Nieuw

Afrikanen oefenen voor als ze naar Europa gehaald worden – VN-rapport onthult massaverkrachting en kannibalisme in Congo

foto ter illustratie

Jongens worden gedwongen om hun moeders te verkrachten en kleine meisjes krijgen te horen dat hekserij hen zal toestaan om kogels te vangen: VN-rapport onthult massaverkrachting en kannibalisme in de Congo-oorlog.

Volgens een VN-verslag vinden er in de Democratische Republiek Congo gruwelijke wreedheden plaats, waaronder massaverkrachtingen en kannibalisme.

Getuigenissen uit de Kasaï-regio van het land waren onder andere dat jongens werden gedwongen hun moeders te verkrachten, dat kleine meisjes die te horen kregen dat hekserij hen in staat zou stellen kogels te vangen en dat vrouwen werden gedwongen te kiezen voor groepsverkrachting of de dood.

Zowel rebellen als regeringstroepen hebben gruweldaden begaan tijdens het conflict, waaronder verminking* van burgers, volgens verslagen gepubliceerd door een team van Amerikaanse mensenrechtenexperts die zeiden dat de wereld aandacht moet schenken.

Het team dat een conflict in de regio onderzoekt, vertelde de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties vorige week dat zij vermoedden dat alle partijen zich schuldig hadden gemaakt aan oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid.

In hun gedetailleerde verslag van 126 bladzijden worden de gruwelijke aanvallen opgesomd die tijdens het conflict, dat eind 2016 uitbrak, zijn gepleegd door de milities Kamuina Nsapu en Bana Mura en de strijdkrachten van Congo, de FARDC.

Wat er in de Kasaï is gebeurd, is niet tebeschrijven,” vertelde de Congolese mensenrechtenminister Marie-Ange Mushobekwa aan de Raad.

Eén slachtoffer vertelde ons dat ze in mei 2017 een groep Kamuina Nsapu-milities zag, van wie sommigen vrouwelijke genitaliën (clitorissen en vagina’s) als medailles gebruikten,’ zei het rapport.

Dat gebeurt in heel Afrika, dit fragment heb ik uit een documentaire over Liberia (Fub):

Sommige getuigen herinnerden eraan dat zij zagen hoe mensen in stukken gesneden werden en hoe menselijk vlees gekookt en gegeten werd, waaronder penissen gesneden van nog levende mannen en lijken, met name FARDC, en menselijk bloed dronken.

Ook het drinken van mensenbloed gebeurt in de rest van Afrika, uit dezelfde documentaire in Liberia:

Hoofdonderzoeker Bacre Waly Ndiaye vertelde de Raad dat in één incident ten minste 186 mannen en jongens uit een enkel dorp werden onthoofd door Kamuina Nsapu, van wie veel leden kinderen waren die gedwongen waren om te vechten, ongewapend of zwaaiend met stokken, en ervan overtuigd waren dat magie ze onkwetsbaar had gemaakt.

Veel van die kindsoldaten werden gedood toen FARDC-soldaten hen willekeurig neermitrailleerden, zei hij. ‘De lichamen werden vaak begraven in massagraven … of werden soms door soldaten in vrachtwagens opgestapeld om elders te worden begraven.’ Er werd aanvankelijk gedacht dat er ongeveer 86 massagraven waren, maar na onderzoek ter plaatse vermoedde het team dat er mogelijk honderden zouden zijn’, zei hij.

Een Congolese woordvoerder van de regering zei tegen Reuters dat dergelijke informatie moet worden doorgegeven aan magistraten in Congo. ‘We wisten dit niet en het is erg merkwaardig. Maar het is duidelijk een politiek gemotiveerde perscampagne die niets te maken heeft met gerechtigheid’, zei hij.

Mushobekwa zei dat de regering het expertteam zijn hartgrondige samenwerking had gegeven en wilde dat de waarheid naar buiten kwam, maar zij zei dat sommige van de bevindingen ‘nogal twijfelachtig’ waren omdat het onderzoek snel was uitgevoerd.

Eén ding is absoluut zeker. “Elk element van wetshandhaving en veiligheidskrachten dat voor deze misdaden verantwoordelijk is zal voor hun acties verantwoording af moeten leggen en streng gestraft worden,” zei hij.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5914449/Mass-rape-cannibalism-dismemberment-UN-team-finds-atrocities-Congo-war.html

Eerdere stuk over Liberia waar twee van de video-fragmenten uit komen:

De Voodoo-kannibalen van Liberia die wij nodig hebben om onze armzalige en minderwaardige cultuur op te fleuren

En het eerste video-fragment komt uit deze docu.

*) – dismemberment – ontledematen ?, ik kan het niet goed vertalen met één woord. ‘Verminking’ is te zuinig.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

14 Comments on Afrikanen oefenen voor als ze naar Europa gehaald worden – VN-rapport onthult massaverkrachting en kannibalisme in Congo

 1. Duchesne // juli 10, 2018 om 10:46 //

  De wereld is gek! En dan de signalen dat de boel escaleerd: https://www.rt.com/business/432375-russia-south-africa-farmers/

  Liked by 1 persoon

 2. Daniel // juli 10, 2018 om 13:24 //

  Ik heb het eerder gezien, zonder censuur. Werkelijk, dit zijn geen mensen maar monsters. Zelfs geen dieren, want dieren doden en eten uit noodzaak, omdat ze honger hebben. Maar dit, dit slaat echt alles. Dit is de speelplaats van demonen. Dit zwarte gebroed, dit virus, dit kankergezwel moet echt volledig worden uitgeroeid. Ik kan een zwarte niet aankijken of deze dingen gaan door me heen. Nogmaals, in mijn beleving zijn dit geen mensen.

  Liked by 1 persoon

 3. Pure moordenaars en kannibalen,dacht dat het niet meer bestond en als deze wilden naar Europa gehaald word betekend dat er opzet inhet spel zit om ons Europianen uit te moorden en dat onze regeringen daar in meegaan dus ons volk bewust laten uitmoorden dus elke zwarte man of jongen is dan een potionele moordenaar en kannibaal, dus een burgeroorlog is niet verweg en in plaats van mijn wandelstok en mijn hond neem ik mijn pistool en geweer mee naar buiten en schiet op elke zwarte of gekleurde voor hij het bij mij doet,no murcy .

  Liked by 2 people

 4. Heb zojuist een paar lange documentaires gezien en werd er niet vrolijk van……
  Ongelooflijk dat dit soort figuren bestaan en ook nog staan te trappelen om hierheen te komen.

  Like

 5. templars2017 // juli 10, 2018 om 14:13 //

  Deze beelden zijn niet nieuw, de docu waarin ze voorkomen bestaat al een tijdje,doch het beeld dat gegeven wordt is zonneklaar dat dit soort volk met dergelijke ingesteldheid in Europa nooit zal passen.
  Dit hier proberen te laten integreren is je reinste waanzin ,het concept integratie is aan die lui niet besteed ,ze verstaan het niet en ik geloof niet dat ze het willen verstaan ,laat staan er deel van uitmaken.
  Als je dergelijke tweevoeters dan nog eens onder de islam brengt is het niet moeilijk om te snappen dat Europa zwarte tijden tegemoet gaat ,letterlijk en figuurlijk.

  Like

 6. templars2017 // juli 10, 2018 om 14:13 //

  Hun bijgeloof en de lage ontwikkelingsgraad is niet bevordelijk voor een samenleving als de onze hier in Europa.
  Is het nu met of zonder islam het blijft een tinderbox om een massa van die lui naar Europa te brengen ,het is de moord op het oude continent verpakt is een voor hen onbegrijpelijke policor verpakking,aangezien wij et zien kan enkel de conclusie gerokken worden dat er daadwerkelijk een plan achter die omvolkingtheorie zit.
  De meesten zien het niet om de heel simpele reden deze documentaires worden nooit vertoond aan het grote publiek, stel dat een dergelijke vertonoing dezelfde aandach zou krijgen als de wereldbeker ,wat zou dan de opinie en meer de gevolgen ervan zijn?
  Europa zou op straat komen ,niet met vlaggen maar met andere dingen ,niet om te suporteren maar om de verantwoordelijken te gaan oppakken ,het zou een golf van repressie geven.
  Kijk maar wat er gebeurde in 1968 toen duidelijk werd wat de oorlog in vietnam echt was ,de wereld begon uiteen te vallen.
  Bij deze kan dus per direct de reden genoemd worden waarom er geen aandacht aan mag gegeven worden , echter als dit hier in Europa gaat gebeuren ,de tekenen zijn er al,dan zal het te laat zijn.

  Like

 7. Tja, had onlangs ook al eens een stukje verrijking gepost, WELCOME
  https://fenixx.org/2018/06/24/allemaal-diversiteit-dus-welcome-refugees/

  Liked by 1 persoon

 8. Onder Leopold van Belgie ging het er beschaafder toe in Congo. Bovendien waren er toen nog voldoende baantjes voor de aanwezigen om daar aan de slag te kunnen in plaats van te gaan moorden om daarna deze kant op te komen.

  Liked by 1 persoon

 9. Niet alleen Congo, Liberia kan er ook wat van. Het is daar al veel langer “normaal” om mensenvlees te eten dan in Congo.

  Like

 10. paulzwueste // juli 11, 2018 om 16:18 //

  Demartelaere.
  Ik heb altijd gedacht waar haalt hij die marmeren glimlach toch vandaan, maar nu weet ik het je bent ’n Vlaming.
  Als nog gefeliciteerd met het voetbal.
  Maar je moet je natuurlijk wèl blijven realiseren dat als wij, NL dus, hadden meegedaan,
  jullie al in de eerste ronde naar huis hadden kunnen gaan.
  Zo zie je maar elke tegenslag heeft zijn positieve voordeel.

  Maar ter zake.
  Je bedoeld die Leopold die eind 19e eeuw maar liefst 10.000.000 (Tien miljoen dus) negers liet ombrengen op zijn rubberplantages.
  Op zich ’n opmerkelijke prestatie.
  En dat vanuit je luie leunstoel in België.
  Probeer jij het maar eens.
  Lukt je niet.
  Voordat je bij neger een bent zit je al in een cel.
  Aan de andere kant.
  ’n Simpele rekensom leert ons dat als we Leopold niet gehad hadden, dat we dan nu minimaal 100.000.000 extra dobbernegers zouden hebben moeten huisvesten, en waren we
  waarschijnlijk allemaal al op de markt als blanke slaven verkocht.

  In Memoriam Zijne Koninklijke Hoogheid die er voor zorgde… enzovoorts….

  Like

 11. paulzwueste // juli 11, 2018 om 16:18
  Demartelaere.
  Ik heb altijd gedacht waar haalt hij die marmeren glimlach toch vandaan, maar nu weet ik het je bent ’n Vlaming.
  Als nog gefeliciteerd met het voetbal.
  ————

  Waarom zou een Vlaming blij zijn als er met de vlag van de onderdrukker, het verachte België gezwaaid wordt ?

  Weg met België ! lang leve Vlaanderen !

  Like

 12. MatjanTutul // augustus 6, 2018 om 09:40 //

  Die afgehakte handen – het wordt steeds weer aan de Belgische koning verweten. Dat moet wel genuanceerd worden. Waarschijnlijk wist hij zelf niet wat daar allemaal gebeurde. Hij liet het bestuur aan plaatsvervangers over en hield zich verre van de praktijk. Wie het land voor hem bestuurde deed dat ook weer ‘per procuratie’. Rechtspraak, inclusief bestraffing, werd uitbesteed aan lokale hoofden en voltrokken volgens lokale tradities. Handen afhakken is geen Europese gewoonte, maar in Afrika niet ongewoon, zoals ook nu nog blijkt bij talrijke inter-Afrikaanse stammentwisten en oorlogen. Het is echt ‘een Afrikaans ding’. In de jaren zestig was Angola nog Portugees. De opstand van de Bakongo begon op 15 maart 1961 in het noorden, in Quitexe, Nambuangongo en andere plaatsen dicht bij de Congolese grens. In een zaagmolen werden meer dan dertig blanke en zwarte Portugezen in de lengte door de cirkelzaag gehaald, eerst de kinderen, dan de vrouwen, tenslotte de mannen. Mensen werden leven gevild, van anderen werden armen, benen en geslachtsdelen afgehakt, aangezichten tot moes geslagen. Ook van kinderen. Geen Europeaan verzint zoiets, maar in Afrika gebeurt het al eeuwen lang en tot op heden.

  Like

 13. Dat het kannibalen zijn had ik al door ja.
  Dankuwel Europa om ons op te zadelen met oerstammen.

  Like

 14. Bedankt voor de link @Duchesne, is opgeslagen.
  Heb stukken gelezen over het feit hoe China het weer kan manipuleren, en het kan laten regenen over een gebied zo groot als Spanje.

  Dat ons weer gemanipuleerd wordt (want ook de EU kan dat) doet vele puzzelstukjes in elkaar vallen.
  Zo kunnen ze in de zomer dreigen met droogte door zelfgecreëerde hittegolven, of dreigen met ‘uitzonderlijke’ koude in een toekomstige winter.
  Allemaal om het volk bang (en dus onder de duim te houden)
  Vergezocht?
  Zolang de EU belangrijke wereldinformatie voor mij achter houdt, zal ik ze gaan zoeken.
  En deze plausibele verklaring, is nog steeds beter dan helemaal niets weten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s