Nieuw

Zoals toen Ceausescu zijn laatste toespraak hield voor het volk

Foto: Zweedse premier Stefan Löfven.

In december 1989 probeerde de Roemeense dictator Nicolae Ceausescu buiten het paleis van het Centraal Comité in Boekarest de menigte toe te spreken. Gekleed in bontmuts en winterjas beschreef hij zoals gewoonlijk de grote vooruitgang van het socialisme en zijn zegen voor Roemenië. Na een paar minuten werd hij echter door het boegeroep van de volksmassa tot zwijgen gebracht. Hij stak zijn hand op, beval stilte en probeerde zijn toespraak voort te zetten. Maar het protestgeroep nam toe en met angst verliet hij het balkon.

Door: Rolf Malm – Vertaling: ‘Rommel’

Men kon dit drama rechtstreeks op t.v. volgen en ik herinner me nog zijn ongelooflijke verbaasde gezicht toen de mensen die hij zolang met ijzeren hand had bestuurd plotseling voor zijn ogen in opstand kwamen. Aan zijn ogen kon je zien dat hij op dat moment was getransformeerd van een almachtige wrede despoot tot een doodsbange landverrader. Een historisch moment dat direct over de hele wereld werd uitgezonden. Nadat hij had geprobeerd met een helikopter te vluchten, werden de dictator en zijn vrouw gearresteerd, veroordeeld voor landverraad en snel geëxecuteerd.

Dit doet me denken aan de situatie in Zweden vandaag. Minder dramatisch, vrediger en langdradiger dan in Roemenië, maar met dezelfde waarschuwing voor een paradigmaverschuiving. Hetzelfde gevoel dat de hogedrukketel barst.

Toen premier Stefan Löfven onlangs op t.v. een vraag van Jimmie Åkesson (Zweden Democraten) over de massale verkrachtingen beantwoorde met een verhaal over werkloze vrouwen, kreeg ik het adembenemende gevoel een historisch cruciaal moment te beleven. Ceausescu werd uitgejouwd door het publiek – Löfven werd uitgelachen.

Sindsdien kelderen de Sociaal-Democraten in de publieke opinie. Het vertrouwen voor Löfven valt als een rots. Bergen zoete rood-groene verkiezingsbeloftes lijken niet te helpen. De Zweedse burgeroorlog tussen de globalisten en nationalisten lijkt gewonnen te zijn door de Zwedenvrienden.

De racistkaart werkt niet meer, honderd jaar sociaal-democratische politieke inteelt garandeert niet langer de macht. Totale controle van de staatsmedia is niet genoeg. Sverige Televisie’s gebrek aan onpartijdigheid werkt tegen in plaats van de pc-nomenclatuur te helpen. De vakbondsleden zijn niet langer vanzelfsprekend Socialisten-stemmers. De nazi-dreigingen van de globalisten worden overtroffen door de islamisering.

Zelfs hun troefkaart klimaatbedreiging doet de kiezers niet naar de rood-groenen vluchten. De Milieupartij is alle geloofwaardigheid kwijtgeraakt en is dus niet langer bruikbaar als alibi van de Sociaal-Democraten in de milieuproblematiek.

Tijdens schoolverkiezingen onder studenten winnen de Zweden Democraten met aardverschuivingen. Maar nog zorgwekkender voor de regering is dat vrouwen nu massaal de Sociaal-Democraten verlaten en op de Zweden Democraten stemmen. Vrouwelijke kiezers zijn al lange tijd zwaar oververtegenwoordigd bij de Sociaal-Democraten. Maar alleen al tussen de laatste twee peilingen zijn 100.000 vrouwelijke Socialisten-stemmers naar de Zweden Democraten gegaan. Niet naar de Milieupartij of het Feministisch Initiatief, wat men door de verleiding van de panische berichtgeving in de pc-media zou kunnen geloven.

Vroeger was het een eremissie om een ​​volksvertegenwoordiger te zijn. Nu is het een goedbetaalde carrièrepad voor degenen die niet kunnen beweren te behoren tot de talentenreserve. Daarmee is de toenemende minachting voor het volk van politici misschien wel de grootste bedreiging voor de democratie die zij hebben gekozen te verdedigen. De gifbeker stoomt over in het linksbestuurde Zweden. De stem van het volk overweldigt de megafoons van indoctrinatie en de censuur.

Binnenkort zal het bijna onmogelijk zijn om dit soort tekst gepubliceerd te krijgen. De EU-verordening inzake gegevensbescherming (GDPR), die in april van dit jaar in werking is getreden, zal de meeste alternatieve media tegenhouden. Ik heb de honderden regels die nu van toepassing zullen zijn gelezen en geprobeerd te begrijpen – maar het is alsof men een tekst probeer te lezen in een taal die men niet beheerst – uiterst wazig en dubbelzinnig.

Wat ik echter wel begrijp, is dat het de EU bijna onbeperkte mogelijkheden biedt om internetgebruikers die op de een of andere manier een van deze nieuwe regels hebben gemist, te veroordelen tot enorme boetes. Minimaal 20 miljoen euro. Dit wordt de nieuwe eeuw van het oude DDR.

Bron:

https://samnytt.se/som-nar-ceausescu-holl-sitt-sista-tal-till-folket/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7232 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Zoals toen Ceausescu zijn laatste toespraak hield voor het volk

 1. Republikein // juli 9, 2018 om 13:27 //

  Sieg Heil.
  Kardinalen eisen het aftreden van de paus, het is overal hommeles.
  Eigenlijk schandalig dat ze met dat anti – voetbal ons de weg naar het WK hebben versperd.

  Liked by 1 persoon

 2. Het wordt verdomme ook is tijd dat de pleuris uitbreekt.

  Liked by 1 persoon

 3. Republikein // juli 9, 2018 om 13:38 //

  Laat het maar gebeuren dan,pleuris is goed.
  Pulitzer-Preisträger Bret Stephens überschreibt seinen Kommentar mit „Warum Merkel gehen muss“. Die Kolumne hat es in sich. Nachdem der Autor ihre gesamte Fehlerkette in der Flüchtlingskrise, der EU-Politik und in der Innenpolitik aufgezählt hat, kommt Stephens zu dem Schluss: „Der Einsatz ist zu hoch, als dass ein Wirrkopf wie Merkel im Amt bleiben könnte.“
  https://www.journalistenwatch.com/2018/07/09/pulitzer-preistraeger-new/

  Liked by 1 persoon

 4. Republikein // juli 9, 2018 om 14:01 //

  QAnon, of kortweg “Q”, kwam eind oktober 2017 voor het eerst op het toneel en identificeerde zich in toenemende mate als de militaire insider en spreekbuis van de alliantietroepen – de zogenaamde “witte hoeden” – die op de achtergrond de ene strijd na de andere voeren tegen de zogenaamde schaduwstaat of leden van de caba[ om geleidelijk de donkere elementen uit onze wereld te verwijderen uit hun posities van macht en controle en uiteindelijk de mensheid te bevrijden van haar moderne slavernij.

  De heersers hebben de massa’s lange tijd doen geloven dat ze overweldigend en onoverwinnelijk zijn. Onder de bevolking moeten hopeloosheid en berusting worden gezaaid. Maar dat is zeker niet het geval! De cabal is in zijn laatste adem en is aan het worstelen om te overleven! Op 4.11.2018 en ook later kondigde “Q” al de op handen zijnde “Great Awakening” aan. Het is nu eindelijk tijd! Aan het eind van het artikel zal ik ook aangeven wie zich hoogstwaarschijnlijk achter “Q” kan verschuilen. Maar één ding tegelijk…

  De berichten van Q zitten altijd vol met achtergrondinformatie (waaronder elite pedofilie, corruptie bij de FBI en justitie, de achtergrond van het financiële systeem, Rothschilds, Vaticaanstad) en aankondigingen over komende gebeurtenissen en de vooruitgang van het verbond. “Q”, bijvoorbeeld, had al van tevoren gerapporteerd over de geplande bevrijding van Noord-Korea uit de klauwen van de cabine – en dit is inderdaad gebeurd, wat bijna niemand had verwacht: vrede tussen Noord- en Zuid-Korea! Iran zal binnenkort bevrijd worden van het terroristische regime van Moellah (zie ook Q-bijdrage 1604 van 27 juni 2018). Ook de ontmaagding van de Saoedische vorsten is aan Allianz toe te rekenen. Aan het eind van de lijst – naast Israël – zouden Duitsland en Europa het laatste bolwerk van de elites moeten zijn, die op hun beurt nauw samenwerken met het Iraanse mullahregime! De VS overwegen nu al hun bezettingstroepen uit Duitsland terug te trekken, wat als een aanwijzing in die richting kan worden geïnterpreteerd.

  Steeds vaker bleek dat “Q” uit de directe omgeving van US President Trump moest komen. Trump had al dezelfde woordkeuze of codewoorden gebruikt als “Q” nadat “Q” ze voor het eerst noemde. Steeds vaker werden sceptici de wind uit de zeilen genomen, die geloofden dat “Q” slechts een kwakzalver was.

  Voor wie verder wil lezen, hij/zij leze, en God shave the Q[ueen].

  http://brd-schwindel.ru/steckt-hinter-insider-q-john-f-kennedy-jr-grosse-enthuellungen-fuer-juli-2018-angekuendigt/

  Like

 5. Tjah gedenkwaardig momentje mischien beleven we het hier ook nog eens .
  http://dai.ly/xgak5d

  Like

 6. Lord of Hosts // juli 9, 2018 om 15:39 //

  De moord op Ceausescu is meer een waarschuwing aan de bondgenoten van Amerika…; Dit gebeurt er als je probeert uit de wurggreep van de economische/financiële macht te komen. Dan wordt er een anti-propaganda over je uitgestort en worden er kleurenrevoluties georganiseerd om je van de troon te stoten. Pas op je tellen….

  Oh ja, de verleidelijke lokroep van Washingtons tentakels via de NGO’s was niet aan dovemansoren. Middels leningen en gunstige handelsvoorwaarden met name de uitvoer, zorgde voor economisch en financieel voordeel voor Roemenië.
  Niet alleen handel met het Warschaupact maar ook met de westerse landen was een winstgevende business.
  Totdat Washington de tijd rijp achtte voor Roemenië om uit het Warschaupact te stappen.

  Maar al gauw werd duidelijk dat Ceauşescu niet de weg van verraders wilde ingaan.
  De financiële schuld werd in een keer afgelost om zo uit de wurggreep te ontsnappen, maar het was te laat…

  De vriendelijke en dankbare behandeling voor “de dissent uit het socialistische kamp: de Sovjet-Unie” door “Beste Vriend Amerika” was plotseling verdwenen.
  Ceausescu moest verwijderd worden.
  De operatie werd toevertrouwd aan het hoofd van de Eastern Division van de CIA Milton Borden. Eerst moest de wereldwijde publieke opinie bespeeld worden.
  In de westerse media werd negatief materiaal over “de dictator” verzonnen en verspreid en een interview georkestreerd met Roemeense dissidenten die naar het buitenland waren gevlucht… Horrorverhalen te over. De teneur van deze publicaties was dat Ceausescu het volk martelde, publiek geld stal, de economische groei in de weg stond.
  De (des) informatie in het Westen was een groot succes, we hebben het er nog steeds over… Tegelijkertijd begon de “PR” voor de meest waarschijnlijke opvolger van Ceausescu. Deze nominatie werd ook geregeld door Washington.
  En na al dat “schone” kreeg de Roemeense oppositie wapens geleverd en werd het opgestookte volk georganiseerd… En de hele wereld mocht meegenieten…

  Liked by 1 persoon

 7. De pleuris en nog eens de pleuris om te starten in Duitsland op de kansel.

  Like

 8. Duchesne // juli 9, 2018 om 21:18 //

  De pleuris is al uitgebroken in Nederland: een agent die een Marokkaan arresteerde werd naderhand thuis opgezocht en zijn ouders zowel op werk als thuis bedreigd…..de agent is overgeplaatst. Dit is de positie van de Nederlandse politie anno Juli 2018…..kunt u nagaan hoe het met uw bescherming is gesteld…..Op Kreta is het gezegde dat ieder huishouden twee wapens heeft, een voor de jacht en een voor gerechtigheid. Enkel een gewapende balans kan vrijheid en veiligheid garanderen, in Nederland is de balans doorgeslagen, net als de top van de politie. Het woord “schande” is ontoereikend. Ja, we zijn in oorlog, en de vijand leeft tussen ons. Spreek niet over criminaliteit of incidenten, het is structureel en ideologisch geweld van een sekte die dood en vernietiging nastreeft. We zijn in een oorlog zonder uniformen maar de oorlogsverklaring word 5x per dag openlijk herhaald. Wacht niet op een ander of een moment dat er iets veranderd, U bent zelf die ander en dat moment. En iedere dag is een goede dag.

  Liked by 4 people

 9. Duchesne // juli 9, 2018 om 21:28 //

  https://www.rt.com/news/432393-israel-laws-gun-ownership/ En dan dit nog…..iedere burger het recht op wapenbezit ! En wij slaven wachten op ons moment op de slachtbank, omdat een stel verraders het zo wil. Ons word het fundamentele recht op mens zijn en mogen blijven ontzegd. Hebben we daarvoor een regering?

  Liked by 3 people

 10. Sprekend weer dat in Israel iedereen een gun heeft.
  Ik verwacht de joden in de forefront van de anti-gun lobby in de States.
  Alles wat goed voor hen is mogen de anderen niet.

  Like

 11. Duchesne // juli 11, 2018 om 05:44 //

  Zou zo maar kunnen Fub, de kans dat onze weerbaarheid opzettelijk door die groep word ondergraven terwijl ze zelf de kast vol hebben is een waarschijnlijkheid. Eind september komt er weer een EU wet in gang, en daarna mag je niets meer bezitten en komen er “amnestie “ acties om alles wat schiet of steekt in te leveren, uiteraard zonder enige compensatie maar u bent dan “veilig”…wie dat wil en toevallig een in perfecte staat verkerende 9 mm of 45 heeft, ik help wel met het inleveren en haal het bij u thuis op, spaart u moeite en ik lever het wel ergens voor u in….

  Like

 12. Duchesne // juli 11, 2018 om 05:46 //

  Perfect: werkende is reeds voldoende….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s