagen geleden, op zaterdag 7 juli in Kandel, op slechts dertig kilometer afstand, demonstreerden meer dan vijfhonderd demonstranten tegen het bloedspoor van geïnfiltreerde eremoordenaars en verkrachters. De “horrorlijn”, die door de meest recente gevallen nu minstens een tot twee meter langer is geworden, werd weer opgerekt. Dat deze laffe “eerwraak” van alle plaatsen heeft plaatsgevonden in Malu Dreyer’s geboorteplaats heeft een bijzonder bittere nasmaak. Beide plaatsen, Kandel en Neustadt, pronken met hun “kleurrijk kosmopolitisme”, dat beter “bloedrood” genoemd kan worden. Tegelijkertijd zijn inmiddels Kandel en Neustadt symbolische verzetsplaatsen geworden tegen het geweld van migranten en hebben ze de samenleving blijvend geschokt. Dit geldt ook voor het “nieuwe Hambachfestival” in Hambach slot bij Neustadt, dat in mei bijna 2000 patriotten buiten de poorten van de Paltsstad naar de Burgberg bracht. Neustadt zou net als Kandel een demonstratielocatie kunnen worden. Kunnen?

Het zal er een worden!

Update: Pfalzexpress rapporteert: “In het Instituut voor Forensische Geneeskunde aan de Universiteit van Mainz, is het lichaam van de 19-jarige in de loop van de dag aan een autopsie onderworpen geweest. De doodsoorzaak is aldus verbloeding als gevolg van steekwonden. De gewonde 42-jarige loopt geen levensgevaar, maar moet vanwege zijn ernstige verwondingen in het ziekenhuis behandeld blijven worden.”

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/07/10/eilmeldung-das-morden/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on De eermoorden gaan door – na Kandel nu in Neustadt

 1. polderboy // juli 10, 2018 om 23:18 //

  Eerwraak kan ik het niet noemen.

  Een vrouw vermoorden?
  Een eervolle kerel doet zoiets immers niet.
  Die zoekt immers een flinke kerel die terug kan vechten.

  Wie kwam hier op het malle idee om zo een laffe daad “eerwraak” te noemen?
  De omgekeerde wereld zou ik zeggen, van laffe uitwerpselen de zoiets “eerwraak” noemen.

  Het zijn toch niet die lui die nobele dieren zoals honden een slechte naam geven.
  Ooit een nobele hond een zwak teefje zien vermoorden?
  Dat gestoorde beest zou meteen door de hele roedel verscheurd worden.

  Die lui de zoiets eerwraak noemen zijn echt hele zieke beesten, die allang verscheurd zouden zijn geworden in de natuur.

  Like

 2. ieznogoedh // juli 11, 2018 om 09:22 //

  Tsja, een slimme vrouw houdt zich verre van dit soort cultuurverrijkers en gaat er al helemaal geen relatie mee aan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s